عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
سلام به تمام دوستان عزیز در ساوه سرا
هر چند در ساوه سرا اتاق چت داریم ولی تا جایی که من میدونم از آن استفاده نمی شود بنابراین مناسب دیدم که تاپیکی با این موضوع ایجاد کنم تا زمانیکه کاربران در سایت حضور دارند بتوانند با هم به راحتی گفتگو کنند. نا گفته نماند که چت روم به این شکل را در یکی از سایتها دیده ام و تجربه کرده ام و تا زمانیکه کاربران به قوانین آن سایت و تاپیک پایبند بوده اند مفید بوده است. امیدوارم در ساوه سرا نیز مفید واقع شود.
محتوای تاپیک چت روم:
احوال پرسی - بحث و تبادل نظر - جلوگیری از بحث در تایپک های دیگر
قوانین تاپیک:
خواهشاً از جر و بحث و به کار بردن الفاظ رکیک خودداری کنید
احترام هم رو نگه دارید
توهین و تبلیغات ممنوع میباشد
جهت گفتگو با دوستان خود تا جایی که امکان داره از ایجاد نقل قولهای طولانی خودداری بفرمایید
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
خوب، حالا از اینا گذشته، نگفتی اصل حالت چطوره؟
فکر جالبیه...
هر کس هر چه میخواهد دل تنگش بگوید
من اول یه سؤال از دوستان بپرسم: کسی بلده با فتوشاپ کار کنه؟
الان شونصد نفر یمیل زدن از روستاهاشون عکس فرستادن، یکی رو نیاز داریم که ابعاد و حجم اینها رو یه مقدار کم کنه و بذاره داخل گالرس عکس. کسی هست؟
عضو شده در: 3 فروردین 1387 پست: 64 محل سکونت: saveh
امتياز: 1825
Hamid نوشته است:
الان شونصد نفر یمیل زدن از روستاهاشون عکس فرستادن، یکی رو نیاز داریم که ابعاد و حجم اینها رو یه مقدار کم کنه و بذاره داخل گالرس عکس. کسی هست؟
چرا کسی جواب نمیده؟
وقتی 2 یا بیشتر کاربر در سایت هستند میتونن از این طریق با هم گفتگو کنند و اگر این تاپیک را رفرش کنید پست جدید را می بینید و می تونید جواب بدید
مرسی
حمید جان مخلصیم ها بابا یه جوابی یه چیزی پرتاب کن
مُردم از بی جوابی
تابستونه و کلی صفا می کنی آره؟
راستی یه قولهایی داده بودی در مورد سایت کاریابی در ساوه کاری نکردی؟ بابا از این دانشجوهات استفاده کن بیکارن کلی هم تجربه کسب می کنن
Hamid نوشته است:
خوب، حالا از اینا گذشته، نگفتی اصل حالت چطوره؟
فکر جالبیه...
هر کس هر چه میخواهد دل تنگش بگوید
مرسی من که خوبم شما چطوری؟
اگه فقط میخواهی که ابعاد و حجم عکس کم بشه که با Microsoft office picture manager هم میشه این کار ها را انجام داد اگه منظور همینه که من در خدمتم چون فوتوشاپ خیلی کم کار کردم.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
ممنون soveh, عزیز.
به nagmeh, خانم پیغام دادم و ازشون خواستم که به عنوان مدیر گالری عکس بیشتر کمکمون کنن.
فکر میکنم از پس عکسها بر بیان.
در مورد سایت کاریابی، فقط میتونم بگم شرمندهم.
واقعاً این مدت وقت فکر کردن به موضوعات رو هم ندارم چه برسه به اقدام!!
الان ما داریم روی بخش هاستینگ کار میکنیم.
طوری که کاربران بتونن از ما هاست و دامنه بگیرند و سایتهای خودشون رو راه بندازن...
الان ما امکانات رو تهیه کردیم، اما وقت نمیکنیم که سایت مربوطه رو راه اندازی کنیم.
امیدوارم به زودی فرجی بشه.
دو سه تا نیرو برای فروشگاه و آفتابگردان گرفتیم که بعضی کارها رو از روی دوشم بردارن، اما باز هم کمه. باید بیشتر کار و نیروها رو گسترش بدیم...
ای بابا پیام هم که دادم بهتون
سخت نیست وارد تاپیک میشید سلام می کنید بعد یه بیوگرافی از خودتون میدید و سپس بعد از چند دقیقه صفحه را رفرش می کنید تا جواب راببینید این طریقه کارکرد این تاپیکه و برای گفتگوست. خطر هم نداره جیز هم نیست
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید