تاریخ: دوشنبه 14 اردیبهشت 1388 - 19:08 عنوان: با گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو موافقید؟
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
میگم حالا که ماشاءالله همه دوستان یه پا چتباز هستند ( ) بیایید یک گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو داشته باشیم!
به این صورت که همه، آی.دی شون رو به آی.دی یاهوی سایت ارسال کنند، بعد یک ساعت خاص در یک روز خوب رو اعلام کنیم، همه آنلاین بشن.
من همه رو دعوت میکنم به یک اتاق کنفرانس و یک جلسه آنلاین قشنگ تشکیل میدیم و در مورد مسائل مختلف بحث میکنیم...
این جلسات میتونه به طور مداوم ادامه داشته باشه و در هر جلسه افراد جدیدی بهمون اضافه میشن.
اول بگید موافقید؟
بعد، من آی.دی رو اعلام میکنم، بعد، یک ایمیل همگانی به همه 600 یوزر ساوه سرا میزنیم و دعوتشون میکنیم که بیان و در این جلسات ثبت نام کنن.
اصلاً همه میتونن از یاهو مسنجر استفاده کنن؟
تاریخ: سهشنبه 15 اردیبهشت 1388 - 23:35 عنوان: تعیین تاریخ
مدیريت كل سایت
سلام؛
خوبه، فکر میکنم ایده خوبی از آب دربیاد. فقط باید یه کم برنامهریزی کنیم که پیکنیک خوب و مفیدی بشه و وقت کاربران تلف نشه
آمار سایت و بررسیها نشون میده که روز یکشنبه بهترین موقع برای یک اعلام همگانی هست.
خیلی جالبه. به ذهنم رسید که یکشنبه هفته بعد نه، هفته بعدش (یعنی 27 اردیبهشت 88 ) این قرار رو تنظیم کنیم که فرصت بشه به همه خبر بدیم، روی تقویم نگاه کردم که ببینم تعطیل نیست، بگید چه روزیه؟
روز ارتباطات
این اتفاق رو به فال نیک میگیریم...
خوب، پس من این روزها ایمیل کاربرانی که در خبرنامه سایت عضو هستند رو در میارم و به همه ایمیل میزنم. (إن شاء الله)
خودتون رو آماده کنید برای اون روز...
خواهش میکنم نکات، پیشنهادات، انتقادات و ... رو روی یک برگه بنویسید که با برنامهریزی وارد جلسه بشید.
ساعتش رو هم اگر موافق باشید، ساعت 11 تا 12.5 صبح تنظیم کنیم. خوبه؟
من به زودی تاپیکهایی در زمینه هشدار به کاربرانی که با محیط چت آشنا نیستند و برخی نکات تکمیلی ارسال خواهم کرد
تاریخ: سهشنبه 15 اردیبهشت 1388 - 23:44 عنوان: پاسخ به «با گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو موافقید؟»
شروع فعالیت
عضو شده در: 26 فروردین 1388 پست: 11 محل سکونت: ساوه
امتياز: 275
بسيار بسيار بسيار عاليه.
اميدوارم همه چي به نحو احسنت انجام بشه.
پيشاپيش بهتون خسته نباشيد ميگم.
راستي ميشه بگيد قرار در چه موردي حرف بزنيم؟
يعني جلسه ي انتقاديه يا فقط آشنايي و ...
بازم خسته نباشيد
تاریخ: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388 - 17:29 عنوان: پاسخ به «با گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو موافقید؟»
مدیريت كل سایت
ممنون.
شاید بهتر باشه بعد از یک آشنایی مختصر با هم، بریم سراغ مسائل مربوط به سایت و اینکه چه طرحهایی به ذهنتون میرسه برای اینکه ساوهسرا مفیدتر و فعالتر از گذشته باشه.
مثلاً شاید یکی بگه خبرنگارهای افتخاری در سطح شهر داشته باشیم.
و یا هر پیشنهاد و نظر دیگهای که به ذهنتون میرسه.
کلاً در مورد ایدههاتون در مورد ساوه و ساوهسرا صحبت کنید...
تاریخ: یکشنبه 20 اردیبهشت 1388 - 23:36 عنوان: پاسخ به «با گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو موافقید؟»
مدیريت كل سایت
سلام؛
x-calibo, جان؛
گفتم که
تقریباً قرار نهایی باشه روز یکشنبه 27 اردیبهشت (روز ارتباطات)، ساعت 11 تا 12.5
سعی میکنم تا فردا یعنی دوشنبه شب یک ایمیل به اعضا بزنم.
البته این ایمیل زدن خودش کلی درد سر داره
از طریق سرور سایت نمیتونیم ایمیل همگانی بزنیم، وگرنه جریمه میشیم. باید همه ایمیلها رو دربیارم، از طریق جیمیل، پنجاه تا پنجاه تا ایمیل بزنم. امیدوارم اکانت جیمیلمون رو جریمه نکنن
neda_y, جان؛
8 تا 13 چه خبره
اتفاقاً من خواستم برای اینکه اولین جلسه هست، زمانش رو بیشتر از یک ساعت اعلام نکنیم که خیلی خسته کننده نشه و برای دفعات بعد هم جذاب باشه
تاریخ: سهشنبه 22 اردیبهشت 1388 - 11:51 عنوان: پاسخ به «با گردهمایی آنلاین در یک اتاق کنفرانس یاهو موافقید؟»
شروع فعالیت
عضو شده در: 26 فروردین 1388 پست: 11 محل سکونت: ساوه
امتياز: 275
با سلام خدمت آقا حميد
ميگم فكر كنم اگر گردهمايي آنلاين هم برگزار شه فقط من و شما و ندا خانم و احتمالا آقاي majidred باشيم.چون هيچ كس ديگه هيچ علاقه اي نشون نميده
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید