عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
nedayar, جان؛
این یکی از آرزوهای ماست که روزی بتونیم گردهماییهایی در سطح ساوه (و در آفتابگردان، در سطح کشور) داشته باشیم و اردوهای ماهانه برگزار کنیم و البته قبلاً هم گفته بودم که من یک گروه از بهترین دوستانم رو از طریق همین ساوهسرا و اردوهایی که با هم داشتیم پیدا کردم.
هیچ وقت سفرهامون به روستاهای اطراف ساوه رو فراموش نخواهم کرد که با جمع مدیران ساوهسرا داشتیم. بازدید از نمایشگاه کتاب و ... واقعاً با صفا بود.
خوشحالم که حتی این جمعها باعث آشنایی بیشتر محمد (adame_haji) و خانم میرازیی و ازدواج اونها شد.
اما اون زمان، ما بهانهی مهمی برای دور هم جمع شدن داشتیم و اون، طراحی یک پروژه جالب برای ساوه بود. اما الان بهانهی خاصی نداریم، به همین خاطر، فکر نمیکنم استقبال چندانی بشه.
البته مخالف این موضوع نیستم و فقط نظرم رو گفتم.
اگر دوستان اعلام آمادگی کنن، میتونم با جهاد دانشگاهی صحبت کنم و یک روز جمعه، بعد از ظهر در یکی از سالنهای اونجا دور هم جمع بشیم و در مورد ساوه، ساوهسرا و اینکه چطور یک محیط مجازی امن و با صفا داشته باشیم صحبت و همفکری کنیم.
حتی میتونیم پروژهای که گفتم رو ادامه بدیم.
هر کس تمایل داره، اعلام کنه تا برنامهریزی کنیم.
ممنون.
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 17:38 عنوان: پاسخ به «بچه ها نظرتون رو راجع به گردهمایی اعضا اعلام کنید»
کاربر دائمی
عضو شده در: 24 آبان 1389 پست: 1253 محل سکونت: حوالی خدا
امتياز: 32905
به به قراره هم دیگه رو ببین چشم مون به جمالتون منور میشه
قبلا این موضوع یه جا دیگه اعلام نشده جای این مین خالی بیاد یه ابراز علاقه کنه
فقط اونجایی که میزارید رو با پول جیب ما هماهنگ کیند خواااااااااااااااااااهشا
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 18:36 عنوان: پاسخ به «بچه ها نظرتون رو راجع به گردهمایی اعضا اعلام کنید»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
رفقا! به دلایل مختلف، در این سایت، ما قادر به برگزاری جلسات حضوری نیستیم. لطفاً کسی به جلسات حضوری فکر و تأکید نکنه
اما من با جلسه آنلاین مثل همیشه، در روز پنج شنبه 11 آذر 89 ساعت 11 صبح موافقم. اگر بقیه هم موافق هستن، بگید که به اعضای سایت ایمیل بزنیم و دعوتشون کنیم برای حضور در گردهمایی آنلاین.
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 19:51 عنوان: Re: پاسخ به «بچه ها نظرتون رو راجع به گردهمایی اعضا اعلام کنید»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
Hamid نوشته است:
رفقا! به دلایل مختلف، در این سایت، ما قادر به برگزاری جلسات حضوری نیستیم. لطفاً کسی به جلسات حضوری فکر و تأکید نکنه
اما من با جلسه آنلاین مثل همیشه، در روز پنج شنبه 11 آذر 89 ساعت 11 صبح موافقم. اگر بقیه هم موافق هستن، بگید که به اعضای سایت ایمیل بزنیم و دعوتشون کنیم برای حضور در گردهمایی آنلاین.
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 21:29 عنوان: پاسخ به «بچه ها نظرتون رو راجع به گردهمایی اعضا اعلام کنید»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
منم موافقم
فقط قربون شکلتون یه جوری برنامه ریزی کنید که منم بتونم بیام
البته با پنجشنبه بعدی که همون 11 آذر میشه هم موافقم و بدک نیست یه گردهمایی آن لاین بزاریم.
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 22:27 عنوان: Re: پاسخ به «بچه ها نظرتون رو راجع به گردهمایی اعضا اعلام کنید»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
SibeSorkh نوشته است:
به به قراره هم دیگه رو ببین چشم مون به جمالتون منور میشه
قبلا این موضوع یه جا دیگه اعلام نشده جای این مین خالی بیاد یه ابراز علاقه کنه
فقط اونجایی که میزارید رو با پول جیب ما هماهنگ کیند خواااااااااااااااااااهشا
به چی ابراز کنم آها میتینگ ، آوووره چرا که نه انقد پیچوندن میتینگ حال میده که نگووو
البته من بیشتر اظهار فضل می کنم
آنلاین خرج پا خودتون ، از آوردن بچه خودداری نمایید ، مراسم پا تختی نداریم کادوها در همان مکان تحویل گرفته میشود .
با تشکر mIn
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید