عضو شده در: 3 فروردین 1387 پست: 64 محل سکونت: saveh
امتياز: 1825
قلم در دست مي گيرم و روي اين خاك تشنه به خون مينويسم:
بسم رب الشهدا و الصيقين
وقتي ميري گلزار شهدا، وقتي مادر شهيدي رو ميبيني كه كنار مزار پسرش نشسته، ميشيني يه گوشه و به مادرش خيره ميشي. به اشكاش، به دعاخوندنش،
به اينكه با اون اشكاش دست ميكشه رو سنگ مزار پسرش و زير لب زمزمهاي ميكنه نگاش مي كني خيلي دوست داري بدوني مادرش به پسرش چي داره ميگه.
فقط خيره ميشي به تن مادرش پيش خودت ميگي: اي كاش منم يه خونواده شهيد بودم، يا اي كاش جاي مادر شهيد بودم
پيش خودم فكر ميكنم ميگم اگه يه روز شهدا فراموش شن، مزارشون فراموش شدچي پيش مياد؟خدا اون روز رو نياره.
چقدر دلم ميگيره براي اون زمون، خدايا نصيب همه بكن كه همه ما همون طور كه ميخواي زندگي كنيم.
شهيد آويني حرف قشنگي ميزنه: اي شهيد! اي آنكه بر كرانه ازلي وجود برنشستهاي، دستي برآر و ما قبرستان نشينان عادات سخيف را از اين منجلاب بيرون كش....
اين روزا كه هفتهي بسيجه بد نيست به گلزار شهداي امام زاده سيد علي اصغر يا نه همون مسجد انقلاب مزار شهداي گمنام يه سري بزنيم.
تاریخ: یکشنبه 3 بهمن 1389 - 14:18 عنوان: پاسخ به «خدا اون روزي رو نياره كه شهدا فراموش بشن»
شروع فعالیت
عضو شده در: 1 بهمن 1389 پست: 6 محل سکونت: مطهری8
امتياز: 150
واقعا حرف قشنگی زدی عزیزم...
من میرم تو خیابون های ساوه (مخصوصا مخابرات)این دخترهایی رو البته بلانسبت شما رو میبینم که با چه سر و وضعی میان بیرون و پسرایی که با چشششششم هیز نگاشون میکنند..اعصابم خورررد میشه...نه که بگم مذهبی ام ولی دیگه نباید ساوه اینجوری بششششششه...!!
ازمادربزرگم شنیدم وقتی داییم مرفته جبهه مثله 1 دسته گل سرحال و شاداب بوده...ولی وقتی اومده که 10 ترکش توی زانو پاش بوده و شیمیایی شده بوده...!!
بابام میگفت توی 1عملیات با داییم هم رزم بوده...که تو اون عملیات داییم ترکش میخوره...
وتاصبح ناله میکرده تا از هوش رفته...!!!
تاریخ: یکشنبه 3 بهمن 1389 - 19:03 عنوان: پاسخ به «خدا اون روزي رو نياره كه شهدا فراموش بشن»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 3 آذر 1389 پست: 237 محل سکونت: یه گوشه دنیا
امتياز: 6270
در این که ارزش و مقام شهدا نزد خدا بالاست شکی نیست چون خود خدا تو کتاب آخرش هم اینو گفته ، ولی صحبت اینجاست تعریف ما از شهید چه جوری باشه، حالا قبول ما هیچ دخالتی به نیت و نوع شهید شدن فرد نداریم چون تو دل اونا نبودیم که بدونیم
ولی واقعاً با این مدل ارزش دادن به شهدا جایگاه بدتری درست کردیم تا جایی که حتی یه خانواده شهید از گفتن اینکه خانواده شهید هستند خجالت می کشه ، اینم دلیل داره آخه اجر شهید مادی نیست که بخوای به خانواده اش بدی ، اگه ما عرضه داریم باید به صورت معنوی اجرش رو ادا کنیم حالا تا هر جا که بشه. نمی دونم تا چه حدی تونستم منظورم رو برسونم
ولی تایپک قشنگی هستش چون ما ایرانیها مدیون خون شهداییم و فکر نکنم کسی منکر این قضیه باشه.
شهید عزیز
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید