عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
arian, جان؛
جواب دادن به اين نوع سؤالات يه كم نياز به دانش فني و سياسي داره كه به همين راحتيها به دست نميياد...
از اونجا كه اكثر افرادي كه من توي ساوه ديدم (و كلاً ايرانيها) جوگير هستند و هرطور جو اقتضا كنه، نظر ميدن، معمولاً اين نوع بحثها به نتيجه خاصي نميرسه و بيشتر دعا و سوء تفاهم و غيبت جاي نقد فني و علمي و منطقي رو ميگيره!!
اينه كه خواهش ميكنم اگر خواستيد بحثهاي سياسي داشته باشيد، مباحث عمومي رو مطرح كنيد و اسم شخص خاصي رو نياريد...
در مورد اين سؤالتون، راستش من هنوز نميدونم وظايف اصلي يك «نماينده» چي هست و آيا نماينده فعلي به وظايفش عمل كرده، اما اين سؤال عاملي شد كه من برم دنبال دونستن وظايف يك نماينده و بعد، اگر تونستم مقايسه كنم، حتماً مييام اينجا ميگم...
عضو شده در: 3 فروردین 1387 پست: 64 محل سکونت: saveh
امتياز: 1825
تا خويش را به كرسي مجلس كشاندهايم
صد بار حرف خويش را به كرسي نشاندهايم
راهي به جز طريق بطالت نرفتهايم
نقشي به جز حديث لجاجت نخواندهايم
ما همچنان در اول برنامه ماندهايم
گر خلق را به لب نرسد لقمه باك نيست
ما خويش را به لقمه دولت رساندهايم
من كه فكر مي كنم اين طوري باشه البته يه نظر شخصي بود.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید