تاریخ: پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 21:04 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
ثبت های دلنشینی ست. از برگ و زیتون خیلی خوشم اومد. دستتون در نکنه.
متاسفم که برای من مقدور نبود برف ساوه رو ببینم. ولی همین مقداری هم که دیدم همه رو به وجد آورده بود.
موفق باشید.
تاریخ: جمعه 18 اسفند 1391 - 04:52 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
دوست عزیز عکس هاتون خیلی زیبا و مملو از زیبایی های لحظات زندگی هستش. تصاویر امامزاده اسماعیل و عکس شهرداری ساوه خیلی خیلی زیبا و قشنگ به تمام معنی شدندو ما رو تشویق فرمودید تا در سفر بعدی حتما به دیدن روستای یل آباد و امامزاده اسماعیل بروم. اززحمات شما انهم توی اون روزهای برفی و سرد برای گرفتن این عکسهای فوق العاده قشنگ خیلی خیلی سپاسگزارم.
تاریخ: چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 12:57 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 17 بهمن 1387 پست: 70 محل سکونت: ساوه
امتياز: 1770
از سمت ساوه به طرف بوئین زهرا که برویم بعد از حدود 40 کیلومتر تابلویی مار را به روستای ورده راهنمایی میکند. این روستا در ابتدای جاده اشموئیل نبی واقع شده. در نزدیکی این روستا یک کاروانسرای عباسی وجود دارد که دیدن چند عکس از آن خالی از لطف نیست.
این هم عکسی از مناظر زیبای اطراف کاروانسرا. اسم این عکس را گذاشتم راهی به افق
تاریخ: پنجشنبه 14 آذر 1392 - 23:08 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
Zaman, عزیز؛ مرسی
آدم فکر میکنه پارک با چیزهایی که هر روز دارم میبینیم فرق میکنه
کم کم به این نتیجه رسیدم که باید عینکمو عوض کنم
واقعا زندگی زیباست
مخصوصا وقتی محدود میشه به چند فریم که باید روش فوکوس کنی...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید