تاریخ: سهشنبه 3 تیر 1393 - 16:40 عنوان: پاسخ به «»»» تاپیک تک عکس II «««»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
شیطنت بعضی رسانهها با زدن تیترهایی که خیلی زود تکذیب میشن توی ایران دیگه لوث شده ....... (به قول معروف، شنونده باید عاقل باشه!)
برای مثال خانم آلیا خیلی زود این خبر رو تکذیب کرد.... باید دید اهداف بعضی ها (!!!!) چیه؟؟؟؟؟ و گفتند که" اصلا همچین مصاحبهای با هیچ رسانهای در این خصوص نداشتند."
و یا خود خانم بیات هم فرمودند که "من از این موضوع اطلاعی ندارم،و باید قضیه رو بررسی کنم ولی در کل باید از حق زنان دفاع بشه" ممنون خانم دکتر
تاریخ: چهارشنبه 4 تیر 1393 - 08:14 عنوان: پاسخ به «»»» تاپیک تک عکس II «««»
همكار در ساوهسرا
soveh, عزیز؛ ایشون هم از این قضیه مطلع نبودند و باید الان دوباره این سوال رو پرسید
چون کسانی که این اخبار رو منتشر کردند گویا تلفنی با نمایندگان خانم تماس گرفتند و یکی از نمایندگان گفته بودند که من اصلا شما رو نمیشناسم که بخوام جواب بدم بهتون (بندگان خدا فکر کردند مسیح علی نژاد بوده!!!)
و یه پیشنهاد هم برای فدراسیونی های عزیز بالاخص آقای داورزنی دارم و اون اینکه:
بیان یه لطفی کنن و تماشای بازیها رو در استادیوم ها زوج و فرد کنن یه روز ما یه روز آقایون اون وقت خواهد دید چه تفاوتی داره بازیهاااااااااا
درباره اون سوالتون هم باید بگم احتمالا کسی که این مطالب رو منتشر کرده ساوهای بوده دیگه بعله
تاریخ: سهشنبه 22 مهر 1393 - 20:58 عنوان: پاسخ به «»»» تاپیک تک عکس II «««»
همكار در ساوهسرا
سلام دوستان؛
این کتیبههای درب حرم حضرت عباس هست که کارگاه ساختش در جوار امامزاده سید علی اصغر ساوه برپا شده؛ قسمت بود چند روز پیش این کتیبهها رو که قرار هست برای اتمام مرحله کار به اصفهان فرستاده شوند را از نزدیک ببینم برای همین یک عکس گرفتم تا دوستان ساوه سرایی هم بی بهره نباشند.
لازم به ذکر هست که این کتیبهها در خود ساوه طراحی و تولید شده است.
تاریخ: چهارشنبه 23 مهر 1393 - 00:30 عنوان: پاسخ به «»»» تاپیک تک عکس II «««»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
خیلی ممنون atena, جان ... ایکاش یک تاپیک جداگانه برای این قضیه درست می کردید و عکس طرحهای اولیه این کار و یک گزارش مختصر از فعالیتشون و مصاحبه های کوتاه از انگیزه های سازنده های اون و خاطراتشون تهیه میشد.... تا در نهایت با پایان کار و نصب و به کمک فیلم و عکسها و غیره یک مستند با نام ساوه سرا ساخته میشد
نظرتون در مورد فیلم مستند چیه؟
حمید جان موافقی؟ میشه برای جشنواره و ... هم فرستاد
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید