تاریخ: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386 - 14:37 عنوان: Sms هايي رو كه اگر بدونيد بد نيست!!
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 2 آذر 1384 پست: 290
امتياز: 7580
اين روزها sms هم براي خودش عالمي شده مانند اينترنت كه كم كم خريد sms هم شايد درست بشه و يا شايد درست شده باشه و خيلي مزاياي ديگر كه اگر تعدادي از اونها رو بدونيم بد نيست و خيلي مورد استفاده ميشه.
در ضمن هر كس از دوستان كه چنين آدرس و شمارههاي sms خدماتي سراغ داره بگه تا ما هم استفاده كنيم:
اين دوره كه فيشهاي موبايل با تاخير بسياري به دست مشتركين رسيد يك سري از دوستان و آشنايان با استفاده از sms تونسته بودند كه صورت حساب خودشون رو دريافت كنن. اونم به طريق زير:
با نوشتن عدد لاتين 85,6 و ارسال به شماره 30009 البته براي بعضي گوشيها هم با ارسال 85/6 و يا 85.6 عمل كرده بود و صورت حساب دو ماه آخر سال پيش براشون اومده بود:
پس براي دريافت صورت حساب موبايل خود ارسال عدد 85,6 به عدد 30009
نوع ديگر خدمات sms دريافت اوقات شرعي ميباشد كه با ارسال كلمه اذان به صورت لاتين (azan) به شماره 2000000 ميتونيد از اوقات شرعي مطلع بشيد.
و يا همين كارت هوشمند سوخت كه براي پيگيري اون ميتونيد شماره پلاك ماشين خودتون رو به شماره 30005150 ارسال كنيد (البته اگر كه شمارشو اشتباه نكنم) و از وضعيت كارت خود مطلع شويد.
همچنين دو شماره 300090 كه مربوط به برنامه ورزشي نود ميشه كه هر هفته يه مسابقه صدو پنجاه هزار ريالي داره كه فقط با ارسال يك عدد صورت ميگيره.
اميدوارم كه از اين sms استفاده ببريد.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
زندگي دو چيز به من آموخت . . .
که هرچي فکر مي کنم يادم نمياد چي بود!
آيا مي دانيد ميزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتیا 60 درصد بيشتر از انواع پژو مي باشد؟
روابط عمومي شركت سایپا!
آهنگ تيتراژ سريال جواهری در قصر (یانگوم)
Wu da da wu dada ju o na ka
da la ka da la a ju ga na na na
ni da leyo do mok no na ni a ni
li a ni li a ni no ne he i ya di i
ya he i ya na la ni no o ni do
تو هديه الهي از سوي خداوندي براي سينه پر درد من...
عطر وجودت را براي شفا مي بويم...
اي شلغم!
اگه يکي بهت روزي 1 اس ام اس زد بدون ازت خوشش مياد
اگه 2 تا فرستاد بدون براش مهمي
اگه 3 تا شد بدون دوستت داره
اگه 4 تا شد بدون موبايل خودش نيست!
اين اس ام اس رو به 4 دليل برات مي فرستم:
1- دوستت دارم
2- خيلي باحالي
3- به يادتم
4- ارزش زنگ زدن رو نداري!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید