تاریخ: چهارشنبه 6 بهمن 1389 - 20:03 عنوان: Re: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 8 خرداد 1389 پست: 72
امتياز: 1935
serious-joker نوشته است:
سلام به همگی
من بچه تهرانم متولد 69
خونمون داره میاد ساوه/کسی هست به من یه مشاوره بده
اره دادا چرا نمیشه
شما اصولا چون دارید از تهران میاید وقتی میاید ساوه برید محله های با کلاس خونه بگیرید و زندگی کنید
مثلا برید قاسم باد یا سرچاله حتی بیاید محله خودمون(سیر خورا)
البته یه جای خوش اب و هوا هم ساوه داره که زمیناش خیلی گرونه و اکثرا ویلا سازی میکنن بهش میگن فانوس آباد
تاریخ: دوشنبه 11 بهمن 1389 - 06:13 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 6 آبان 1386 پست: 179 محل سکونت: غرب ساوه
امتياز: 5550
سلام به همگی...
خوب مثل اینکه اینجا بعد از دهه ی 85 کسی نظر مساعدی نداره و به صورت خودکار بالای صفحه اومده یا به وسیله مدیر ..
خوب بگذریم...
من محمد غلامی دانشجوی سال آخر مدیریت بازرگانی و امسال هم برای ارشد شرکت میکنم... و متولد24/2/1368 هستم ( 14/5/1989 )
شاید اکثر غریب به اتفاق بچه های ساوجی منو بشناسن من ساوه به دنیا اومدم و اینجا زنگی میکنم ساوه ای اصل نیستم...
یه وبلاگ دارم که آدرسشم تو امضا هست محتواش مطالب روز جهان و کلیپ
تاریخ: سهشنبه 10 اسفند 1389 - 12:28 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 23 دی 1389 پست: 343 محل سکونت: saveh
امتياز: 9360
سلاااااااااااااااااااام دوستان ساوه ای
من بهناز هستم ساکن ساوه، شهرک فجر .از اینکه وارد جمعتون شدم خوشحالم
چهار ماه دیگه میشه بیست سالم و در حال حاضر دانشجو هستم و آماده برای رفتن به کارشناسی
دوستان فعلا...
این مطلب آخرین بار توسط glasy_heart در یکشنبه 22 خرداد 1390 - 22:08 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: سهشنبه 10 اسفند 1389 - 13:59 عنوان: Re: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
glasy_heart نوشته است:
سلاااااااااااااااااااام دوستان ساوه ای
من بهناز هستم ساکن ساوه، شهرک فجر .از اینکه وارد جمعتون شدم خوشحالم
چهار ماه دیگه میشه بیست سالم و در حال حاضر دانشجو هستم و آماده برای رفتن به کارشناسی
یکی از استادامون که خیلی ام با تجربس عضو این سایته و من از همین جا ازشون قدر دانی میکنم
دوستان فعلا...
سلام بهناز جان، امیدوارم هرجا هستی خوشحال و پاینده باشی
تاریخ: سهشنبه 17 اسفند 1389 - 18:33 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
کاربر دائمی
عضو شده در: 24 آبان 1389 پست: 1253 محل سکونت: حوالی خدا
امتياز: 32905
دشتت شوما درد نکنه ایشالله بری کربلا hasti,
mIn, والا چه عرض کنم خواهر این جا اتش فشان فوران کرده
این ایرونی هم فکر کنم سرش یه جا گرمه وگرنه همیشه پلاس بود
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید