تاریخ: چهارشنبه 27 دی 1385 - 01:41 عنوان: اگر از اكانتهاي «مهرانا» استفا
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
با سلام خدمت تمامي همشهريان عزيز؛
همانطور كه مستحضريد، يكي از ISPهاي شهر، مهرانا است كه احتمالا تا به حال از كارتها و اكانتهاي اين مركز استفاده كردهايد.
نكتهاي كه قصد داريم به اطلاعاتان برسانيم، درباره مشكليست كه عليرغم تذكراتي كه ما به اين ISP دادهايم، اما همچنان وجود دارد و برطرف نشده است:
مشكل اين است كه اين ISP به دليل Cache (كش) زيادي كه دارد، با سايتهاي خاصي مشكل دارد! (البته مسئولان اصلي، بيتقصير هستند، چون كنترل اين موارد توسط ايشان نيست، بلكه از سرويسدهندهاي است كه به اين ISP سرويس ميدهد)
در مورد كش ما در اين تاپيك مفصلا صحبت كرديم:
http://savehsara.aftab.cc/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=236
مشكل اين است كه در بسياري از سايتها، اطلاعاتي كه مشاهده ميكنيد،ممكن است براي چند روز پيش باشد! (حتما تاپيك بالا را مطالعه كنيد تا از مشكل، كاملا با خبر شويد)
به هر حال، پيشنهاد ما اين است كه:
1- در سايتهاي مختلف حتي الامكان تا زماني كه از اين ISP استفاده ميكنيد، نام كاربري و پسورد خود را وارد نكنيد!
اگر وارد كرديد، حتما بعد از استفاده Sign out كنيد و بعد از خروج، كليدهاي Ctrl+F5 را با هم بفشاريد.
2- قبل از مشاهده سايتهايي مثل ساوهسرا و به خصوص سايتهاي استاتيك كه با زبانهايي مثل HTML و... نوشته شدهاند، بعد از ورود، كليدهاي Ctrl+F5 را بزنيد تا آن صفحه بهروز شود و اطلاعات جديد را مشاهده كنيد.
اين مشكل در ساوهسرا وجود دارد، اما در آفتابگردان چنين مشكلي نيست.
اگر احساس كرديد اطلاعات ساوهسرا كمي قديميست و بهروز نميشود، مشكل از ISP مورد استفاده شما (مهرانا) است كه با فشردن كليدهاي Ctrl+F5 كش آياسپي را رفرش (Refresh) ميكنيد
اگر سئوالي در اين زمينه بود، در تاپيك بالا مطرح كنيد.
با تشكر،
حميد
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
می خواستم یه خواهش از دوستان عزیز داشته باشم و اون اینه: تا جایی که میشه به تاپیک های قدیمی و راکد کاری نداشته باشند و بیشتر سعی کنن به موضوعات روز بپردازند.
درضمن من بارها زمان حضور بسیاری از کاربرها را چک می کنم و بسیار خوشحال میشم میبینم که تعدادی از کاربرها تقریبا روزانه ویا حداقل هفته ای 3 بار به سایت سر می زنند و می دونم که به این شوق تشریف می آورند که موضوعات روز و جالب راببینند ولی خب متاسفانه شاهد هستم که همین عزیزان از کنار بسیاری از موضوعات بی تفاوت و بدون هر گونه عکس العملی می گذرند که قابل توجهشون باید بگم smile ها برای همین دوستان طراحی و پایه ریزی شده و اگه حوصله ندارند می تونند از این شکلها استفاده کنند.
به هر حال کم کم امتحانات و کنکور در حال تمام شدنه و می تونند تاپیکی با همین موضوع خارج شدن از رخوت دوستان ساوه سرا ایجاد کنند تا به نتیجه برسیم.
در پایان احساس می کنم بعضی از دوستان مخصوصا خانم ها تصور می کنند فعالیت در این سایت مساوی است با یک عمل غیر شرعی که اگر اینطور است لطفا باز بینی کنند و مطمئن باشند که اگر کسی قصد شیطونی داشته باشد و نیت توهین و جسارت داشته باشد به شخصه این شخص را خوش فرم به راه راست هدایت می کنم.
مرسی
تاریخ: جمعه 11 تیر 1389 - 04:48 عنوان: پاسخ به «اگر از اكانتهاي «مهرانا» استفاده ميكنيد، حتما بخوانيد...»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
توجه:
این تاپیک مربوط به تقریباً چهار سال پیش است، بنابراین، اولاً ممکن است این مشکل در این ISP وجود نداشته باشد، ثانیاً این تاپیک قفل شد تا دوباره فعال نشود...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید