عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
love, و fox, عزيز، همشهريهاي خوبم!
من با اجازهتون پستهاي شما رو ويرايش كردم و براي آخرين بار ازتون خواهش ميكنم از بحثهايي كه درباره "دختر" و ... باشه، جدا خودداري كنيد!
بحثهاي زيادي مونده كه بايد در انجمنها، مورد بررسي قرار بگيره!
ممكنه اين نوع بحثها، نتايج خوبي روي كاربران تازهوارد به اينترنت، نداشته باشه!
مخصوصا اينكه در تاپيكي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداره، اين مباحث مطرح بشه
من از خودم بگم:
ما تقريبا در محله "قاسم آباد" يا همون "قاسمباد" ميشينيم ...
منظورم از تقريبا اينه كه روبروي محله قاسمآباد (تقريبا در پارك وليعصر)، اما چون آباء و اجداد ما همه اونجا ميشستن و الان خونهشون اونجاست، ما خودمون رو يه جورايي اونجايي ميدونيم
كودكي و نوجواني و ... هم نداشته، از اول عمرم تا حالا اينجا ميشينيم.
البته تقريبا با تولد بنده، خانواده ما از قاسمآباد، نقل مكان كردند به روبروي قاسمآباد
موضوع خيلي جالبي هست
ما اول محله پاسدارن ميشستيم ولي مادربزگم و مادرم بچه محله قاسم آباد هستن و ما 8 يا 9 ساله كه همن جا ميشينيم و قصد ترك كردنش هم نداريم
بچه های قاسم بادی عزیز سلام ... قاسم بادی ها (همون که کتابیش می شه قاسم آبای ها!) از اصیل ترین مردمان ساوه اند. این از لهجه ای که در میان قدیمی های این محل هست کاملا مشهود است. شنیدم که در قدیم قاسم باد از دو ناحیه متشکل بوده مشهور به سیر خورها و پیازخورها هنوز هم وقتی می پرسن: "بچه کوجایی دادا؟" اگر بگی: "قاسم باد" ازت می پرسن: "از سیرخورایی یا پیازخورا؟!" ممنون می شم اگر شما از وجه تسمیه و داستان این جریان خبر دارید به ما هم اطلاعات بدید! اینطور که یادم است مرحوم موحدی نیز که سه دوره نماینده مردم ساوه و دو دوره نیز نماینده مردم تهران در مجلس بودند در همین محل خانه داشتند (حدود زینبیه قاسم باد) ... (راستی من درست گفتم )
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
سلام/ می خواستم عرض کنم که من هم مطالب بالا را در مورد محله قاسم آباد شنیده ام . بچه های اون محل تایید کنند و برای ما از آنجا بگویند/ در ضمن من هم بچه محله مسجد مقدس زاده هستم. یعنی حدود چهارراه مطهری تا خیابان سوم شعبان. دوران ابتدایی را هم در مدرسه قدیم سوم شعبان درس خواندم. مدرسه ای که پدرم و برادر بزرگم هم در آن درس خوانده بودند. و حالا به جای آن مدرسه شبانه روزی دخترانه ساخته اند. مشهور بود که بنای مدرسه قدیم بر روی قبرستان قدیم شهر ساخته اند. بسیاری از بزرگتر های محل ما، استخوان های اموات را در هنگام حفاری در این محل دیده اند. نیز در همین رابطه می توانم به اخباری درباره شیوع یک بیماری ( به گمانم وبا یا طاعون!) در ساوه اشاره کنم که باعث شده اجساد گاهی به طور دسته جمعی در گورستان قدیمی شهر دفن شوند. به هر صورت من ، محل خودمان و شهر خوبمان را بسیار دوست می دارم.... محله ای که هنوز دیوارهای کاهگلی دارد و بادگیر خانه های قدیمی اش به آسمان اشاره دارند...
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
خب خب خب دوستان عزیز گل و بلبل ساوه ای همه جمعند
حمید خوب داری تبلیغ قاسم باد و میکنی ها
ولی خودمونیم همتون قاسم باد رو اشتباه تلفض کردین ها .
تلفض صحیحش از زبون خودتون " قازم باد" هست
راستی من آخرش نفهمیدم این محله سیر خورا کجاست ؟
ولی من شنیدم جریان این سیر خورها اینه که این محله که نمیدونم کجا هست اهالیش از سیر خیلی بدشون میومده بخاطر همین اسم محل رو گذاشتن محله سیر خورا
حالا اگه کسی جریان کاملشو میدونه بیاد جواب nasrin, جان و بده تا ما هم استفاده ببریم
mehdi2, جان محله یحیی آباد و سر تپه عشرتی رو هم به لیست اضافه کن دادا
اون اوایل بچگیم زمون جنگ من تو کردستان بودم ولی از 4 سالگی بمدت 1 سال تو کوچه جوانشیر ( روبروی 4 سوق ) بودم نزدیک تکیه جوانشیر . بعد از اون که خونمون رو تو بیسج ساختیم اومدیم اونجا تا دوم دبستان . بعدش به مدت 12 سال تهران بودم و اونجا بزرگ شدم . بعد از اون هم ساوه همون بسیج هستم . ولی نمیدونم چرا هر موقع قبض آب و برق و تلفن برامون میاد روش مینویسه یحیی آباد
mehdi2, جان هیئت ما روز عاشورا از جلوی خونه شما رد میشه و تو مسجد مقدس زاده هم نیم ساعت زنجیر میزنه . ( قابل توجه کسایی که فکر میکنن هیئتشون بزرگ تر از هیئت مایه )
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
سلام. این طور که می دونم یحیی باد و عبدلاباد و ... در ساوه (تا حدود 20 سال پیش ) به عنوان محله مشهور نبودند. بیشتر باغ های نزدیک شهر بوده اند که حالا با رشد شهر از آنها خبری نیست. اما سر تپه عشرتی را می توان به محله بودن پذیرفت! از آدم حاجی ممنونم... راستی هیات شما کدام است؟؟ نکنه بچه هیات طفلانی دادا؟؟
سلام به همه شما
من خودم تهران میشینم اما ساوه فامیل زیاد داریم.از نزدیک بگیر تا دور
ساوه رو خیلی دوست دارم.اگه موقعیتش بشه برای زندگی میام ساوه.پسر خالم خیابون جمهوری میشینن.تازه گیا خیلی خوب شده دارن پهنش میکنن عالیه
خیابون اسلام هم فامیل داریم.خیلی شلوغه اما خوب بازم جای باهالیه.
من تاسوعا عاشورا میام ساوه هیئت زینبیه.قبلا پسرخالم اونجا با خانوادش زندگی می کرد.همتونو دوست دارم
ما تو حاج بلوک زندگی میکنیم.
اینجا یکی از هنرستان های بزرگ ایران را داریم!
بزرگترین پارک ساوه در این منطقه هست!
ما تو محلمون دریاچه مصنوعی داریم! شما که ندارید!!!
ولی بدی این منطقه اینه که اکثر ساختموناش 6طبقه هست و خیلی شلوغه!
من میرم هیات سجادیه هست.
ما یکی از قدیمی ترین خانواده های تو حاج بلوک هستیم.
همین!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید