سلام
اسامی برندگان نماز جمعه مورخه 22/1/93 تاریخ اهداء جائزه جمعه 29/1/93 بعد از اقامه نماز جمعه
برای دریافت جایزه باید شخصاً در نماز جمعه حضور داشته باشید
جوائز با دست امام جمعه محترم اهداء خواهد شد.
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
خیلی ممنونم babani, جان...اگر امکانش هست توضیحات کامل تری در مورد مسابقه بدهید و از مراسم اهداء جوایز و ... هم برامون عکس تهیه کنید.
و بسیار لطف می کنید اگر هرهفته پس از اقامه نماز جمعه این تاپیک یا یک تاپیک مسابقه نمازجمعه را بروز رسانی کنید تا در دید همه ی دوستان قرار بگیرد.
متشکرم
ممنونم از لطفتون soveh جان؛
عرض کنم خدمتتون یک ایده به ذهن بنده رسید و وقتی این ایده رو با دوستان و امام جمعه محترم در میان گذاشتم بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مسئولیتش هم بر عهده خودم افتاد.
روال کار به این شکل هست که هر جمعه ما خطبههای نماز جمعه رو ضبط میکنیم و بعد بنده خطبهها رو خلاصه میکنم که واقعاً کار زمانبری هست. بنده هم واقعاً براش کم نمیزارم.
بعد از اون متن 5 تا سوال درمیارم.
متن خلاصه شده خطبه ها رو در سایت ذکری قرار میدم و سوالات رو هم در سیستم آزمون سایت یعنی همون تستای خودمون در قالب یک آزمون قرار میدم.
این روال تقریباً تا ظهر روز یکشنبه زمان میبره.
طبق اعلامی که کردیم کسانی که تصمیم دارند در مسابقه شرکت کنند از روز دوشنبه تا پنچ شنبه می تونن با مراجعه یه سایت ذکری متن رو بخونن و در مسابقه شرکت کنن.
ما صبح جمعه قرعه کشی می کنیم و اسامی برندگان رو به مجری نماز جمعه میدیم تا بین نماز جمعه و نماز عصر اسامی برندگان رو اعلام کنه و اعلام کنه که برندگان بعد از نماز عصر برن جلو جایگاه و جایزه خودشون رو از دست امام جمعه محترم دریافت کنند.
روال کلی کار به این شکل هست.
قراره اگه بشه با واحد فرهنگی شهرداری هم صحبت کنیم اونها هم یه مقدار از هزینه جایزه رو بر عهده بگیرن بلکه بتونیم جوائز ارزندهتری رو به برندگان محترم اهداء کنیم.
به آقا حمید هم عرض کنم که:
داشتم روال اجرای طرح و سایت رو به امام جمعه محترم توضیح میدادم که ایشون وقتی این مطلب مطلب رو دیدن خیلی براشون جالب اومد .
از مجری این کار پرسیدن و من هم یه مقدار راجع به سایت ساوهسرا و آقای نیرمند براشون گفتم و ایشون فرمودن «حتماً آقای نیرومند رو من ببینم» و خیلی خوشحال شدن.
از کارهایی که قرار انجام بدیم ارسال اعلامیه به همه مدارس ساوه هست.
ارسال پیامک انبوه به ساوجیهای عزیز هست.
پیشنهاد و انتقاد دوستان خیلی میتونه کمک باشه برا بهتر اجرا شدن طرح.
هنوز ما از دوستان مجموعه آفتابگردان و ساوهسرا ما شرکت کنندهای نداریم.
نکته ای که باید بگم اینه که حاج آقا فرمودن برا دریافت جایزه خود فرد حتما باید در نماز جمعه حضور داشته باشن.(همون روز اهداء جایزه)
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
babani, جان،
ممنون بابت زحمات و کارهای فرهنگی جالبتون.
امیدوارم با تبلیغ و استمرار، این کار پا بگیره.
(فقط ای کاش بشه کارهای فرهنگی رو ویژوالتر کنید. مثلاً اگر من بودم، خلاصه صحبتها رو به صورت پاورپوینتی با یک موسیقی یا مداحی مرتبط با اون هفته ارائه میکردم. کاربران با چیزهای ویژوال بیشتر ارتباط برقرار میکنن تا متن)
در مورد صحبت در مورد بنده هم ممنون.
(فقط دقت کنید که من با انجام کارها به صورت بی سر و صدا و بدون دردسر بیشتر موافقم )
در مورد دیدار با امام جمعه هم چشم، حالا فرصت زیاده. إن شاء الله در آینده میرسم خدمتشون.
Hamid, جان؛
من خودمم با کارای بی سرو صدا بیشتر مأنوسم.
در مورد شما هم حدس میزدم روحیتون اینجوری باشه فقط چون خود حاج آقا خواست براش توضیح بدم مجبور شدم در مورد شما و ساوهسرا یه مقدار براشون توضیح بدم. و الا تا حدی فکر میکردم که شما زیاد راضی به این کار نباشین.
اون پیشنهادتون هم عالیه . انشاءالله که وقت کنم مطالب رو تبدیل به پاورپوینت کنم.
ممنونم
سلام
اسامی برندگان نماز جمعه مورخه 29/1/93 (تفسیر سوره مبارکه زخرف) تاریخ اهداء جائزه جمعه 5/2/93 بعد از اقامه نماز جمعه
1. آقای مسلم جلیلیان
2. آقای حسین زرچینی
3. آقای محمدحسن مهربان
4. خانم نرگس نریمانی
5. خانم منیر خرمی
شرکت در مسابقه هفتگی متن خلاصه شده خطبه های نماز جمعه ساوه از دوشنبه هر هفته تا پنجشنبه ساعت 10 شب از طریق پایگاه علمی فرهنگی ذکری
سلام
اسامی برندگان نماز جمعه مورخه 5/2/93 (تفسیر سوره مبارکه دخان) تاریخ اهداء جائزه جمعه 12/2/93 بعد از اقامه نماز جمعه
ممنونم saveh جان
راهش اینه که آقا حمید رو توی خرج بندازیم
به اینصورت که هر هفته به یک نفر از اعضای ساوه سرا جایزه بدهیم (به غیر از اون پنج نفر)
خدا رو چه دیدی یه موقه دیدی ادارات و نهادهای دیگه هم گفتن ما هم به پرسنل خودمون که توی مسابقه شرکت کنن جایزه میدیم و اینجوری ساوه سرا پایه گذار یه کار خیر میشه
babani نوشته است:
ممنونم saveh جان
راهش اینه که آقا حمید رو توی خرج بندازیم
به اینصورت که هر هفته به یک نفر از اعضای ساوه سرا جایزه بدهیم (به غیر از اون پنج نفر)
خدا رو چه دیدی یه موقه دیدی ادارات و نهادهای دیگه هم گفتن ما هم به پرسنل خودمون که توی مسابقه شرکت کنن جایزه میدیم و اینجوری ساوه سرا پایه گذار یه کار خیر میشه
پیشنهاد خوبیه و میشه از بسیج ادارات و شرکتها درخواست کرد که بخش کوچکی از بودجه فرهنگیشون را به این قضیه اختصاص بدن...
و بد نیست در زمان معرفی برندگان اعلام کنند آقای.... کارمند اداره یا شرکت فلان... اینطوری مسوولینی که در نمازجمعه حضور دارن ترغیب میشن تا نفرات و کارمندانشون در بین برندگان باشن و اسم اداره یا شرکتشون در نمازجمعه مطرح بشه!
و بدنیست که جایزه ها متنوع باشه...مثلاً هفته آینده بمناسبت تولد حضرت علی به نفراول بلیط مشهد و... بدهند یا نزدیک عید برندگان را به سفر راهیان نور بفرستن... برای جوائز میشه از ادارات کمک گرفت
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید