تاریخ: پنجشنبه 11 آذر 1389 - 20:21 عنوان: Re: پاسخ به «be donbale ek dooste khob»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
soveh نوشته است:
irani نوشته است:
soveh نوشته است:
دوستای گلم چرا دعوا می کنید. باز هم میگم اینجا کلانتری نداریما
در ضمن احترام خانوما واجب تره
من هم حال و حوصله کل کل ندارم
خودم هم می دونم ایشون خانوما وگرنه می دونستم چی بگم
همین دیگه احترام خانومها تحت هر شرایطی واجب تره و هرگز هرگز هرگز نباید این را یادمون بره. شوخی خیلی خوبه فقط مواظب باشید که باعث بی احترامی نشه.
کوچیک همتونم و از همتون ممنونم
اتفاقا امروز هم یکی از استادامون این خرف رو زد مثل همیشه کلاسمون 50 ÷سر 1 دختر بود
دختره یا یه وضعی اومده بود کلاس که
دوستان گل تو کلاس هم تا تونستن سر به سر اون بدبخت گزاشتن (جلو استاد )
20 دقیقه نشد فرار کرد
استاده هم از خدا خواسته
10:40 دقیقه اومد سر کلاس
11 دختره رفت
تا 11:30 نصیحت کرد
11:30 بچه ها گفتن خسته نباشیییید اون هم کیف و کتابشو جمع کرد زود تر از ما رفت
و ما به این نتیجه رسیدیییم سر هر کلاسی که خانوم بود.......................
تا درس پیچیده بشه بره
این بود املای امروز من...................................
تاریخ: پنجشنبه 11 آذر 1389 - 20:54 عنوان: پاسخ به «be donbale ek dooste khob»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
امید جان فضای اینترنت به اندازه کافی برای شخصیت خانومها مخرب هست . خودت شاهدی که در فضای واقعی جامعه که مامور و ... وجود داره بعضی از مردها ( بهتره بگیم نامردها) چشم در چشم خانومها هر کاری که دوست دارند می کنند و هرچی دوست دارند می گن. دیگه خودت حساب کن در اینجا که فضای مجازیه اگه قرار باشه حرمت شکنی کنیم چه اتفاقی می افته. گواه این ماجرا هم تعداد کاربرای دختر هر انجمنی است که معمولا 20 % پسرها هستند. و نه به خاطر دسترسی نداشتن به نت بلکه به خاطر همین اتفاقات کمتر حضور دارند. پس باید کاری کنیم که همین 20% هم فراری نشوند.
وگرنه قبلا هم گفتم شوخی بسیار خوبه و قرار نیست اینجا هم عصا قورت داده بشینیم و آقا، خانم حواله همدیگه کنیم.
ارادتمندم
تاریخ: پنجشنبه 11 آذر 1389 - 22:30 عنوان: Re: پاسخ به «be donbale ek dooste khob»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
soveh نوشته است:
امید جان فضای اینترنت به اندازه کافی برای شخصیت خانومها مخرب هست . خودت شاهدی که در فضای واقعی جامعه که مامور و ... وجود داره بعضی از مردها ( بهتره بگیم نامردها) چشم در چشم خانومها هر کاری که دوست دارند می کنند و هرچی دوست دارند می گن. دیگه خودت حساب کن در اینجا که فضای مجازیه اگه قرار باشه حرمت شکنی کنیم چه اتفاقی می افته. گواه این ماجرا هم تعداد کاربرای دختر هر انجمنی است که معمولا 20 % پسرها هستند. و نه به خاطر دسترسی نداشتن به نت بلکه به خاطر همین اتفاقات کمتر حضور دارند. پس باید کاری کنیم که همین 20% هم فراری نشوند.
وگرنه قبلا هم گفتم شوخی بسیار خوبه و قرار نیست اینجا هم عصا قورت داده بشینیم و آقا، خانم حواله همدیگه کنیم.
ارادتمندم
والا تو این دوره زمونه خانوم ها نه چیزی کمی از اقایون دارن
بلکه اون ها رو هم می خورند
چون دختر اند و خیلی از مواقع حق به اونها میرسه چون مظلومند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید