تاریخ: چهارشنبه 25 خرداد 1390 - 07:14 عنوان: قوانين رانندگي در ساوه
مدیر انجمن
عضو شده در: 15 اسفند 1387 پست: 321 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8705
بچه ها سلام
نمي دونم شما هم به اين نكته ها دقت كردين؟
يكي اينكه نمي دونم چه دليلي داره كه اكثر عابرين پياده خصوصا تو خيابون انقلاب به جاي اينكه مستقيم از عرض خيابون رد بشن به صورت مورب حركت ميكنن و عين خيالشونم نيست كه تو مسير حركت ماشينها هستن تازه گاهي پيش مياد كه اگه بچه همراهشون باشه دقيقا بچه رو ميندازن طرف خيابون و خودشون طرف پياده رو
يه مورد ديگه برخورد بده موتور سوارها چند بار اتفاق افتاده كه واميستي تا موتور(بدون كلاه ايمني) با آرامش رد بشه به جاي تشكر چند تا نامربوط ميگه خيلي حرص آدم در مياد به خدا
يا مثلا چهارراه كاظميه كه چراغ قرمز هست
تا چراغ عابر پياده قرمز ميشه و ماشينها شروع به حركت ميكنن عابرهاي پياده يادشون ميافته ميخواستن رد بشن
كاش فرهنگ سازي موثر از مدارس شروع بشه
به نظر شما چيكار ميشه كرد
تاریخ: چهارشنبه 25 خرداد 1390 - 18:54 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
neda_y, جان ممنون. به نکته خوبی اشاره کردی
موتور که تو ساوه واقعا فاجعست جوری که دوست داره گیر سرطان بیافته ولی گیر موتوری نیافته من خودم که بشخصه بعضی وقتا دوست دارم بزنم لهشون کنم حیف که نمیشه...
ولی از همه ی اینا وحشتناک تر وقتیه که دور یک میدون هستی و یک دفعه در حال دور زدن یه نفرو میبینی که وسط خیابونه، نمیدونم چطور فکر می کنن که باید برای رد شدن از خیابون از وسط میدون رد بشن!!!!!!
توی رانندگی و کارهایی که مردم تو خیابون میکنن هیچ صحنه ای مثل رد شدن خانم ها و آقایون میانسال یا کهنسال نیست، وقتی که حساب کتابشون برای زمان رد شدن درست از آب در نمیاد و میبینی همون آدمی که در حالت عادی با سرعت 3 متر در هفته و کج و معوج راه میرفت با چه سرعتی و با چه شکل و قیافه ای از خیابون رد میشه. واقعا دیدنیه
تاریخ: چهارشنبه 25 خرداد 1390 - 23:02 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
خب اگه مشكل رد شدن از خيابونه با كمك مامور راهنمايي رانندگي عبور كنين
در مورد تعداد موتورها و اينكه هيچ قانوني رو رعايت نميكنن بايد بگم من كه هنگام رد شدنشون اينجوري ميشم
soveh برادر من حالا چرا سرطان
سرما خوردگي كافيه ها
خوب داغ ما رو هم با اين گفته ها تازه كرديد.
دسته زيادي از موتورسوارها تو اغلب شهرهاي ايران هيچي رو رعايت نمي كنند. تو اصفهان تا نيمه هاي شب تو خيابونا سرو صدا ميكنن، جوري كه خواب به چشم آدميزاد نمياد. تو تهران هم بخصوص تو كوچه هاي تنگ تا سر كوچه ميرسن دم ساعت يازده و دوازده شب ، يكهو گويا چيزي يادشون افتاده باشه اول يك گاز گوشخراش ميدن و بعد يك بوق بلند ميزنند ، جوري كه مرده هم تو قبر خوابيده باشه، بيدار ميشه.
خوب اينا مردم آزاري نيستش نه ؟ بخصوص اگر بنده خدايي تو خانه مادر مريض و كودك بيمار داشته باشه!
كاشكي ميشد براي اينهمه سرو صدا يك خسارتي از موتورسوارها بگيرن و به افليج و عليل ها ، سالمندان و مريض ها بدن تا عدالت رعايت شده باشه و يا اينكه مثل كشورهاي ديگه گواهينامه شون را براي يكي دو سال باطل كنند. تا يادشون باشه تو كوچه هاي تنگ ويراژ هاي بيخودي ندن و الكي بوق بلند نزنن و يا اينكه تو كوچه تنگ گاز ندن و با سرعت زياد باعث اضطراب و ترس عابرين نشن.
يك مشكل اساسي هم تو اكثر شهرستانها وجود داره ، هم تو تهران( بخصوص ميدان آزادي گذشتن از اونجا واقعا يك هنره ) ، هم كرج و هم يزد و ساوه اينه كه براي خيابانهاي چهار گانه بزرگ و قطور ي كه وسطش هم يك ميدون وسيع نصب كرده اند، مهندسين راهسازي و شهرداري هاي ما يادشون رفته يك راهرو زير زميني چهارگانه هم براي عبور عابرين بيچاره در زير زمين درست كنند و يا حداقل يك پل هوايي چهارگانه بزنند( مثل ميدان فلسطين ) تا گذشتن از اين خيابانها و چهارراههاي كيلو متر در كيلو متري براي عابرين عادي ومعلول امكان پذير باشه. هم عبور و مرور شهري دچار اختلال نشه، هم مردم از بابت تصادفات در آمان باشند.
حالا خدا به داد عينكي ها و نيمه نابينايان و معلولها برسه كه واقعا عاجز ميشن. گاهي گذشتن از اين خيابانها كار رستم دستان و عبور از هفت خان رستمه. بخصوص اگر چند تريلي ، كاميون ، چند موتوري و سواري هم براي عبور عجله داشته باشند و خط دو طرفه يك جا باشه كابوس
يك بار در غرق آباد در يك چنين وضعي اول اشهدم را خواندم بعد رد شدم و يك بار هم تو خيابانهاي كرج با تريلي و كاميونها و سواري هاي تند و تيز با بوق بلند تريلي ها باز اول اشهدم را خواندم و بسختي رد شدم. در ساوه هم راستش يك بار دمدم هاي عصر از چنين ميدان و خيابانهايي مي بايست عبور مي كردم، ولي تريلي هاي سنگين با سرعت زياد مي آمدند و مي رفتند مرا از رفتن به ان طرف خيابان منصرف كردند
خوب حالا ببينيم ايا دفعه ديگه جون سالم بدر ميبريم يا نه
تاریخ: یکشنبه 29 خرداد 1390 - 00:29 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
مدیر انجمن
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1390 پست: 59
امتياز: 1610
سلام؛
یاد یک حادثه ای افتادم. یک شب جمعه داشتیم به سمتخونه می رفتیم. ناگهان حدود 10تا موتوری با سرعت پیچیدند بابام ایستاد تا موتوری ها رد بشن بعد نمی دونم یک موتوری با چراغ خاموش از کجا سر درآورد من فقط دیدم یک چیزی از روی ماشین پرت شد. اومدم پایین دیدم موتور خورده به در عقب و از این طرف موتورسوار پرت شده کنار خیابون خونی و مالی. من فکر کردم مرده. جلو رفتم دیدم بلند شد. نگو خون دماغ شده صورتش خونی شده و چند تا خراش جزئی برداشته. می خواستند فرار کنن نذاشتیم و پلیس اومد و دکتر هم بردیمش بعد از کلی عکس برداری و... گفتند هیچیش نیست.
حالا نکته جالب اینجاست، ما مقصر صد در صد شناخته شدیم و پنج میلیون دیه و 350 هزار تومان هم خصارت موتور(که کلاً 50هزار تومان هم نمی خریدنش) براش نوشتند و 50هزار تومان هم جریمه راهنمایی و رانندگی برای پدرم نوشتند.
خوب حالا با این قانون موتور سوارها نباید این جوری مزاحمت ایجاد کنن؟
موفق باشید
تاریخ: سهشنبه 31 خرداد 1390 - 06:18 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
مدیر انجمن
عضو شده در: 15 اسفند 1387 پست: 321 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8705
ديروز هم دوباره يه موتوري رفت رو اعصابم
مي خواستم از جمهوري بپيچم تو استقلال راهنما زدم كه ديدم يه موتوري 3ترك با سرعت نور مياد به طرفم، نگه داشتم كه رد بشه، بي ادب دستشو بلند كرد و يه حرفي زد كه نشنيدم
خيلي بي فرهنگن بعضي از اين موتوريها
تاریخ: سهشنبه 11 مرداد 1390 - 16:35 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 24 آبان 1389 پست: 1253 محل سکونت: حوالی خدا
امتياز: 32905
آی گفتیAmir-E30, قم نگو که داغ دلمون تازه میشه.
تو قم از همه جا موتور می باره از آسمون هم راه داشته باشه میاد ورود ممنونع معنی نداره براشون خیاباون یه طرفه یعنی چی سوسول بازیه
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 17:34 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
soveh نوشته است:
neda_y, جان ممنون. به نکته خوبی اشاره کردی
موتور که تو ساوه واقعا فاجعست جوری که دوست داره گیر سرطان بیافته ولی گیر موتوری نیافته من خودم که بشخصه بعضی وقتا دوست دارم بزنم لهشون کنم حیف که نمیشه...
...
چرا نمیشه عزیز ؟
بزن
بزن
پیرزن 200 امتیاز داره
دختر 100 امتیاز کم میشه
پسر بچه 50 امتیاز داره
یل آبادی زیر کنی game Over میشی
GTA Saveh City
ورژن جدیده تو بازار های اروپا
neda_y نوشته است:
بچه ها سلام
نمي دونم شما هم به اين نكته ها دقت كردين؟
يكي اينكه نمي دونم چه دليلي داره كه اكثر عابرين پياده خصوصا تو خيابون انقلاب به جاي اينكه مستقيم از عرض خيابون رد بشن به صورت مورب حركت ميكنن و عين خيالشونم نيست كه تو مسير حركت ماشينها هستن تازه گاهي پيش مياد كه اگه بچه همراهشون باشه دقيقا بچه رو ميندازن طرف خيابون و خودشون طرف پياده رو
يه مورد ديگه برخورد بده موتور سوارها چند بار اتفاق افتاده كه واميستي تا موتور(بدون كلاه ايمني) با آرامش رد بشه به جاي تشكر چند تا نامربوط ميگه خيلي حرص آدم در مياد به خدا
يا مثلا چهارراه كاظميه كه چراغ قرمز هست
تا چراغ عابر پياده قرمز ميشه و ماشينها شروع به حركت ميكنن عابرهاي پياده يادشون ميافته ميخواستن رد بشن
كاش فرهنگ سازي موثر از مدارس شروع بشه
به نظر شما چيكار ميشه كرد
عزیزم شما فرهنگ به این غنیی رو نمیبینی ؟ واقعا تعجب میکنم از شما .
به این میگن فرهنگ ترافیک ساوه ای
قراره تو چند تا از دهاتهای آلمان و چند شهر مثل توکیو ، پاتایا ، کانادا و ... هم یه مدت این فرهنگ و پیاده کنن . خارجی ها نتیجه گرفتن آدم اینجوری عمرش بیشتره . چون زودتر میرسی خونه و پشت چراغ قرمز نمیمونی . زانو درد نمیگیری تا از پل عبور عابر پیاده رد شی .
قانون سر چهار راه اینجوری
اول نیسان آبی رد میشه
بعد هر چی موتور پوتوره رد میشن
بعد ماشین اسپورتهای تکاف زن
بعد پیکان لققه
حتما میپرسی عابر پیاده چی ؟ خب عابر پیاده همون اول رفت .... مگه ندیدی ؟
آخر سر هم اروژانس و آتیش نشانی چون عجله کار شیطونه
من داشتم با سرعت 110 تا از میدون خلیج فارس به سمت سید ااسحاق میومدم که یه خانواده بلانسبت شما یابو علفی داشتن از بزرگراه رد میشدن
همشون دویدن ولی زنه مثل بقیه یابو علفی نبود . یابو المنتی 3 کاره بود . پشتشو کرده بود به من و داشت عرض بزرگراه رو قدم میزد . بقیه یابو ها هم که رد شده بودن داشتن نگاه میکردن یابو علفیه المنتیه 3 کاره زنده میمونه یا نه
خلاصه من با 110 تا زدم روی ترمز و بوق ممتد سرعتم رسید به صفر کیلومتر ولی زنه همچنان راه میرفت و پشتش به من بود تا یابو 3 کاره رد بشه شیشه رو دادم پایین . خنده دار که هیچ فحشی به ذهنم نرسید و بلند داد زدم . د .... رد شو دیگه !!!!!!!!!!!!
آقا 2 تا فحش مخصوص این مواقع یادمون بدید
شاعر میگه :
بوی لاستیک.... بوی تیوپ
بوی یابو رنگی ......
با اینا یارانه رو خرج میکنم ....
با اینا فحش بابا ننه درج میکنم ....
شعرشو خودم گفتم فلبداهه
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 20:29 عنوان: پاسخ به «قوانين رانندگي در ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
نقل قول:
قانون سر چهار راه اینجوری
اول نیسان آبی رد میشه
بعد هر چی موتور پوتوره رد میشن
بعد ماشین اسپورتهای تکاف زن
بعد پیکان لققه
حتما میپرسی عابر پیاده چی ؟ خب عابر پیاده همون اول رفت .... مگه ندیدی ؟
آخر سر هم اروژانس و آتیش نشانی چون عجله کار شیطونه
دقیقاً...تازه خدانکنه تو ساوه به یکی از این موتوری هایی که خرکی میرن چپ نگاه کنی یعنی طبق چه فرمولی من نمیدونم ولی در عرض 5 ثانیه و 8 صدم ثانیه تعدادشون به 25 موتور میرسه و با گرز و سنگ ماشینتو تبدیل به آهن پاره میکنن...
من هنوز در لذت این حرکت موندم که ییهو یه موتوری که اگزوزش در حد اگزوز لودر دود میده بیرون بلکم بیشتر یه دفه چنان گاز میده که قلب آدم وای میسته و سریع هم برمیگرده و به مسیر دودش نگاه میکنه...من در لذت این حرکت موندم
والله تحقیق کردم دیدم خلبان هیچ هواپیمایی بر نمیگرده مسیر بخار یخ زدش تو هوا را نگاه کنه...اونم بخاری که همه از رو زمین نگاش میکنن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید