تاریخ: سهشنبه 1 آذر 1384 - 05:31 عنوان: نمایی از میدون امام ( میدون مخایر
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
سلام
این عکسو چند شب پیش ساعت 11 شب که داشتم از خونه مادر بزرگم میرفتم خونه خودمون انداختم . جالب اینجاست که وقتی داشتم عکس مینداختم ماشین هایی که رد میشدن همه بوق میزدن : دی
توضیحات در مورد مکان عکس
این عکس یکی از میدونهای مهم شهر ساوه هست که مرکزیت ساوه هم بشمار میاد از همه نظر
اسم این میدون میدان امام هست ولی قبلا به علت وجود مخابرات این شهرستان در این میدان به اسم میدان مخابرات معرف شده است . شما از هر نقطه ای از ساوه بخوای به نقطه دیگر بری باید از این میدون رد شی
نظر هم یادتون نره
یا علی
این مطلب آخرین بار توسط adame_haji در چهارشنبه 2 فروردین 1385 - 02:05 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
ممنونم جمید جان
این دوربین fuji finepix s7000 هست مال کار مجالس هست
تو گالری اضافه کردم حالا چجوری به اینجا لینکش بدم ؟
من عکسهای زیادی دارم دوست دارم یه قسمت اختصاصی داشته باشم طلفا منو راهنمایی کن
اسم قسمتم هم دوست دارم باشه " من و عکس هایم "
که میخوام یه زیر مجموعه هم داشته باشه با عنوان " عکسهای هنری من "
ممنونم
یا علی
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
adame_haji, جان،
عكسي كه در گالري اضافه ميكنيد رو بايد صبر كنيد تا مدير كل گالري (كاربري به نام libero در آفتابگردان) ببينه و تأييد كنه و بعد در گالري قرار ميگيره.
الان اون عكس در اين آدرس قرار گرفت:
http://gallery.aftab.cc/details.php?image_id=327
و اما؛
هر عضو، ميتونه در گالري يه آلبوم شخصي داشته باشه...
من اين موضوع رو در انجمنهاي آفتابگردان هم مطرح كرده بودم، اينجا هم ميگم.
اگر كسي عكسهاي هنرياي داره كه ميخواد در معرض ديد كاربران قرار بده، ميتونه يك گالري براي خودش داشته باشه.
كافيه كه به من يا libero (مديريت كل گالري) پيغام بده و نام آلبومش رو بگه تا آلبوم مخصوص به اون ساخته بشه...
ممنونم mohammad_tommy, جان .
بابا این عکس تابلوه دیگه از کجا انداختم . از سمت میدون آزادی و به سمت میدون انقلاب میای اونجا نه
از فردوسی به سمت خیابون امام که میخوای بری 2 تا شیرنی فروشی هست از جلوی اونا انداختم . یعنی یکم از نساجی به سمت خیابون فردوسی بری اونجا .
اون پشت هم یه تابلو سبز هست که برای مخابرات هست و تو عکس هم معلومه
تاریخ: سهشنبه 9 خرداد 1391 - 12:42 عنوان: پاسخ به «نمایی از میدون امام ( میدون مخایرات ) در شب»
عضو فعال
nun_eyn, جان قبلا دوستمون Soveh توضیح دادن راجع به این کار میتونی روی لینک زیر کلیک کنی
فقط کافیه در پرشین گیگ ثبت نام کنی و یه ایمل برات میاد و مراحل ثبت نامتو تکمیل میکنی
اینجوری پرشین گیگ 2 گیگابایت فضا بهت میده و میتونی هر چی خواستی اونجا آپلود کنی و اینجا لینک بدی
کلا 10 دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره
www.Persiangig.com آموزش گذاشتن عکس توی ساوه سرا
در مورد بحث گالری، با توجه به محدودیتهایی که در پهنای باند سایت داریم، نمیتونیم عکسها و ویدئوها و فایلهای حجیم کاربران رو میزبانی کنیم.
اگر ممکنه در سایت www.persiangig.com یک اکانت بسازید و عکسها رو اونجا آپلود کنید و در تاپیک عکسهای ساوه نمایش بدید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید