تاریخ: جمعه 19 مهر 1392 - 16:57 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
یک بنده خدایی گفته:
نقل قول:
ترس از حرکات غیر قابل کنترل جمعیت بخصوص که هزارو پانصد تا از بلیطها توسط کرجیها رزرو شده بود .و به عهده نگرفتن مسئولیت توسط هیچ ارگانی .و نداشتان مجوز کشوری و میانبر زدن در گرفتن مجوز
تاریخ: دوشنبه 22 مهر 1392 - 11:58 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
عجیبه!هنوز خبری نشده ها!این همه تبلیغ بدون مجوز بود!اونوقت مجوز داشتن چه جوری تبلیغ می کردن!
soveh باهاتون موافقم البته من بلیط گرفتم واسه این کنسرت ولی اگه کنسرت آقای خواجه امیری بوووووددددد ! مدتی پیش در رشت کنسرت داشتن ولی ما موفق نشدیم چون دیر متوجه شدیم و بلیط از دستمون پرید!
البته حضور آقای علیخانی باعث شده این کنسرت جذاب تر بشه این نظر من نیست فقط!! نظر دختران عزیزیه که روز برگزاری کنسرتی که کنسل شدتو خیابان ها زمزمه می کردندکه:وای احسان میاد!من می ترسم روزبرگزاری کنسرت همه بعد از اجرای علیخانی بگن :دوباره دوباره ... وآقای عسگری دیده نشن اصلا!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید