تاریخ: یکشنبه 19 آبان 1387 - 23:48 عنوان: پازلهایی جذاب مربوط به ساوه در
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
جهت پر کردن اوقات آزاد شما دوستان ساوجی و همچنین بالا بردن قدرت تفکر و سرعت شما و مهمتر از همه، آشنایی شما با برخی اماکن تاریخی و مهم ساوه، پازلی بسیار جذاب ساختهایم تا از آن لذت ببرید
در این پازل، 6 تصویر از ساوه که شاید تا به حال ندیده باشید برای دوبارهچینی آماده شدهاند که به ترتیب عبارتند از:
مسجد جامع ساوه
عکسی بسیار زیبا از انار
عکسی از منار مسجد جامع متعلق به دوره قاجار
عکسی از محراب زیبای مسجد سرخ
عکسی از کوچههای قدیمی ساوه در زمستان
عکسی از میدان امام خمینی
در این بازی میتوانید رکورد بزنید و زمانی که طول میکشد تا پازل را حل کنید را بسنجید.
میتوانید برای حل پازلها از راهنما استفاده کنید و ...
بر روی عکسها آرمی با نام «ساوج» [ Savej ] میبینید. ساوج عنوان پروژهای بسیار جذاب و بزرگ بود که نزدیک به سه سال پیش در انجمن مدیران ساوهسرا، آغاز به کار کرد.
بسیاری از عکسها و نرمافزارهایی که در ساوهسرا منتشر میشود، بخشی از این پروژه است. (بیشتر از این، فعلاً نمیتوانم توضیح دهم، شاید بعداً بیشتر توضیح بدهم)
عکسهای این پروژه توسط دوستان خوبم، مدیران ساوهسرا، تهیه شده است:
محمد مهدی کتابدار عزیز، محمد همایونی دوستداشتنی، خانم میرزایی (همسر محمد) و ...
طراحی و برنامهنویسی پروژه هم به عهده من (حمید رضا نیرومند) بوده است.
سلام؛
سری اول، شامل 6 تصویر مختلف بود. در حقیقت 6 پازل از نوع جورچین.
سری دوم پازلها از نوع پازل معمول است که در سه تصویر مختلف یک به یک ارائه خواهد شد.
فعلاً اولی را میتوانید دانلود کنید:
تاریخ: شنبه 7 خرداد 1390 - 22:45 عنوان: پاسخ به «پازلهایی جذاب مربوط به ساوه در مجموعه Saveh Puzzles»
مدیريت كل سایت
Yakamoz, جان،
والا چند سال هست که اینها ساخته شده و من حقیقتاً یادم نیست جریان چی بود.
اما طبیعتاً اگر اسم نرم افزار رو که در نوار عنوان پازل نوشته شده جستجو کنید، برنامه اصلی رو پیدا میکنید
تاریخ: سهشنبه 10 خرداد 1390 - 09:13 عنوان: پاسخ به «پازلهایی جذاب مربوط به ساوه در مجموعه Saveh Puzzles»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 3 آذر 1389 پست: 237 محل سکونت: یه گوشه دنیا
امتياز: 6270
من یه برنامه پازل پیدا کردم که اینم قشنگه
می تونید هر عکسی از طبیعت زیبای ساوه رو که خودتون دوست دارید لود کنید و باهاش بازی کنین
البته مدل پازل اش فرق میکنه
از اوناست که باید دو تا عکس رو جابجا کنی تا شکل کامل بشه
اگه دوستان برنامه پازل دیگه ای داشته باشه ممنون میشیم بزاره تا استفاده کنیم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید