تاریخ: چهارشنبه 8 آذر 1391 - 14:49 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
خداييش خيلى ضايعه ست!
من يه وقت سر كلاس يه مطلب رو به بچه ها معرفى مى كنم كه برن بخونن، نگاه مى كنم مى بينم مثلاً سال ٨٥ نوشتم!!! انگار همين ديروز بوده! ٦ سال از اون تاريخ گذشته! تصور كنيد (إن شاء الله) ٢٠ سال ديگه بياييم اين مطالب رو بخونيم!! واااااى خيلى ضد حاله! آدم مى خواد برگرده به اون دوران اما
تاریخ: شنبه 28 اردیبهشت 1392 - 02:19 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
شروع فعالیت
عضو شده در: 23 اردیبهشت 1392 پست: 2 محل سکونت: ساوه
امتياز: 75
سلام دوستان وقت بخير
راستش الان كه دارم اين پستو مينويسم ساعت 3:10 صبحه و من سر كارم
اميدوارم بهمون تو اين سايت و اين انجمن و اين گروه خوش بگذره
من علي هستم 26 ساله از طرفاي سپاه
از آشنايي با همتون خيلي خوشحالم
تاریخ: دوشنبه 14 مرداد 1392 - 03:05 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
شروع فعالیت
عضو شده در: 21 تیر 1392 پست: 17 محل سکونت: بلوار22بهمن
امتياز: 690
سلام منم27 ساله متولد و ساکن حاج بلوکم و این منطقه ساوه رو خیلی دوست دارم.یه دختر ناز و یه همسر مهربون دارم.اوایل زیاد میومدم این سایت ولی چون خیلی به روز نبوذ ازش دلسرد شدم.
تاریخ: جمعه 8 آذر 1392 - 23:33 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
شروع فعالیت
عضو شده در: 1 آذر 1392 پست: 2
امتياز: 50
سلام به همه دوستان ساوه سرایی خودم من هم حجت هستم . اکثر ساوه ای های همدیگرو میشناسن . منم اگه خودم و معرفی کنم مطمئنم این مدیر سایت من و میشناسه چون از فامیلاشونم . در هر صورت امیدوارم تنتون سالم باشه . امشب که از هیئت برگشتم تو راه یه شعری گفتم بدجور دلم شکست اگه حال کردین بگین بذارم همه حال کنن .
تاریخ: جمعه 8 آذر 1392 - 23:37 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
شروع فعالیت
عضو شده در: 1 آذر 1392 پست: 2
امتياز: 50
راستی من حجت 23 از ناف نافه نافه ساوه . تمومه تیر و طایفمونم ده ساوه ای هستن . هم قاسم باد بودیم البته اون قدیم ندیما که بچه بودیم بخصوص محله سیرخورا . طالقانی بودیم / خیابون تهرانم ده بودیم الانم که تو استقلال ساکنیم .
تاریخ: شنبه 22 آذر 1393 - 12:38 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 22 آذر 1393 پست: 87 محل سکونت: sove
امتياز: 2220
سلام دوستان عزیز
خوشحالم ازینکه به این جمع اومدم
یک بچه ساوه ایه اصل هستم
وباعث افتخاره که اولین پستم رو درجمع بچه های باحال ساوه میذارم
عضو تیم آفتابگردان هستم وازینجابه همکاران عزیزم که دراین سایت هم هستن سلام میکنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید