تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 00:57 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
بالاخره زمان رای دادن نیز به انتها رسید و بیش از هر چیزی استقبال شما دوستان عزیز من را خوشحال کرد. استقبال و شور و هیجانی باور نکردنی که مدتها بود ساوه سرا به خود ندیده بود. امیدوارم این شور و هیجان حفظ شود و آنچنان رشد کند که مسبب قدمهای بزرگ برای ساوه زیبا شود.
و حالا اعلام عکس و عکاس برنده:
بیشترین رای را عکس صد دانه یاقوت مربوط به حمید عزیز کسب کرد که انصافا عکس زیبا و خلاقانه ای بود. یعنی این عکس:
حمید جان
از طرف همه کاربران بهت تبریک می گم و امیدوارم همیشه موفق باشی
از همگی شما دوستان گلم سپاسگزارم و برای همتون آرزوی شادی و موفقیت دارم.
تاریخ: دوشنبه 1 آذر 1389 - 18:26 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
دوستان نمیگید ما جنبه این همه تحویل گرفتن رو نداشته باشیم
خیلی خیلی ممنون از همه (و به ویژه رفقایی که عکس بنده رو انتخاب کردن یادم باشه به امتیازات نام کاربریتون یواشکی اضافه کنم )
اما از اینا گذشته، جایزه رو چی کارش کنیم؟
ما میخواستیم یکی دیگه برنده بشه که بدیم به اون.
ای کاش میشد به همه دوستان جایزه بدیم، اما خداییش با توجه به خرجهای سنگینی که سایت روی دستمون گذاشته و هر روز میذاره، در توانمون نیست...
اما سعی میکنیم یه فکری کنیم و ببینیم که باید چطور این جایزه رو خرج کنیم.
در مورد عکسی که توسط اون دوست عزیز عکاس باید انتخاب بشه، من سعی میکنم از طریق ایمیل ایشون رو در جریان بذارم، به محض اینکه خبر دادن، اینجا اعلام میکنم.
باز هم از همه دوستان و به ویژه آقا مهراد عزیز که این مسابقه رو راه انداختن کمال تشکر رو داریم و مطمئنیم که میتونیم هر از چند گاهی یک مسابقه در زمینههای مختلف تدارک ببینیم.
فکر میکنم همونطور که دوستان گفتن، محرم سوژه خوبی باشه.
سعی کنید اگر یک صحنه جذاب دیدید، با هر دوربینی بود، عکس بگیرید و آماده بشید واسه اون زمان.
ببینید، سوژه مهمه، دوربین مهم نیست. فکر کنید چه صحنهای میتونه بهترین مفهوم رو برسونه. با هر موبایل و دوربینی باشه میشه عکس گرفت.
soveh, جان،
فقط حواستون باشه که یک هفته قبل از محرم شروع کنیم و تا 15 محرم مهلت بدیم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید