عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
همه دوستان این مدت از مزایای انار صحبت کردن، کسی به این اشاره نکرد که انار چه مضراتی داره!؟
اگر ممکنه دوستان در این مورد هم تحقیق کنن و نتایج رو در این تاپیک بیان کنن.
من الان خودم خیلی نمیتونم انار بخورم، چون بعد از هر انارخوری یک معده درد اساسی سراغم میاد.
یه رفیقی داشتم عاشق انار بود! دائم انار رو آبلمبو میکرد و میخورد. ایشون هم مثل من یه کم جوشی بود و معدهش عصبی میشد.
این انار خوردن و اون جوش خوردن باعث شد که زخم معدهش اونقدر بزرگ بشه که جلو مجاری ورودی معده رو بگیره و کم کم کار بالا گرفت و رو به موت شد تا اینکه بردنش بیمارستان میلاد تهران معدهش رو عمل کردن...
حالا میخوام بدونم این جایی بیان شده که مثلاً انار باعث ترشح زیاد اسید معده میشه؟
خودم هم تحقیق خواهم کرد...
تاریخ: یکشنبه 23 آبان 1389 - 13:06 عنوان: پاسخ به «مضرات و معایب انار»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
آخی چرا؟
باعث افزایش اسید معده که فکر نمی کنم بشه ولی خب چون اغلب PH انار حدود 5 تا 7 هست( یه مقدار اسیدیه) شاید باعث بشه تا اشخاصی که زخم معده دارند و یا معده های اونها حساس هست دچار مشکل بشن. اگه یادتون باشه PH از 1 تا 14 بود و PH آب حدود 7.5 است.
در سايت هاي پزشكي و علوم غذايي علمي هيچ مطلب منفي در اين باره يافت نشد كه نشان دهد اين ميوه براي معده و جدار معده ضرري دارد زيرا ميزان پ ها ان حداكثر 7 است. در مورد اب انار و اثرات ان بر روي معده فقط نكات مثبت به چشم ميخورد. از جمله اينكه بخاطر مواد درماني موجود در عصاره انار ضد عفونت و باكتري هاي مضر معده است و اينكه داراي مواد معدني لازم براي درمان معده بيمار از جمله پتاس ، مگنزيم و اهن مي باشد كه از مواد ارام كننده هستند. بايد ديد ايا الرژي غذايي عامل ديگر هست يا نه؟ يا اينكه ميزان مصرف بالا بوده است؟ شايد با مصرف عصاره كنسنترات قوي روي دارو هاي ديگر در معده اثر گذار باشد. در اين مورد تحقيقي ديده نشد.
متخصصين ازمايشگاهي بايد ببينند كه چه ميزان خاصي الكوئيد انار براي بيماران معده غير مضر است و چه ميزان خاص بالايي مشكل ايجاد مي كند و چگونه ؟
براي ارام كردن درد معده اين مواد موثر مي باشند اما در مراحل حاد ، غير قابل كنترل و دردهاي شديد حتما بايد به پزشك مراجعه شود
1. چاي بابونه عالي است روز حداقل يك ليتر
2. چاي سبز
3. چاي نعناع
4. مصرف كدو در غذاها و سوپ ها بسيار مفيد و ارام بخش است و با مصرف كدو مواد معدني ارام بخش و ترميم كننده به معده داده ميشود
5. مصرف شير ولرم در تجارب نشان ميدهد براي بسياري مفيد و موثر واقع ميشود
6. مواد معدني و نمك هاي طبي خاص كه توسط پزشكان براي هر دسته بخصوص از بيماران تجويز ميشود
7.مسافرت و استراحت درفواصل شغلي و كاري
عواملي چندي باعث تشديد سود ( اسيد) معده مي شوند از جمله
1. بد غذايي، مصرف چربي ( باعث تشديد اسيد معده مي شود) و پروتين زياد
2. استرس، سرو صدا ، كار زياد
3. كامل نجويدن غذا
4. مصرف بعضي از داروها از جمله بعضي انتي بيوتيك ها
5. با كتري هاي بيماري زا و عفونت زا در معده ( كه بايد بيمار حتما تحت نظر پزشك قرار گيرد تا با داروهاي بخصوصي بخوبي درمان شود )
6. مصرف مداوم مواد اسيدي و ترشي جات
7. مصرف بيش از حد چاي سياه كه اهن بدن را به مرور كاهش مي بخشد و از بين مي برد، براي كساني كه كمبود اهن دارند توصيه مي شود، گوشت قرمز مصرف كنند و همراه غذاي گوشتي مقداري عصاره ليمو مصرف كنند تا جذب اهن راحت تر سازد
Aliabadi نوشته است:
عواملي چندي باعث تشديد سود ( اسيد) معده مي شوند
Aliabadi جان لطفا این یه قسمت را یکبار دیگه نگاه کن، چون
سود نام دیگر NaoH هستش و اگه یادتون بیاد موادی که پس از حل شدن در آب OH منفی آزاد می کردند بازی بودند و PH آنها از 7 بود تا 14 و موادی که H مثبت آزاد می کردند پس از حل شدن در آب مثل اسید کلریدریک HCL خاصیت اسیدی داشتند و PH آنها از 1 بود تا 7 و هرچه عدد PH به 1 نزدیک تر باشه اسیدی تر هستش. پس سود یا اسید معده نمی تونه درست باشه. برای اینکه در مورد اسیدی بودن انار یه مقیاس دستتون بیاد باید بگم یه کیوی فوق العاده ترش که خوردنش یک کم سخته PH در حدود 4 داره و انار ها با توجه به نوع و میزان رسیدگیشون حدودا بین 5 تا 7 هستند.
سوه دوست عزيز، من هم با نظر شما كاملا موافقم و همانطور كه در سطور اول بيان كرده ام هيچ اثر منفي دال بر مضر و اسيدي بودن انار باشه كه مصرف اين ميوه باعث ايجاد عارضه و زخم معده در بدن يك انسان عادي بشه ، نيافتم.
اما چرا براي يك بيمار معده( علل) به اين شكل مشكل ايجاد مي شه ، مسئله و سئوال جديدي است كه ، هنوز به مطلب دقيقي در اين باره برخورد نكرده ام تا علل انرا تشريح كنه. اگر مطلبي يافته شد، در اينجا حتما ذكر مي شود
قسمت اخر نوشته هم بي ربط به انار و مستقلا ( اينكه چه جور اسيد معده توليد ميشه ) بيان شده و فقط انجا براي اطلاع خواننده امده كه چه عواملي باعث تشديد اسيد معده ميشوند وبس
وقتي كه داشتم مطلب رو شفاهي اينجا مي نوشتم يك قسمت اصل كلمه بيگانه رو با فارسي بدون اين كه متوجه بشم يكجا اورده ام و باعث سوء تفاهم شده ، كه اينجا اين سوء تفاهم رو با اين توضيح براي دوست عزيز و خواننده گان عزيز و محترم رفع مي كنم.
توضيح:
سود منظورم سو د ( در شيمي، زبان فارسي ) نيست كه همه مي شناسيم ، بلكه بايد >>>> سود برنن مي گفتم كه ترجمه اش ميشه >>>>> اسيد معده
ترجمه ازاد زير :
Sodbrennen
Bedeutungen:
[1] Medizin: ein von zu viel oder zu wenig Magensäure herrührendes scharfes unangenehmes Gefühl im Magen
سود برنن : معاني ، در اصطلاح پزشكي به اسيد معده گفته مي شود كه شامل مواد تندي است ( كه از معده وحلق به سمت بالا حركت مي كند)، و باعث ايجاد يك احساس نا مطلوب در معده ميشود.
تاریخ: چهارشنبه 26 آبان 1389 - 13:17 عنوان: پاسخ به «مضرات و معایب انار»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
ممنون از دوستان.
جالبه، این چای سیاه هم پدر معده من رو درمیاره، پس ثابت شده که مضره.
چای نعناع و چای بابونه رو تازه میشنوم.
در مورد اینکه میگید انار برای معده مضر نیست، پس من به اون جمله دارم میرسم که میگه:
آنچه میخورید معده شما را آزار نمیدهد، آنچه شما را میخورد معدهتان را میآزارد.
یعنی معده ما از جای دیگه آزار دیده، ما سر انار خالی میکنیم
تاریخ: پنجشنبه 27 آبان 1389 - 04:11 عنوان: پاسخ به «مضرات و معایب انار»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
با تشكر از بيانات دوست عزيز اقا حميد ، نكاتي كه اشاره فرموديد كاملا درسته
در مورد تاثيرات مثبت نوشيدن چاي بابونه بر روي معده، اگر رقيق و ملايم تهيه بشه، نوشيدن ان نه تنها لذت بخش ميشه بلكه براحتي بعنوان يك عادت درماني در طول سال در خانواده در مي ايد.
اطراف ساوه در دشت و صحرا ها تا دلتون بخواد بابونه هاي وحشي و با بهترين و عالي ترين كيفيت ها رشد مي كنه كه بهترين وقت چيدن ان در فصل بهار و تابستونه . از اين بابونه هاي وحشي مي شه تو حياط خانه ها هم كاشت و اون رو به شكل خانگي براي اعضاي خانواده تكثير كرد. خشك و تر ان دهها مصرف بهداشتي خانگي داره . مزارع بي مصرفي رو مي شه به كشت ان اختصاص داد. كاشت اش زياد كار نداره و تا مدتهاي مديد گل ميده، فقط كافيه كه كاسبرگ انرو قيچي كنيد ، دوباره از نو مرتب پشت سر هم گل بده.
بعضي ها چاي بابونه رو خيلي غليظ و تلخ و تند تهيه مي كنند، طوري كه دفعه دوم ديگه هواي خوردن اينجور چاي بد مزه به سرشون نمي زنه . توصيه مي شود با نوع رقيق و ملايم ان شروع كنيد تا جزوء چاي هاي محبوب و دلخواه شما بشه.
يك ليتر و يا دو ليتر چاي رقيق بابونه نه تنها براي معده خيلي مفيده، بلكه براي كساني كه بخصوص تو پائيز و زمستان و فصل سرما سرما خوردگي و ذكام و گلو درد دارند بسيار درمان بخش است .
چاي بابونه مثل يك شوينده تمام باكتري و ميكروبها رو از كل بدن ، معده و روده مي شوره و بيرون مي ريزه و فرد به سرعت سالم ميشه، استفاده از يك يا دو قاشق عسل در موقع سرما خوردگي با اون خيلي عاليه.
خانم هاي با سليقه مي توانند از خشك شده ان هميشه مقداري تو خونه داشته باشند و در مواقع سرما خوردگي بعنوان بخور براي افراد خانواده استفاده كنند، ناگفته نباشه اين بخور براي پاك كردن الودگي هاي شهري مثل دود و الايندهاي ديگر پوست خيلي عاليه . بخور گل بابونه منافذ پوست را باز ميكنه تا پوست بهتر تنفس كنه و چون نرم كننده پوست هم هست براي زيبايي و نظافت و استحكام پوست گياه بسيار محبوبي است. تهيه شربت خانگي گل بابونه توسط خانم هاي با سليقه هم يكي از مواد پيشگيرنده سرما خوردگي براي افراد خانواده است.
عصاره گل بابونه هم در داروخانه ها يافت ميشه توجه ! به نوشته روي پاكت دقت كنيد ايا براي مصارف غذايي و يا فقط مصارف خارجي تهيه شده !
امروزه فراورده هاي بسياري از شركت هاي دارويي و ارايشي اختصاص به محصولات بابونه داره. اين نقش رو خانم هاي باسليقه در خانه و خانواه مي توانند بدون وجود چنين شركت هاي خود به تنهايي به انجام برسانند. در مقاله جدايي به اين مي پردازيم ، چگونه بابونه رو تو باغچه و مزرعه بكاريم ؟
تاریخ: شنبه 29 آبان 1389 - 22:39 عنوان: Re: پاسخ به «مضرات و معایب انار»
مديريت كل انجمنها
Hamid نوشته است:
ممنون از دوستان.
جالبه، این چای سیاه هم پدر معده من رو درمیاره، پس ثابت شده که مضره.
چای نعناع و چای بابونه رو تازه میشنوم.
در مورد اینکه میگید انار برای معده مضر نیست، پس من به اون جمله دارم میرسم که میگه:
آنچه میخورید معده شما را آزار نمیدهد، آنچه شما را میخورد معدهتان را میآزارد.
یعنی معده ما از جای دیگه آزار دیده، ما سر انار خالی میکنیم
کاملا تایید
البته سیگار و خواب نامنظم مخصوصا شب زنده داری را هم باید به لیست چیزهایی که معده را خراب می کنه اضافه کرد.
تاریخ: شنبه 29 آبان 1389 - 22:42 عنوان: Re: پاسخ به «مضرات و معایب انار»
مديريت كل انجمنها
Aliabadi نوشته است:
يك ليتر و يا دو ليتر چاي رقيق بابونه نه تنها براي معده خيلي مفيده، بلكه براي كساني كه بخصوص تو پائيز و زمستان و فصل سرما سرما خوردگي و ذكام و گلو درد دارند بسيار درمان بخش است .
چاي بابونه مثل يك شوينده تمام باكتري و ميكروبها رو از كل بدن ، معده و روده مي شوره و بيرون مي ريزه و فرد به سرعت سالم ميشه، استفاده از يك يا دو قاشق عسل در موقع سرما خوردگي با اون خيلي عاليه.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید