تاریخ: سهشنبه 2 دی 1393 - 23:43 عنوان: پاسخ به «تاپیک عکس بچه»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
آره مگه چندتان!! کلا ۳تان دیگه! باش حتما به وبلاگت سر میزنم.
نه دیگه نکته انحرافیه! من فاطمه ام.راستش قبلا با اسم خودم ثبت نام کرده بودم ولی بعد یه مدت که اومدم پسوردمو فراموش کرده بودم.مهدیس واقعا مثل دخترم میمونه، حتی مهدشم من میبردم.دیگه این شد که دوباره ثبت نام کردم و اون لحظه اسم اون به ذهنم رسید..
تاریخ: جمعه 5 دی 1393 - 14:26 عنوان: پاسخ به «تاپیک عکس بچه»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 22 آذر 1393 پست: 87 محل سکونت: sove
امتياز: 2220
آره
سعی میکنم زود به زود بذارم خاطراتشو ولی یه چندوقتیه یه سری مشکلات توی وبلاگم پیش اومده یکم دستو بالمو بسته
این وبلاگو مایه سال پیش درست کردیم حالام که هوس کردیم بعده یک سال توش مطلب بذاریم انقد توقعاتمون از خودمون بالا رفته به هر نوشته وقالبی رضایت نمیدیم درگیرم فعلا
شما به بزرگی خودت ببخش
تاریخ: جمعه 5 دی 1393 - 20:09 عنوان: پاسخ به «تاپیک عکس بچه»
خوب داره پيش ميره
ای بابا دست رو دلم نزار
ازوناهم استفاده کردم اوناهم هرکدوم مشکلات خاص خودشونو دارن ...
من الان درحال حاضردارم با چندین سرویس سروکله میزنم
ببینیم آخرش چی از آب در میاد
تاریخ: شنبه 6 دی 1393 - 19:15 عنوان: پاسخ به «تاپیک عکس بچه»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
جداً؟! loxblog چی؟!من حدود ۳سال پیش با loxblog که کار میکردم خیلی خوب بود راضی بودم الان دیگه خبر ندارم، حالا این یکی ام امتحان کن loxblog یا loxtarin
فک کنم میشه مطالب وبلاگو انتقال هم بدی اونجا، کلی هم قالبهای قشنگ داره.
sayeh90.loxblog.com
من ساخته بودم خواستی برو ببین
تاریخ: شنبه 6 دی 1393 - 22:37 عنوان: پاسخ به «تاپیک عکس بچه»
خوب داره پيش ميره
رفتم دیدم وبلاگت رو مهدیس جان
قشنگ بود
ولی من الان از یه سرویسی دارم استفاده میکنم که خیلی بیش از بلوگفا و لوکس بلاگ وغیره امکانات میده
دقیقا مثل یک سایت ولی متاسفانه درگیر قالبش هستم چون خیلی کم یابه ودلمم نمیاد که یه همچین سرویسی رو بخاطریه قالب بذارم کنار حالا ایشالله کامل که شد میذارم لینکش رو ببینی تا بهتر متوجه بشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید