تاریخ: یکشنبه 11 فروردین 1392 - 16:53 عنوان: پاسخ به «امامزاده شاهزاده حسین (ع) ساوه»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
blind عزیزم؛
ممنون بابت عکسهای فوق العادتون،من و دوباره هوایی کرد تا یه سر برم اونجا من حدود 8-9 سالی هست که ارادت به آقا شاهزاده حسین دارم، یکی از دوستانم اونجا به خاک سپرده شدن و من هر وقت که بتونم و مشغولیات دنیا رهام بکنه سری به اونجا میزنم؛ خدا رو شکر یه چند سالی هست که هیئت امنای این مکان به فکر ترمیم و نوسازیش افتادن و انصافاً هم کارشون رو خوب انجام دادن.
عضو شده در: 1 دی 1392 پست: 1 محل سکونت: حرم مطهر حضرت شاهزاده حسین ابن موسی الکاظم)ع) ساوه
امتياز: 25
حرم مطهرحضرت شاهزاده حسین ابن موسی الکاظم(ع) شهرستان ساوه از فرزندان بدون واسطه امام موسی ابن جعفر(ع) می باشد . مستندات آن نزد هیأت امناء موجود می باشد .خواهشمند است اطلاعات دقیق با مستندات کامل را از هیأت امناء حرم مطهر درخواست کنید . اطلاعات مذکور و ثبت شده غلط بوده ، خواهشمند است نسبت به اصلاح آن اقدام نمائید . با تشکر
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید