تاریخ: سهشنبه 21 فروردین 1386 - 00:50 عنوان: اطلاعیه: من میرم تهران، کسی کاری نداره؟
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
یه فکر جالب به ذهنم رسید! البته اگه میشد همه همکاری کنن...
توی این تاپیک، هر کس که خواست بره تهران، اعلام کنه که من فلان روز میرم تهران، بعد، کسانی که کار خیلی ضروری دارن و میشه سریع انجام داد، بسپرن که اونی که میره تهران انجام بده.
مثلا من دارم میرم میدان انقلاب، خوب طبیعیه که هر کس کتابی بخواد که توی میدون انقلاب باشه، میتونم براش تهیه کنم.
اینطوری خیلی اتفاق جالبی بین اینترنتیها میافته، مگه نه؟
مثلا من خودم، شاید فقط برای تهیه چند تا سیدی جدید میخوام برم، اگه کسی بود که گذارش طرف خیابون جمهوری میافتاد و اعلام میکرد، بهش میگفتم سر راه این سیدیها رو تهیه کنه و من دیگه اینهمه راه رو نرم
اگه موافق بودید، این طرح رو مصرانه پیاده میکنیم، فقط باید چند تا نکته ذکر بشه:
1- کسی که میخواد بره تهران، حد اقل سه روز قبل بگه. (البته اگه مثلا همین امروز قرار شد که فردا بره، باز هم اعلام کنه، اما اگر از قبل مشخص بود، هر چه زودتر بگه، بهتره)
2- کسی که میخواد سفارشی رو بده، باید همه جوانب رو در نظر بگیره! طوری نباشه که کسی که میره تهران، دیگه دفعه بعد اعلام نکنه!
مثلا یه دفعه نگید واسه من یه یخچال فریزر بگیر بیار!
3- کسی که میخواد بره، دقیقا مسیرش رو اعلام کنه، مثلا بگه میخواد بره میدوم انقلاب و ...
و کسی که میخواد سفارش بده، باید حتما سفارشش توی این مسیر باشه.
وگرنه، به هیچ وجه پذیرفته نیست، چون دفعه بعد، اون شخص پشیمون میشه!
4- از اونجا که کارمون یه کار جالبه و یه جورایی خیره، هیچ وجهی نباید از شخص سفارشدهنده گرفته بشه، مگر اینکه اون شخص بخواد هدیه بده...
5- قرار ملاقات همه دوستان، کافینت مهرانا2 (روبروی سالن شبنم) هست، یعنی سفارش دهنده مبلغ یا بسته رو اونجا تحویل دوستی که میخواد بره تهران میده و همونجا هم تحویل میگیره. (اگر هم خواستید خصوصی قرار بذارید، در پیغام خصوصی با هم هماهنگ کنید)
6- سلامتی شما؛
خوب، ما آمادهایم که بشنویم طرحها و نظرات شما رو
من خودم فردا (21 / 1 / 86) میخوام برم تهران، اما متأسفانه دیر یادم افتاد که این کار رو انجام بدم، وگرنه در خدمت همه دوستان بودم.
اما اگر هم خواستید فردا، 7 صبح من دور میدون آزادی ساوه، میتونم ببینمتون و کمکتون کنم.
امیدوارم این طرح رو اجرا کنید و کنیم، مطمئنم مورد توجه همه قرار میگیره
موفق باشید؛
حمید رضا نیرومند
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در دوشنبه 1 خرداد 1391 - 22:46 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
اتفاقا من حسابي کار دارم
محمد جون، منتظر باش که باهات تماس بگيرم
ميخوام واسم چند تا نرمافزار که جديدا وارد بازار ايران شده بگيري...
Photoshop CS3
Adobe Flash Pro
و ...
عضو شده در: 29 خرداد 1386 پست: 5 محل سکونت: شهر تهران
امتياز: 120
سلام براى من كارى پيش آمده كه بايد چندبار از تهران بيام ساوه و برگردم و لى نميدانم كجاى تهران براى ساوه ماشين سوار بشم. شما مى تونيد منو راهنمايى كنيد چه جورى ميشه اومد ساوه؟ با تشكر shora84@gmail.com
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
من متاسفانه اغلب تهرانم!!!
امیدوارم هیچکس (غیر از موارد آموزشی - خیر و خوشی) با تهران کاری نداشته باشه!!
سعی می کنم زود به زود به اینجا سر بزنم تا اگر همشهری هامون سوالی داشتند، راهنمایی شان کنم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید