تاریخ: چهارشنبه 12 تیر 1392 - 00:28 عنوان: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK 16»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 30 مرداد 1391 پست: 364 محل سکونت: saveh
امتياز: 9240
با سلام خدمت استاد گرام
ممنون وخواهش میکنم مثل همیشه انجام وظیفه ست !
اما ایندفعه دیگه بد قول نشدم و فکر کنم به موقعه اماده شد!
کتاب موبایل نشریه سانا بهتر از همیشه ارائه شد و با کیفیتی بیشتر اما حالا حالا ها کار داره و میخوام شروع کنم و رو نسخه اندروید سانا هم کار کنم تا برای گوشی های با سیستم عامل اندروید هم ارائه بشه انشالله
تاریخ: چهارشنبه 12 تیر 1392 - 00:33 عنوان: Re: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK 16»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
masoud-mg24 نوشته است:
کتاب موبایل نشریه سانا بهتر از همیشه ارائه شد و با کیفیتی بیشتر اما حالا حالا ها کار داره و میخوام شروع کنم و رو نسخه اندروید سانا هم کار کنم تا برای گوشی های با سیستم عامل اندروید هم ارائه بشه انشالله
احیانا کی میرسید به نسخه ی این نوکیا چراغ قوه ای ها
گفتم زیاد منتظر نمونم یه موقع!!
تاریخ: چهارشنبه 12 تیر 1392 - 08:33 عنوان: Re: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK 16»
کاربر نیمه فعال
blind نوشته است:
ممنون برای زحماتی که کشیدید و می کشید.
در راه پیشرفت سانا هر کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و فکر کنم در بین سعی وتلاش همکاران سانا کار بنده کار کوچیکی باشه که ارائه شده
از لطف و توجه شما بسیار ممنونم
تاریخ: شنبه 30 شهریور 1392 - 16:00 عنوان: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK 17»
کاربر نیمه فعال
خانواده ای از جنس نور... بخش اول
- زمزمه آب... (آشنایی با استاد محمد خراطی)
- نمای ماندگار: صاحب دو بال حیا و ادب...
- مروری بر مهمترین تالیفات امام جمعه ساوه
- موسیقی محلی: رضا نمازی، هنرمند برجسته عرصه موسیقی و تئاتر
- امامزاده فاطمه بنت شجاع روستای نیوشت
- محمد سهامی، سرباز
- گالری عکس: تشییع شهدای هشت سال دفاع مقدس
- انجیر؛ درختی که در حیاط هر خانهی ساوه وجود دارد
- آنکس رخ تو بیند، کز خود، نظر بدوزد ...
- ساوهصدا؛ اولین رادیوی اینترنتی ساوه
- آیا طواف کعبه بت پرستی است
- جنگ نرم یعنى ایجاد تردید در دل و ذهن مردم
سانا 18 در 3 فرمت rar-jad-EPUB + عکس
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید