تاریخ: سهشنبه 22 مرداد 1387 - 09:00 عنوان: my trip to SAVEH
شروع فعالیت
عضو شده در: 13 مهر 1386 پست: 16 محل سکونت: teh
امتياز: 470
سلام
بچه ها من 5شنبه می خوام برای اولین بار بیام ساوه. فقط نمی دونم برگشتنم راحته یا نه؟ تاکسی واسه برگشتن هست؟ از تهران تا ساوه چند ساعته؟
راستی من می خوام برم امامزاده سید علی اصغر.بچه ها یه خورده اطلاعات بدین اخه تنهام و یه نمه می ترسم. فقط بگین جه جوری میشه رفت این امامزادهه.
مرسی از همه
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
پيشاپيش به ساوه خوش آمديد...
اگر با سواريهاي دور ميدون آزادي تهران بياييد، احتمالاً شما رو ميدان شهدا پياده ميکنن.
اگر حوصله پيادهروي نداريد، همونجا ماشينهاي دربست هستند، سوار بشيد و جلو امامزاده پياده بشيد، اگر اهل پيادهروي (خيلي کوتاه) هستيد، ادامه متن رو بخونيد:
از طريق Google Earth بهتون آدرس ميدم:
کم و بيش، 1 کيلومتر پيادهروي داريد.
شما از طرف فلش قرمز، وارد ميدان شهدا ميشيد.
از اونجا بايد به سمت ميدان انقلاب حرکت کنيد، در ميدان انقلاب اگر بپرسيد امامزاده سيد علي اصغر کجاست، بهتون ميگن، اما به هر حال، طبق نقشه، بايد مسير قرمز رنگ رو طي کنيد...
من يادم رفت اسم ميدان انقلاب رو بنويسم. بعد از ميدان شهدا، اولين تقاطع خط قرمز و سفيد، ميدان انقلاب هست.
ضمن حرکت به سمت امامزاده، قديميترين مساجد و آبانبارهاي ساوه رو خواهيد ديد
و اما براي برگشت:
بياييد ميدان انقلاب، اونجا يه ايستگاه اتوبوس کنار مسجد انقلاب هست.
صبر کنيد تا اتوبوسهاي «ترمينال» بيان. خيلي زود مييان، نگران نباشيد. (اگر بليط نداشتيد، سوار بشيد و از اولين شخص داخل اتوبوس يکي بخريد )
سوار بشيد و داخل ترمينال پياده بشيد.
اونجا ديگه هم اتوبوس براي تهران هست و هم سواري.
وای بابا ای ول شما ها اخرشین
واقعا مرسی حمید . اصلا فکر نمی کردم به این خوبی ادرس بدین. وقتی برگشتم براتون همه چیو تعریف می کنم.منتظر سفر نامه ام باشید
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
خوب، خدا رو شکر که به خوبي و خوشي آمديد و برگشتيد
درست ميگيرد، ساوه مثل همدان نيست که جايي يا جاهايي براي ديدن و لذت بردن داشته باشه.
اين روزها هم که اونقدر شلوغ و مملکت 72 ملت شده که به خود ما هم خوش نميگذره، چه برسه به مسافران
شايد روستاهاي ساوه جاهاي بهتري براي وقت گذراندن و تفريح باشند.
(سعي خواهيم کرد روستاهاي ساوه رو به صورت تصويري به عموم معرفي کنيم)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید