______
علت اینکه 3 عکس ارسال کردم این هست که خواهش کنم ببینید بین این دو عکس تو کیفیت تفاوت حس میکنید یا نه..برام مهمه. لینک عکس رو هم گذاشتم تا کیفیت اونم ببینید.لطفا تفاوت رو بهم بگید.برای کار روی عکس هام نیاز دارم بدونم. ممنون
تاریخ: جمعه 8 شهریور 1392 - 23:42 عنوان: پاسخ به «ساوه, به روایت تصویر»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
sovehجان ازتون خیلی ممنونم که جواب دادید.
راستش عکس مجسد جامع اولی رو با حجم کم ذخیره کردم دومی رو مثل همیشه و بر طبق روال سایر عکسام. البته هر دو عکس رو وقتی ارسال کردم دچار افت کیفیت شد.برای همین لینک دادم که خودتون بازش کنید.
من میخوام بدونم آیا تو حجم کم کیفیت عکساهم کم میشه بنظر شمای بیننده؟! خودم از بس خیره شدم حساسیت چشمام از دست رفته ...البته با سماجت در نگاه کردن خودم حس میکنم حجم کم کیفیت رو خرابتر میکنه چون تو ارسال کیفیت کم میشه حالا تو حجم کم هم ذخیره بشه که نو رعلی نور شده تو بی کیفیتی.
تاریخ: یکشنبه 10 شهریور 1392 - 14:39 عنوان: پاسخ به «ساوه, به روایت تصویر»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
دختر شیعه! سرت را بالا بگیر که تو رقیه (س) را می فهمی!
آخرالزمان است و عصر جاهلیت ثانی
مخترعان غربی عِلمشان سر به ثریا کشیده و دار و ندارشان را به حرامیها هدیه کردهاند؛ حالا وقتی از بازار شام گذر میکنی، به جای سنگ ها، خمپارهها هلهله میکشند و فرود میآیند ...
دخترم، آرام باش و گوش فراده!حرامی ها دو سال است منتظرند تا سه ساله شوی خانه ات به جای سقف، آسمان دارد و همه چیز برای پرواز مهیاست حرامی ها خرابش کرده اند تا "ویرانه نشین شام" شوی.
حرامی ها دو سال است که مشق تاریخ می کنند در دمشق؛تا صحنه نمایش شومشان آماده شود و تو تماشاچی باشی و به تماشاگه راز دختر پادشاه کشور عشق پا بگذاری.
شاهزاده خاتون رقیه سلام الله علیها را میگویم.
زنجیرهای اسیری دستت،شاهدند که خارهای بیابان به تاول پای شاهزاده رقیه بوسه میزدند، وقتی او را فرسخ ها پیاده آوردند به همین خرابه ها؛ به همین مسلخ عشق!
آن ها نیک می دانستند که سه ساله حسین علیه السلام با سر پدر آرام گرفت و چون لب به لب های پدر نهاد، جان سپرد.پس چشمان تو شهادت داد که چگونه پدرت را به مهر حسین علیه السلام سر بریدند وچشمان یتیم تو شاهد بود که مادرت را پیشت سر بریدند تا اگر بهانه گرفتی، نگوید "پدرت به سفر رفته"همه جا کربلاست و همیشه عاشورا.
آری، شیعه را تا به بلای کربلا نیازمایند از دنیا نخواهند برد!
دختر شیعه !سرت را بالا بگیر، که طعم بلای کربلا را چشیده ای؛ و لایق زیارت شاهزاده خاتون رقیه شده ای!سرت را بالا بگیر و بگو :
"السلام علیکِ یا بنت الحسین"
تصویر بالا یک دختر شیعه سوری را نشان میدهد که توسط سلفی ها به زنجیر کشیده شده و پدر و مادرش را پیش چشمش سر بریدند.
این مطلب آخرین بار توسط blind در جمعه 22 شهریور 1392 - 22:52 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید