عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
راستش دلم نميخواست اين موضوع رو مطرح كنم، اما چون از نظر امنيتي يه جورايي داره امنيت كاربران اين سايت و همه سايتهاي شبيه به اون (حتي امنيت كساني كه آيدي ياهو دارند) به خطر ميافته، مجبور شدم خيلي سر بسته اين موضوع رو بگم تا شايد مسئولين ISPاي كه خودشون هم در جريان هستند، به فكر بيفتند
موضوع از اين قراره كه طبق بررسيهايي كه من و چند نفر از دوستان انجام داديم، يكي از ISPهاي شهر، اقدام به افزايش كَش خودش كرده، به طوريكه اين موضوع باعث شده بسياري از صفحات اينترنت، حتي با چند بار رفرش هم به روز نشوند!
در توضيح "كش" بايد بگم كه كش هر ISP باعث ميشه صفحاتي كه هر كاربر ميبينه، در بخشي از حافظه ذخيره بشه و در صورتي كه همون كاربر و يا حتي كاربر ديگهاي كه از اون ISP استفاده ميكنه، اين صفحه رو مجددا فراخواني كنه، ISP به جاي لود دوباره صفحه، همان صفحهاي كه در كش خود ذخيره كرده رو به كاربران نشون بده!
خوب، حالا فرض كنيد شما در سايتي مثل ياهو و يا همين ساوهسرا وارد صفحه شخصي خودتون شديد (log in كرديد) و ISP اين صفحات رو ذخيره ميكنه!
حالا من از طريق كامپيوتر خودم مييام داخل ساوهسرا، فكر ميكنيد چه اتفاقي مي افته؟
ميبينم كه من با نام كاربري شما آنلاين هستم!
خوب، به نظرتون اين افزايش كش، به چه درد ميخوره كه آياسپيها اقدام به انجام اين كار ميكنن؟
بله، اين كار باعث افزايش نسبي سرعت اتصال به شبكه ميشه!
من به شخصه چندين بار وقتي به كافينتها رجوع كردم، ديدم كه يوزر خودم به عنوان "مدير" بازه و احتمالا اگر كسي زرنگ باشه، ميتونه خيلي راحت...
يكي ديگه از مضرات اين كار اينه كه شما ممكنه بارها در طول هفته به يك سايت سر بزنيد و ببينيد هيچ تغييري نكرده و همون اطلاعات يك هفته پيش نشون داده ميشه، در حالي كه اون سايت مثلا هر روز داره آپديت ميشه و شما به خاطر اين ISP هست كه صفحات جديد رو نميتونيد ببينيد!
جالبه بدونيد كه دو ISP ديگر شهر هم مدتي اين كار رو انجام ميدادن، اما از شر شيطان به خدا پناه بردن و دست از اين كار برداشتن!
دوستان فعلا تا موقعي كه اين ISP هم از شر شيطان به خدا پناه ببره، به هر سايتي كه وارد ميشن و احتمال ميدن كه آپديت نميشه يا صفحات قديمي هست،
كليدهاي Ctrl و F5 رو همزمان فشار بدن تا كش اين ISP رفرش بشه
من فعلا به هر كس كه ميبينم ميگم كه از اكانتهاي اين ISP استفاده نكنه تا بعدا دچار مشكلات امنيتي نشه...
اميدوارم هر چه زودتر اين مشكل ISP مذكور حل بشه ...
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
طبق آخرين اخباري كه من از يكي از دوستان دريافت كردم، مسئول ISP گفته كه من از مقدار كش كم كردم و اين مشكل برطرف شده،
البته من به خاطر اين قضيه از اون ISP استفاده نميكنم، كه بفهمم واقعا مشكل حل شده يا نه، اما توي يكي از كافينتها امتحان ميكنم و خبرش رو بهتون ميدم
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
سلام دوستان
من اول ورود خودمو تبریک میگم
بعدش باید مثل این دخترا بگم که :
دیدید گفتم
من از اولش میدونستم این IPS اسمشو نبر کارش اصلا درست نیست
مخصوصا از اون اولین باری که کانکت شدم و سرعت 970 کیلو بیت بر ثانیه روی مانیتورم حک شد فهمیدم که اینا چی کاره بیدن
من از اون اول گفتم IPS فقط همونی که نباید اسمشو بیارم ( همونی که تیم فوتسالش معروفه )
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید