عضو شده در: 1 اسفند 1384 پست: 204 محل سکونت: .:: ساوه -خيابان اميركبير::.
امتياز: 5420
متاسفانه تنها کوچه خاکیه ساوه که هنوز آسفالت نشده کوچه ماست ( امیرکبیر 5 ) و هنوز در دست اقدام است ( والا ما که نمیدونیم کی این دست اقدام می خواد تموم شه . . . . . . )
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
قربون شکل ماهت برم
اون کوچه شماست ؟
من چند بار از اون کوچه رد شدم رفتم اون پشت مشت ها
ولي فکر کنم شما از کندکاري و اين حرفا راحت باشيد ، چون شهرداري هر وقت يه جا رو آسفالت ميکنه فرداش به بهانه چيزي ميکنه . مثلا الان خيابون تهران رو از شهدا تا کارون کندن براي جاگذاري لوله سفالي که براي اولين بار تو ايران در ساوه نصب ميشه
همه چيز رو اول تو ساوه تست ميکنن بعد ميدن به شهرهاي ديگه
ولي شما هم با اون کوچه خاليتون کلي حال ميکنيد وقتي گل کوچيک بازي ميکنين ها
يا علي
اینهمه کوچه خاکی توی ساوه هست! شما فقط امیرکبیر 5 رو میگی؟ دیدم یه تاپیک هم در مورد تشکر از خانم شهردار زدی. بهتریه به شهردار تذکر بدیم که به جای اینکه خواهر و دامادش رو بچپونه توی سمت های مهم یه فکری به حال کوچه های خاکی شهر کنه. هر چند که آسفالت هاشم دیگه تعریفی نداره. البته بی انصافیه از میدان شهرداری چیزی نگم. واقعا زیبا بود و وجه زیبایی به شهر داد به ویژه نزد مسافران نوروزی.
عضو شده در: 1 اسفند 1384 پست: 204 محل سکونت: .:: ساوه -خيابان اميركبير::.
امتياز: 5420
سلام
هنوز كوچه ما خاكيه .....
خدا رو شكر رئيس شوراي شهر ( آقاي شعباني ) پدر خانومش تو كوچه ما زندگي مي كنه فكر كنم به خاطر او شايد و البته بازم شايد آسفالت بشه ...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید