عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
Hamid نوشته است:
و اما؛
هر عضو، ميتونه در گالري يه آلبوم شخصي داشته باشه...
من اين موضوع رو در انجمنهاي آفتابگردان هم مطرح كرده بودم، اينجا هم ميگم.
اگر كسي عكسهاي هنرياي داره كه ميخواد در معرض ديد كاربران قرار بده، ميتونه يك گالري براي خودش داشته باشه.
كافيه كه به من يا libero (مديريت كل گالري) پيغام بده و نام آلبومش رو بگه تا آلبوم مخصوص به اون ساخته بشه...
در مورد نحوه افزودن عكس و قوانين، در پيغام خصوصي با شما صحبت خواهم شد.
اميدوارم آلبوم زيبايي داشته باشيد و ماهم از اين زيبايي لذت ببريم .
با اجازه،
دیدم حمید جان همه چیز رو قبلا گفتن . با اجازش یه نقل قول اینجا گرفتم تا اعضا هم متوجه این مسئله باشن . توجه داشته باشین برای فرستادن پیام به libero باید در آفتابگردان عضو باشید .
این لینک عضویت در آفتابگردان : http://www.aftab.cc/modules.php?name=Your_Account&op=new_user
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
sayeh20h, جان،
اگر عکسی مرتبط با ساوه دارید، بهترین حالت اینه که به ایمیل سایت یعنی savehsara @ g m a i l . com ارسال کنید و ما در گالری عکس قرار میدیم.
فعلاً با توجه به محدودیت در پهنای باند، امکان دادن گالری عکس به کاربران رو نداریم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید