yashan جان يه جوري ميگن انگار كامنت گذاشتن ما اينجا تمركز كاربران رو به هم زده و كسي عكس نميذاره...
اگر اينطوره من عذاب وجدان گرفتم ... از اين لحظه تو اين تاپيك از من سكوت تا روز دريافت جايزه
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
Yashan نوشته است:
سلام به همهی کاربران عزیز ساوه سرا
تاریخ انسان، دردناک، دردآلود و درد زاست و عاشورا درد بزرگیست که در میان آن با نقش جاوید خود هنوز هم انسانها را بر میانگیزد تا بخروشند و برای کاستنش تلاش کنند...
و اینک ما ایستادهایم تا حماسهی جاوید خورشید را زنده کنیم تا نور آن بر تمام زاویههای زندگی انسانی بتابد و هر حرکت ما عکسی باشد از انعکاس شعاع خورشید عاشورا...
به همین منظور تیم مدیریت ساوه سرا اولین دوره از مسابقات عکس عاشورایی را برگزار میکند، دوستان عزیز میتوانند گزیدهای از بهترین آثار عكاسی خود را در این تاپیک ارسال نمایند.
موضوعات
ماه محرم
قیام عاشورا
و به تصویر کشیدن مراسم و آئینهای عزادارای سرور و سالار شهیدان
شرایط
شرکت برای عموم آزاد است.
عکاسی با هر نوع دوربین آنالوگ یا دیجیتال (حتی گوشیهای موبایل) بلامانع است.
هر عکاس میتواند تعداد 5 عکس از برترین تصاویر ثبت شدهی خود را با حجم 500کیلوبایت ارسال نماید.
ارسال عکسهای آرشیوی مربوط به سالهای گذشته در صورت نو بودن سوژه مورد نظر بلامانع بوده و مورد پذیرش است.
مهلت ارسال آثار
تا اربیعین حسینی
انتخاب آثار
توسط تمامی کاربران و بلافاصله پس از اتمام مهلت ارسال آثار
تاریخ: دوشنبه 9 دی 1392 - 22:11 عنوان: پاسخ به «فراخوان مسابقه عکس عاشورایی ساوه سرا»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
بالاخره...پس از یک هفته سایت پرشین گیگ در دسترس قرار گرفت که علت اون را در سایت میتونید ببینید!
هرچند نوشته که اندکی حذف شده! اما به هرصورت عکسها و مطالب سال 92 من کلاً پاک شده و من نمیدونم چطور میخوان این اعتماد از دست رفته را برگردونن
به هرحال علت عدم نمایش تعدادی از عکسهای این تاپیک نیز همین است.
از دوستان عزیز خواهش میکنم عکسهاشون را مجدداً آپلود کنن و در تاپیک قرار بدهند.
موفق باشید
تاریخ: دوشنبه 9 دی 1392 - 22:35 عنوان: پاسخ به «فراخوان مسابقه عکس عاشورایی ساوه سرا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
دستشون درد نکنه؛ خسته نباشند؛ کمال تشکر رو ازشون داریم
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را.... ما که همه چیزمون رفت رو هوا آقا
به نظرم نیتمون الهی نبود دوستان!!!!
و حالا باید با " پالام ... پولوم... پیلیم ... " برنده مسابقه رو اعلام کنیم آیا؟؟؟؟
یکی پاسخگو باشه لطفا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید