تاریخ: یکشنبه 30 آبان 1389 - 15:23 عنوان: بحث درباره من و جوونیم و کارم
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
ساملیک خدمت همههههههههه دوستان و دشمنان و اونایی که بعدا قراره دشمن بشن .
جویای کار می باشم .
برنامه فعلیم اینه که
روزهای زوج بیکار می گردم اللاف نباشم ،
روزهای فرد بیکار می گردم ول نباشم ،
جمعه ها هم بیکار می گردم حوصلم سر نره و خستگی در کنم
زمینه فعالیت :
همه چی ،
مشاغل مورد علاقه :
طراحی صفحات وب با بالاترین دریافتی ممکن ،
آموزش همه چی کامپیوتر با بالاترین دریافتی ممکن ،
تدریس با بالاترین دریافتی ممکن ،
سابقه کار :
اقدام برای گرفتن وام خوداشتغالی و نیافتن توفیق به علت نداشتن سن و سال کافی و یه سری چیز دیگه که ...،
تدریس خصوصی در یک آموزشگاه و دریافت نکردن دریافتی به علت اینکه حوصله نداشتیم دیگه نرفتیم ،
قبولی در سه مرحله آزمون استخدامی آموزش و پرورش ، دو بار اراک رفتن ، سه تا مصاحبه ، کتبی ، علمی ، عملی , دو تا عقیدتی و غیره و راه یابی به فینال و نیافتن توفیق به علت نداشتن سوابق شهادت ، جانبازی ، جان در کفی ، جان در مشت و سایر سهمیه ها ...،
ارائه مدارک تدریس برای چند دانشکده و موسسه آموزش عالی که خودشان گفتند و آموزشگاه و مکیدن سماغ فعلا ( تماس میگیریم !!!! ) ،
( یک دانشگاه علمی کاربردی و دو موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی و چند آموزشگاه )
تدریس خصوصی برای همسایه مون
مدارک تحصیلی :
فوق دیپم از دانشگاه دولتی ، با معدل 17.14
لیسانس از دانشگاه آزاد ، با معدل ( روم به دیوار ..... سانسور شد ) البته علت داره ، حال نمی کردم فقط بخونم که نمرم بالا شه ، بالا و پایینش هیچ فرقی نمی داشت !
تکنسین شبکه ،
ADO.net ،
مهارت های شخصی :
زبان خارجه در حد لالیگا فعلا بلد نیستم ولی در حد دسته دو ایران خودمون بلدم بدون کلاس ملاس و در حال حاضر هم دارم میرم کلاس زبان ،
فروم گردی ،
وب گردی ،
نت گردی ،
مهارتهای حرفه ای :
برنامه نویسی سایت با
#C
VB.net
Asp.net
پایگاههای داده
Sql
سوابق اینترنتی :
عضویت در ساوه سرا
عضویت در تعداد زیادی فروم
وبلاگ نویسی قدیما
سایر سوابق تحصیلی :
مبصر کلاس در سالهای زیادی که دقیق یادم نیس
نمره انضباط 17 دوم دبیرستان
یک بار هم همون دوم دبیرستان تعهد کتبی دادم
چند بار فرار از مدرسه در دوران دبیرستان ( میومدیم خونه می خوابیدیم )
مسئولیت برگزاری اردو خارج از مدرسه و مینی بوس پیدا کردن و اینا ...
تاریخ: یکشنبه 30 آبان 1389 - 15:24 عنوان: پاسخ به «بحث درباره من و جوونیم و کارم»
کاربر نیمه فعال
حالا هدف تاپیک !
چرا باید جوون های رعنایی مثل من بیکار باشن !
دو :
بهتره جوانان توقع خودشون رو بیارن پایین یا جوون های جویای کار توقعشون رو بیارن پایین ؟
3:
چرا مهارت های ما اینقد پایینه ؟ اصلا چقد پایینه ؟ خیلی؟ یا معمولی ؟ یا میشه گفت ای ؟
این تاپیک هفت هشت تا هدف داره که باید در مورد همش بحث شه و میام اضافه می کنم الان نمی تونم دیگه فکر کنم Very Happy و در مورد همشون جدا بحث خواهیم کرد .
تاریخ: یکشنبه 30 آبان 1389 - 19:41 عنوان: پاسخ به «بحث درباره من و جوونیم و کارم»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
من اول یه چیزی به دوستان بگم و خواهش کنم که رعایت کنن:
رفقا، خواهش میکنم تاپیکهای مختلف و به ویژه تاپیکهای جدی رو وارد شوخی نکنید...
بحثهای دوستانه و شوخی و ... ویژه چتروم باشه، اینطوری فکر کنم جالبتر باشه، هوم؟
و اما در مورد معضل «کار» به خصوص کار برای جوانان رشته کامپیوتر من شدیداً موافقم که بحث کنیم.
به همین دلیل، الان یک تاپیک در آفتابگردان ایجاد کردم که مخاطبان ما فقط همشهریها نباشن، بلکه آفتابگردانیها هم در بحث شرکت کنن:
http://aftab.cc/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=22052
خواهش میکنم شما هم اونجا بحث کنید و اجازه بدید یک تاپیک جامع در این زمینه داشته باشیم...
mIn, جان،
اگر ممکنه همین مطالبتون رو در اونجا هم ارسال کنید و اجازه بدید اونجا بحث رو دنبال کنیم...
من تاپیک اول شما رو با اجازهتون پاک میکنم که چند جا و پراکنده نشه.
ممنون
تاریخ: یکشنبه 30 آبان 1389 - 20:17 عنوان: پاسخ به «بحث درباره من و جوونیم و کارم»
کاربر نیمه فعال
نقل قول:
سلام؛
Sad
با شماست ها بروبچ
نقل قول:
بحثهای دوستانه و شوخی و ... ویژه چتروم باشه، اینطوری فکر کنم جالبتر باشه، هوم؟ Confused
و اما در مورد معضل «کار» به خصوص کار برای جوانان رشته کامپیوتر من شدیداً موافقم که بحث کنیم.
به همین دلیل، الان یک تاپیک در آفتابگردان ایجاد کردم که مخاطبان ما فقط همشهریها نباشن، بلکه آفتابگردانیها هم در بحث شرکت کنن:
خواهش میکنم شما هم اونجا بحث کنید و اجازه بدید یک تاپیک جامع در این زمینه داشته باشیم...
mIn, جان،
اگر ممکنه همین مطالبتون رو در اونجا هم ارسال کنید و اجازه بدید اونجا بحث رو دنبال کنیم...
ممنون Winking
خواهش میکنم که شما اونو پاک کردید و من دیگه جویای کار نیستم و فقط می تونم در مورد این معضل بحث کنم .
و من تریپ نوشتنم اینه ، نرم اون ور اینجوری بنویسم بگن بحث جدیه شوخی نکن ، شوخی ها جدی ترین حرفهای موجود هستن
و من بدون این شکلک هرگز نمی توانم
تاریخ: یکشنبه 30 آبان 1389 - 20:56 عنوان: Re: پاسخ به «بحث درباره من و جوونیم و کارم»
کاربر نیمه فعال
Hamid نوشته است:
سلام؛
بحثهای دوستانه و شوخی و ... ویژه چتروم باشه، اینطوری فکر کنم جالبتر باشه، هوم؟
mIn, جان،
ممنون
منو اونجا راه نمیدن
همش میگه شوربختانه شما موجود نمی باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید