عضو شده در: 3 آذر 1389 پست: 237 محل سکونت: یه گوشه دنیا
امتياز: 6270
مرسی glasy_heart خیلی قشنگ بود
به نظر من هر کسی یکی دو تا از این سخنان با ارزش تو این تایپک بنویسه و آخرسر جمع کنیم همه رو میشه یه فایل خیلی بزرگ و کامل از سخنان بزرگان ساخت که خیلی هم جالب میشه
اگه بچه ها موافق باشن این تایپک رو ادامه بدیم تا آخرسر یه نفر همه رو جمع کنه تو یه فایل
مرسی قلب شیشه ای
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
Yakamoz نوشته است:
مرسی glasy_heart خیلی قشنگ بود
به نظر من هر کسی یکی دو تا از این سخنان با ارزش تو این تایپک بنویسه و آخرسر جمع کنیم همه رو میشه یه فایل خیلی بزرگ و کامل از سخنان بزرگان ساخت که خیلی هم جالب میشه
اگه بچه ها موافق باشن این تایپک رو ادامه بدیم تا آخرسر یه نفر همه رو جمع کنه تو یه فایل
مرسی قلب شیشه ای
بسیار خوشحالم که میبینم همه ی دوستان با وجود مشکلاتی که دارند تمام تلاششون را می کنند تا به همدیگر انرژی مثبت منتقل کنند.
مطمئنا با این انرژی میشه همه جور تحولی ایجاد کرد.
متشکرم. دست همگیتون درد نکنه
عضو شده در: 6 آبان 1386 پست: 179 محل سکونت: غرب ساوه
امتياز: 5550
تورا گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب / بدین سان خواب ها را با تو زیبا میکنم هر شب
تبی این کاه را چون کوه سنگین میکند آن گاه / چه آتش ها که در این کوه بر پا میکنم هر شب
mohamad2 نوشته است:
تورا گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب / بدین سان خواب ها را با تو زیبا میکنم هر شب
تبی این کاه را چون کوه سنگین میکند آن گاه / چه آتش ها که در این کوه بر پا میکنم هر شب
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید