تاریخ: یکشنبه 16 فروردین 1388 - 00:38 عنوان: نیاز به نقشه ساوه دارم - لطفا کمک
شروع فعالیت
عضو شده در: 15 فروردین 1388 پست: 22 محل سکونت: پاسداران
امتياز: 630
سلام
دنبال نقشه ساوه می گشتم تو گوگل که با سایت شما آشنا شدم
از حرکت زیباتون برای دور هم جمع کردن ساوه ای های عزیز بی نهایت ممنونم
کسی می تونه نقشه کامل و با کیفیتی از ساوه با فرمت Jpg به من بده - البته اگه دارای آخرین تغییرات هم باشه که خیلی عالیه - برای GPS موبایل می خوام - با تشکر
عضو شده در: 15 فروردین 1388 پست: 22 محل سکونت: پاسداران
امتياز: 630
حمید جان ازت ممنونم - گوگلم اول به این صفحه که گفتی منو لینک کرد - یه مشکلی هست و اونم اینه که نقشه موجود دارای تا خوردگی هستش و این برای GPS ماهواره ای که کارش دقیقه یه کم مشکل ایجاد می کنه ( ولی انصافا خوب و کامله ) - چون من میخوام موقعیت مثلا 5 یا 6 نقطه رو مثلمیدون مادر و میدون مخابرات و بام و دریاچه و ... ( چند تا نقطه که با هم فاصله داشته باشند ) رو برای ردیابی ماهواره ای ، مختصاتش رو در بیارم - ولی بازم ممنونت می شم نقشه رو برام بفرستی چون هیچ مدله نقشه ساوه رو ندارم - با نقشه شما کارم رو شروع می کنم شاید بتونم یه نقشه صاف بعدا پیدا کنم -
با تشکر - منتظرتم
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
حسن جان،
اگر کارتون خیلی حساسه، پیشنهاد میکنم یک نقشه ساوه بخرید و با دقت بالا اسکن کنید، ما اون زمان که این نقشه رو اسکن کردیم برای این بود که این نقشه رو به حالت وکتور تبدیل کنیم و حتی بیش از نیمی از کار هم در نرمافزار Corel توسط adame_hajiعزیز انجام شد، اما کار، نیمه تمام ماند.
این نقشه خیلی ساده اسکن شده بود و خیلی کثیف بود! من کلی روی اون کار کردم که به این شکل در آمده
به هر حال، من تصویری که در این نقشه به کار رفته رو به ایمیل شما ارسال کردم (اکانت شما در gmail)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید