تاریخ: دوشنبه 17 شهریور 1393 - 06:54 عنوان: سلام. يه خانم مهربون پيدا ميشه هفته اي يکبار بجاي من،در ساوه، به برادرزاده ام سر بزنه؟ به عموي مهربون و دلتنگش،حال و خبرشو برسونه؟
شروع فعالیت
عضو شده در: 17 شهریور 1393 پست: 4 محل سکونت: همدان
امتياز: 110
سلام. يه خانم مهربون پيدا ميشه هفته اي يکبار بجاي من،در ساوه، به برادرزاده ام سر بزنه؟ به عموي مهربون و دلتنگش،حال و خبرشو برسونه؟[fade]
تاریخ: یکشنبه 23 شهریور 1393 - 02:45 عنوان: پاسخ به «سلام. يه خانم مهربون پيدا ميشه هفته اي يکبار بجاي من،در ساوه، به برادرزاده ام سر بزنه؟ به عموي مهربون و دلتنگش،حال و خبرشو برسونه؟»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
تاریخ: شنبه 29 شهریور 1393 - 01:28 عنوان: پاسخ به «سلام. يه خانم مهربون پيدا ميشه هفته اي يکبار بجاي من،در ساوه، به برادرزاده ام سر بزنه؟ به عموي مهربون و دلتنگش،حال و خبرشو برسونه؟»
شروع فعالیت
براي اينکه دختر داداشم، سر يه تيکه سيم،با عموي مهربانش قهر کرده.حالا يه خانم مهربون هست براي اين امر خير ،پا در مياني کنه؟
بچه هاي خوب و نازنين،فرشته هاي ايران زمين،سلام به روي ماهتون،دو چشمون سياهتون.
يکي بود و هيشکي نبود،اونکه بود از اول دنيا ،هست تا آخر دنيا،اون خداي مهربون،دوست داره آدمهاي مثه خودش رو که خوبند و مهربون.خدا،خداي هستي بخش،6روزه جهان را هستي بخش.تو همه آفريده هاي خدا،زمين شد پايگاه آمد و شد آدمها، ... چون شب از نيمه گذشته بچه جون،برو بخواب که فردا شنبه هست و داريم کارها فراوون.
تاریخ: یکشنبه 30 شهریور 1393 - 10:50 عنوان: پاسخ به «سلام. يه خانم مهربون پيدا ميشه هفته اي يکبار بجاي من،در ساوه، به برادرزاده ام سر بزنه؟ به عموي مهربون و دلتنگش،حال و خبرشو برسونه؟»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
berakhim, جان،
تاپیک ما قفل شد.
لطفاً از این نوع درخواستها در فضای اینترنت که هیچ کس هیچ کس رو نمیشناسه نداشته باشید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید