عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
سلام دوستان و همراهان عزیزم
عطر و بوی بهار به مشام میرسه و شکل و رنگ ساوه و روستاهای اطراف و زمینهای کشاورزی و باغها حسابی بهاری شده، امیدوارم دلهاتون هم بهاری باشه و فارغ از همه ی مسائل و اتفاقات بهاری بمونه
و حالتون ... اونطور که خیر و صلاحتون هست دگرگون بشه
نمیدونم... خونه را تمیز کردید... نو نوار کردید ، به یاد همسایه ها و بچه ها و خانواده های دیگه در این آخر سال بودید یا نه
سبزه درست کردید؟ ... نون قندی و نقل و روح افزا چی... درست کردید؟
خوشحال میشیم که ما را هم از دیدن سفره های هفت سین و شیرینی هاتون و شنیدن خبرهای خوبتون بی نصیب نگذارید.
شاد و سالم و خوشبخت باشید و پیشاپیش براتون سالی مملو از شادی آرزو می کنم.
تاریخ: شنبه 1 فروردین 1394 - 08:01 عنوان: پاسخ به «نرم نرمک می رسد اینک بهار....»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 22 آذر 1393 پست: 87 محل سکونت: sove
امتياز: 2220
Hamid, جان دیگه ولش کن خودتو اذیت نکن سال شروع شد
این همه دغدقه برای سال جدید و چیدن سفره هفت سین از پا درت میاره, سبزی خوردنم بزاری کارت راه میوفته حساس نباش حالا عجله ای ام نیست که...
حالا خوبه من تو سایت خودمون محض یادآوری ام که شده تاپیک سفره هفت سینو و خصوصا سبزه درست کردنو گذاشتم...!!!
تاریخ: شنبه 1 فروردین 1394 - 18:51 عنوان: پاسخ به «نرم نرمک می رسد اینک بهار....»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
نوروز به نورفاطمیه زیباست
روزی تمام سال ما با زهراست
بابردن نام فاطمه فهمیدم
سالی که نکوست ازبهارش پیداست
سلام. من هم سال نو رو به همه ساوه سرایی های عزیز تبریک میگم و امیدوارم امسال، سال تحقق آرزوهاتون باشه...(دیدم گفتن سالی پر از برکت و شادی و سلامتی خیلی کلیشه ای شده خواستم یه چیز جدید بگم )
تاریخ: یکشنبه 9 فروردین 1394 - 15:16 عنوان: پاسخ به «نرم نرمک می رسد اینک بهار....»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
سلام بر بهاردلان ساوه سرایی...
در این روزهای آغازین 94...از خداوند تبارک برایتان
صحت میخواهم، صحت روح و جسم
آرامش میخواهم، آرامش خیال
ایمان میخواهم به اندازه توان روحتان!!
و لبخند میخواهم، لبخندی عمیق و جاری در تمام لحظات نفس کشیدنتان.....
سلام بنده سال جدید رو با چشمانی خواب آلود آغاز کردم...امیدوارم در طول سال ساعات بیداری بر ساعات خواب من حقیر چیره بشن
ما امسال سفره هفت سین نداشتیم متاسفانه چون مسافرت بودیم خوشبختانه و به علت خستگی زیاااااااااااااادی که راه به ما تحمیل کرد، تنها تونستیم لحظه سال تحویل برای دقایقی چشمان بی فروغ را باز کرده به 94 سلام کنیم و دوباره در خوابی بی نظیر غرق شویم....
تبریک میگم به دوستان دوست، دوستان آشنا، دوستان نا آشنا، قدیمی ها، تازه ها و خاص ها!!
برای همه سلامتی، ایمان و آرامش آرزو دارم.
خدایا بی اندازه ممنون که نفس میکشم در سال جدید و حال جدید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید