عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
کليپ «نواب» از کليپهايي بود که مدتهاست ميخواستم آن را در ساوهسرا بگذارم، اما فرصتش پيش نميآمد.
اين کليپ در تلويزيون و در سالروز شهادت نواب صفوي پخش شده است.
سال 85 توسط دوست خوبم mehdi2 به دستم رسيد که به عنوان يکي از کليپهاي توليد شده در ساوه در آرشيو قرار بگيرد.
البته من از تاريخ دقيق ساخت کليپ، اطلاعي ندارم. اما به هر حال، با توجه به اينکه در اين کليپ به جهت مقتضي زمان زندگي شهيد نواب صفوي، از اماکن تاريخي و قديمي ساوه فيلمبرداري شده است، ميتواند سندي براي نمايش قدمت اين شهرستان باشد.
کليپ را ميتوانيد با استفاده از پخشکننده زير تماشا کنيد. من سعي کردهام در ادامه، محلهايي که در اين کليپ از آنها فيلمبرداري شده است را ذکر کنم.
آدرس کليپ در سايت Youtube در زير، آمده:
http://www.youtube.com/watch?v=PTeEaSUYwwc
در زمان 1:10 به بعد، يکي از شبستانهاي مسجد انقلاب ساوه (سمت راست درب ورودي) را ميبينيد. (سعي خواهيم کرد در مورد اين مساجد بيشتر بنويسيم)
در زمانهاي مختلف از جمله 1:32 کوچههاي قديمي اطراف امامزاده سيد علياصغر را ميبينيد.
2:14 به بعد نيز مسجد انقلاب. ضمن اينکه دوستاني که در اين صحنه هستند، از جوانان ساوه هستند.
در زمان 2:45 به بعد، شما صحنههايي از منزل قديمي مرحوم وکيلي را ميبينيد که از منازل بسيار زيبا و تاريخي شهر است و در گذشته مجالس روضه در اين خانه برگزار ميشده است.
آقايي که در کنار نواب حرکت ميکند هم که آشناي فوتباليستهاي ساوجيست!
2:55 ورودي منزل مرحوم وکيلي
زمان 3:04 کوچه جلو منزل mehdi2 عزيز! کوچه مقابل مسجد مقدسزاده
زمان 3:16 هم که از واضحترين اماکن قديمي ساوه است! يعني خل.جن.بيگ (Khel.jon.beyg) که در زبان ساوجي مخفف شده «خليل جهان بيگ» است! اين محله از قديميترين محلههاي ساوه است.
بازيگر زمان 3:35 کارمند شهرداري!
خونه زمان 3:50 را نميدانم کجاست! (ديگه خداييش توي خونه مردم نرفتم!)
بازيگر زمان 4:00 آقاي فرقاني...
زمان 4:20 منزل مرحوم وکيلي
خلاصه، هدف اصليام آشنا کردن شما با برخي محلهها و اماکن تاريخي ساوه بود.
موفق باشيد؛
حميد/
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در چهارشنبه 18 دی 1387 - 00:09 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید