عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
کاربران عزیز اگر در بین دوستان و آشنایانشون مالباخته دارند لطف کنند و این تاپیک را به اطلاعشون برسانند. متشکرم
پياده كردن راننده براي خريد آبميوه و بستني، شگرد مرد شياد براي دزديدن اتومبيل رانندگان تاكسي بود.
با مراجعه عدهاي از شهروندان به پليس آگاهي كرج و تشكيل پرونده مبني بر سرقت خودرو آنها، رسيدگي به موضوع در دستور كار اكيپ ويژهاي از ماموران قرار گرفت و با توجه به اظهارات مالباختگان احتمال اينكه بيشتر سرقتها ازسوي يك نفر صورت گرفته باشد قوت گرفت.
سپس ماموران مناطقي را كه سارق بيشترين سرقتهاي خود را در آن محدودهها انجام داده بود، تحت كنترل نامحسوس قرار دادند و از آنجا كه از سارق چهرهنگاري شده بود، سرانجام متهم در حالي كه سوار بر يك دستگاه خودرو مسروقه بود شناسايي و پس از نيم ساعت تعقيب و گريز دستگير شد. متهم به نام آرش در بازجوييها ضمن اعتراف به جرايم ارتكابي خود، درباره شگرد سرقتها گفت: سرقتها را به دو روش انجام ميدادم، در بعضي مواقع با آژانسهاي تاكسي تماس ميگرفتم و مشخصات خودرو مورد نظرم را اعلام ميكردم و ميگفتم به يك دستگاه پژو 206،405 و... نياز دارم. وقتي كه با خودرو به سمت آدرس مورد نظر حركت ميكرديم در بين مسير باب دوستي با راننده را باز و پس از آنكه اعتماد وي را جلب ميكردم، راننده را به بهانههاي مختلف مثلا خريد بستني، آب معدني، روزنامه و... پياده و در يك فرصت مناسب خودرو را سرقت ميكردم.
متهم ادامه داد: روش ديگر من اين بود كه روبهروي مراكز خريد و پاساژهاي مناطق شمال شهر خودرو مورد نظرم را انتخاب ميكردم و سپس به راننده خودرو ميگفتم خودرو من نيز مدل خودرو شماست و قرار بود آن را براي عروسي برادرم تزيين كنم اما متأسفانه ديروز تصادف كردم و تعمير آن چند روز طول ميكشد و اگر خودم را به عروسي نرسانم برادرم نسبت به من بدبين ميشود و فكر ميكند دروغ ميگويم يا عمدا تصادف كردهام بنابراين بنده راضي هستم با پرداخت 50 هزار تومان خودرو شما را به مدت يك روز اجاره كنم و خود شما هم ميتوانيد كل روز را در كنار خودرو باشيد.متهم گفت: وقتي رضايت مالك خودرو را جلب ميكردم براي تزيين آن با يكديگر به سمت گل فروشي حركت ميكرديم و گاهي پيش آمده بود كه چون فرصت سرقت خودرو را نداشتم آن را تزيين نيز ميكرديم و پس از آن در يك فرصت مناسب وقتي مالك ماشين به بهانههاي مختلف از جمله خريد شيريني، بستني، آب معدني و... پياده ميشد خودرو را به سرقت ميبردم.
ادامه يافتن تحقيقات از متهم فاش كرد سرقتهاي او فقط به كرج محدود نميشود چرا كه مدارك سرقتي چندين خودرو متعلق به استان قزوين و شهرستان ساوه نيز از وي كشف شد بنا بر اين گزارش اكنون متهم در بازداشت به سر ميبرد و بازپرس شعبه 10 دادسراي كرج از مالباختگان احتمالي خواست به پليس آگاهي استان تهران واقع ميدان طالقاني كرج مراجعه و اعلام شكايت كنند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید