عضو شده در: 29 آذر 1392 پست: 77 محل سکونت: ..::!!!!!!!!!!::..
امتياز: 2740
بسمه تعالی با سلام
یکی از شیرینی فروشی های شهر گفته بود یه طرح میخوام برای جعبه شیرینی که جام باشه و عسل ازش داره میریزه ، طرح طرح جالبی بود اما پدرمو در آورد اما مجبور شدم یه برنامه تصویر سازی رو یاد بگیرم برنامه
Corel Painter X3 v13.0.0.704 x86/x64
یه برنامه خیلی خیلی جالبه که می تونید با اون تصویر هایی که تو ذهنتون هست بکشید، من تصویر جام که دنبالش بودم و تو هیچ وبی پیدا نمیکردم با استفاده از ابزارها کشیدم البته جام تو سایت شاتر استوک بود دقیقا خود همین اما آدرس سایت رو گذاشته بودند روش.
اما طرحی که در آوردم این هست به نظرتون خوب شده میخوام به مشتری نشون بدم؟؟
عضو شده در: 29 آذر 1392 پست: 77 محل سکونت: ..::!!!!!!!!!!::..
امتياز: 2740
In the name of god
Thank you very much for the tips, I think you are right it should be a candy store with English meaning
Also, I have gained a little experience in such situations is a beautiful design that seems to be a good customer, otherwise we're just a means to design[/ b]
تــــــــــــــــــــــــــــــرجمه:
به نام خدا
خیلی خیلی ممنون برای راهنمایی، فکر هم میکنم حق با شما باشه شیرینی فروشی با معنی انگلیسی باشه بهتره
همچنین با تجربه کمی که بدست آوردم باید بگم در این مواقع طرحی زیباست که به نظر مشتری خوب باشه وگرنه ما فقط وسیله هستیم برای طراحی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید