تاریخ: پنجشنبه 24 شهریور 1390 - 20:01 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
دوستان دوست سلام علیکم؛
چه خبره اینجا دو روز این اینترنت ما قطع بود ، خداوکیلی اگه میدونستم شعرم این قدر
بحثانگیز میشه، میبردم مجلس....بماند. چه بحثهای قشنگ و جالبی همراه با، دعوا، بگو مگو... زد و خورد و فرار کرد
من میگم برادرها و خواهرها جُوواب بدن بی زحمت...
soveh جان اردوووووو؟ بچههای ساوه سرا؟ ایشالا برادر خواهرا جدا دیگه؟ من به یه چیزی
معتقدم به شخصه و البته با احترام به نظر همهی دوستان،ایران سرزمین آریایی ما، از هیچ
نظری، چه اخلاقی، چه علمی، چه دینی، چه، چه ...بهتر نمیشه که روز به روز بدتر از بدتر
از بدتر میشه...کاملاً متوجه نظرت تو برگزاری اردوها نشدم، ولی خدایی اینقدر از این اردوها چه تو ساوه و با بچههای ساوه، چه تهران رفتم و دیدم که خسته شدم...چه دوران دانشجویی ، چه بعدش، بچههاش خیلی دووم اوردن 3 جلسس دیگه بعدش... معذرت میخوم باید کانتینر کانتیر خر بیاری باقالی بار کنی....
از فرهنگ سازیهایی که درست و بجا و مستمر تو این مملکت نمیشه بگذریم، مردم ایران زاده شدن واسه قانون گریزی و فرهنگ گریزی...بگذریم از استثناها، اخم نکنید، دعوا هم نکنید، فقط نظرمو گفتم...البته تو آفتاب بخشی هست به اسم حقیقت تلخ اونجا تلخیهای جامعه رو که واقعیتم داره مینویسیم و میخونیم به جای گریه میخندیم!!!!!
atenaجان، بله آمار مسلمان شدن تو اروپا روزانس، میدونم! اما اینجا اروپا نیست، ایرانه، هم ارق ملی دارم، هم....اما واقعاً ظلمه اروپایی ها رو با ایرانیها قیاس کرد. اونا که مسلمون میشن کل قرآن و نهج البلاغه رو حفظ میکنن، راهشونو پیدا میکنن نه مثل ما مسلمونه شناسنامهای...که بعضیهام تو خوندن درست حمد و سورهی نمازمون موندیم، حالا اگه نمازی هم بخونیم....!
تاریخ: پنجشنبه 24 شهریور 1390 - 21:21 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
نقل قول:
اگه بچه های همین ساوه سرا یک کلوپ کوهنوردی یا بیابون گردی داشته باشن و هر هفته به یک روستا سر بزنن و با مشکلاتشون و امکانات اونها آشنا بشن خیلی خوبه...حیف که ساوه نیستم و گرنه حتما این کلوپ را تاسیس می کردم...یه جوون مرد ( مردی به هویته به جنسیت نیست هاااااا) اگه این کارو بکنه حتما هر چند جلسه یک بار من شرکت می کنم...مدل همون اردوهای دانشجویی...فقط قرار آب بازی نگذارید که بدبخت میشیم Very Happy و به عنوان عوامل ....دستگیر میشیم...اسید پاشی کنید ولی آب نه..اسید جرمش کمتره Very Happy
اسید که صد البته ، آینده عامل روشن تره
اما در ساوه سرا چه اسید چه آب ، چه موارد بی خطر تر ( مثلا دست خالی - تفنگ بی آب ) هم جرمش از همه اینا بالاتره
ای بابا ، مگه ندیدی مدیریت محترم ( ارادتمندیم حمید ) گفت که قانون بزاریم اصن کسی از این حرفا هم نزنه واِلا با دست خودمون تحویلش میدیم اونجا که عرب نی انداخت
اما کلا من یکی از دغدغه هام اینه که با جناب aliabdi عزیز یه نشستی داشته باشم تایپم خوب بشه
و اما موضوع جستار ، ، ، واضح نیست
باید در مورد دیگران قضاوت کنیم ؟ یا اینکه ندونسته اونا رو مسلمون و بعد هم شیعه بدونیم ؟ یا روی پیشونی هر کسی نوشته و من نمی بینم ، که بعد بگیم از فاطمیت دور شدن ،
اصل مشترک آدما ، انسانیتشونه ، که همونطور که گفتی داره کمرنگ میشه کمرنگ ، کمرنگ و کمرنگ تر ، و این ربطی به این که چه مسلکی دارن نداره ، داره ؟
مهراد از خشانت در اومدی قبلا خشن تر پست می زدی ، یا خشن تر خونده میشد
تاریخ: پنجشنبه 24 شهریور 1390 - 23:22 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
rezvaneh, عزیز بسیار ممنونم از نظرت...منم هم میدونم که برگزاری نشست و ...خطرناکه ولی خب یک پیشنهاد بود...به هر صورت برای دستیابی به یک برخورد سالم و سازنده و آشنایی افراد با اینکه چطور باید رفتار کنن ممکنه یک سری ناخوشایندی ها هم پیش بیاد...
باز هم میگم این فقط یک پیشنهاده و یک مدیر واقعی باید مسوولیتش را قبول کنه....پس فردا نرید بگید فلانی گفته الّا و بلّا باید بریم دَدَر. اصلا خودتون پیشنهاد بدید.......
البته این هم در راستای پیشنهاد دوست عزیز aliabadi بود و اصلا ربطی به صحبتهای قبلی من نداشت.
mIn, عزیز نا گفته نماند که حمید جان گفتند که در سایت به دلایلی نباید تبلیغ گروه و دسته ای را کرد که نه شناختی از اعضاش داریم و نه از کارکردشون...البته این تبلیغ نکردن جز قوانین عمومی سایت هم هست
در مورد دوست خوبمون aliabadi عزیز هم باید بگم که بشخصه خیلی خیلی خیلی ممنونشون هستم و به عنوان یکی از اعضا هم متشکرم که این همه به فکر سایت هستن و زحمت می کشن.
مین جان...موضوع مشخص نیست؟
نگووووووووووو
عزیز دلم بحث در مورد این هست که چرا جوونهای ایرانی دنباله رو افکار و اشخاصی شدن که نه اطلاع درستی از اون طرز فکر ها دارن و نه علت درست و مستدلی برای اون کارها دارن؟
و اینکه چرا خوراک فکری مناسب به جوونها داده نمیشه...حالا شما نظرت هرچی هست بدون ترس بگو.
منم با اون نظرت در مورد انسانیت بشدت موافقم
قربون شکل ماهت من کلا آدم شاد و شنگولی هستم ولی خب بعضی جاها مجبوریم جدی باشیم ولی در کل شما همه جوره رو لطافت ما حساب کن
با عرض سلام خدمت همه دوستان گل
دوست عزيز سوه جان چشم مطالب رو خلاصه تر مي نويسم تا زحمت كم بشه .بروي چشم
از دوستان عزيز ديگه هم ممنونم. دوستان اينهمه سخت نگيريد. از دوست خوبمون سوه ممنونم كه چنين پيشنهادهاي عالي رو مطرح كردن. لطفا به پيشنهادات ايشون عمل كنيد تا واقعا علاوه بر روحيه شاد ببينيد كه چقدر تحول ايجاد ميشه. ايه ياس خوندن از اين ببعد هم ممنوع
مين عزيز بنده در خدمت هستم اميدوارم همگي موفق و شاد باشيد.
تاریخ: جمعه 25 شهریور 1390 - 10:43 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
سلام؛
نه دوستان سوء تفاهم نشه، من قصد مخالفت علنی با بحث اردوها رو نداشتم، اما صحبتهایی که کردم از سر دلسوزی بود، من خودم یک بار تو یه جمعی هم پیشنهاد اردو دادم، هم مسئولیتشو پذیرفتم، که ای کاش نمیپذیرفتم...
به نظر من این اردوهای دسته جمعی باعث میشه یه حد و حدودایی بین بچهها از بین بره خواسته یا نا خواسته... البته اگه آقایون آستین بالا بزنن و با هم برن خیلی خوبه، ما خانومها عادت داریم کنج خونه بشینیم و با تنهایی خودمون درد و دل کنیم
البته خانمها هم میتونن مکانهای مناسبی رو واسه هم دیگرو دیدن، آشنایی و....در نظر بگیرن. میدونید این جمعهای دستهجمعی خواهرانه و برادرانه! ناخودآگاه آدم رو به سمت و سویی میکشونه که یه یکدفعه چشم باز میکنی ...بگذریم باز هم میگم صحبتهایی که کردم از روی دلسوزی و تجربهای بود که در این زمینه داشتم...
ببینید من بحثم اینه خودم به شخصه با لباسای شیک و مارکدار و حتی آراستگی آقایون و حتی خانمها در جامعه مخالفتی ندارم...میگم درست بپوشیم، آراسته بپوشیم و عقلانی بپوشیم...چرا جوونی کردن رو باید تو پوشیدن تیشرتایی با عکس خوانندگان و ارازل اوباش اون ور آبی بدونیم؟ تو انداختن زنجیرای چنین و چنان با مدلهای خاص که به خدا خود اون ور آبیا نمیدونن چیه؟؟؟ چرا به اسم فرهنگ باید این مزخرفات رو قبول کنیم؟؟ با این فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله؟ خجالت آوره..
هر چی اخلاق و روش زندگی گَنده ما داریم از اون ور میگیریم....چرا بدشو میگیریم؟ چرا احترام حقوق شهروندیشون رو نمیبینیم، چرا پاکیزگی شهراشون رو نمیبینیم؟ چرا درست رانندگی کردنشون رو نمیبینیم؟ چرا درست و شکیل لباس پوشیدناشون رو نمیبینیم؟ چرا دانشمندا و اساتید دانشگاهاشون رو نمیبینیم؟ چرا این که اگه مسلمون نیستن و مسیحین خط به خط کتاب آسمونیشون رو حفظ هستن؟ چرا...چرا... این قدر چرا که مخ آدم سوت میکشه...
کو؟ کجاس؟ پنجشنبه جمعههایی که همهخونهی مادر بزرگ و بابا بزرگ جمع میشدیم؟ تابستونا حیاط و حوض و تخت! زمستونا کرسیو خنده و نخودچی کشکش خوردن!!؟؟
کو احترامای قدیم؟
چند سال پیش مثلا 10-15 سال پیش وقتی یه فیلم آمریکایی میدیم که یکی تو خیابون چاقو
خورده و داره جون میده و مردم بی تفاوت از کنارش رد میشدن، دهنمون رو عین کاراژ سید
علی باز میکردیم و چشمامونو گِرد که اینا مگه قلب ندارم، احساس ندارن؟ آدم نیستن؟ اگه
همچین کسی تو ایران بوووووود...بود همه بسیج میشدن میبردنش بیمارستان...القصه، حالا
اینجا همون ایرانه، پس چی شده که عین اونا شدیم؟ بی تفاوت و سرد و ....
تو شهرهای بزرگ مثل تهران از این صحنههای دردآور خیلی زیاده....
soojy یکی از دوستای خوبمون راست میگفت تو حقیقت تلخ: که از این تلخ تر که تو دانشگاههای ما نظریهی دانشمندای بی خدا و مزخرفی مثل داروین تدریس میشه و اونجا فارابی و ابن سینا...
از این تلختر که اونا منش ایرانی به خودشون گرفتن و ما منش غربی، تو همهی کارامون، چایی دیشلممون شده قهوهی کوفتی و نسکافه و ... خورش فسنجونمون شده پیتزاهای آشغال و فست فودهای معده داغون کن، اینا که خوبشه تو بعضی خانوادهها سره سفره نشستن و غذا خوردن دوره هم شده یه خواب و خیال آخه چرا؟؟ اینقدر تلخ داریم کجا میریم؟؟؟؟
بله معلومه بابایی که آفتاب نزده از خونه میره بیرون و شب که همه خوابن میاد خونه و مادری که به جای بچه تربیت کردن یا این کلاس اون کلاسه یا دورههای دوستانه میذاره یا تو کوچه میشینه سبزی پاک میکنه....کی وقت بچه تربیت کردن داره؟؟؟؟
واسه اینه که من همیشه میگم این خانه، این مملکت از پایه ویران است....دل شاد، روح شاد تربیت سالم، خانوادهی سالم میخواد...
بچهای که تو خانوادهای درست! درست تربیت بشه اینقدر شعور داره که راه رو از بیراه تشخیص بده...لازم نیست بهش بگی این و نپوش ، این و ننداز، با این نرو بیرون....
حرف زیاده اما من به فکر چشماتونم دوستان! به قولی، مَنه علی آبادی جان کردیم، طولانی نوشتن سره خودمون اومد!!! میگن مَنه کسی نکون داداجون سَرِت مییاااااا
تاریخ: جمعه 25 شهریور 1390 - 10:50 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
نقل قول:
در مورد دوست خوبمون aliabadi عزیز هم باید بگم که بشخصه خیلی خیلی خیلی ممنونشون هستم و به عنوان یکی از اعضا هم متشکرم که این همه به فکر سایت هستن و زحمت می کشن.
ما نیز سپاس گزاریم
نقل قول:
مین جان...موضوع مشخص نیست؟ Eshve
نگووووووووووو
این مشخص نیست هم ، نه به اون معنی که مشخص نیست که صحبت هاتون رو هم خوندم ،
از این بابت که ، شعر میخواد به جوون هایی ( که نمی دونیم مسلمون هستن یا نه !!!! ) هویت مسلمونی بده !! و توقع فاطمه وار رفتار کردن توی شرایط کنونی را داره !!
شما هم دنبال هویت ایرانی بودی تو صحبت هات ،
اگه جامعه ایران مد نظر هست ، پس صحبت از مسلک نیست ، چون روی پیشونی آدما ننوشته که چیو قبول دارن !
و اگه صحبت از جامعه مسلمانان هست ، که باز هم نمیشه عطفش داد به جامعه ایران ،
به هر حال ، احتمالا من یکمی زیاد روی کلمات و قضاوت کردن حساسم ، و تو کتم نمیره که به همین راحتی در مورد رفتار دیگران قضاوت کنیم ،
اما قبول دارم که خیلی چیزا رو نمی دونیم چی هستن و استفاده می کنیم ،
به قول شما چرا روی لباس هامون عکس 4 تا دانشمند نباشه ، که بدونیم کی بودن و اینجور چیزا ،
حتی بعضی کلماتی که روی لباس نوشته شدن قابل خوندن نیستن ، و مشخص نیس معنیشون چیه ، اگه طرف بدونه اون نوشته چی هست و چه معنی داره ، چه عیبی داره استفاده کنه ، این سلیقه اون فرد هست ، و یا تصویری باشه که در موردش اطلاعات خوبی داشته باشه ،
متاسفانه تحقیقی نمی کنیم ،
حالا اون تولید کننده این لباس ها مثلا ، اگه بیاد یه پوستر بزرگ درست کنه برای هر محصولش و توضیحات در موردش بزاره ، و فروشنده از اون حتی به عنوان تبلیغ استفاده کنه ، کلی درآمد زایی بهتری داشته ، و خریدار هم حداقل یه اطلاعات کم بدست میاره ، و براش جالب میشه و بیشتر در موردش تحقیق می کنه
نقل قول:
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388
blank.gif
امتياز: 24245
دادن امتیاز
با عرض سلام خدمت همه دوستان گل Smiling
دوست عزيز سوه جان چشم مطالب رو خلاصه تر مي نويسم تا زحمت كم بشSmilingه .بروي چشم
از دوستان عزيز ديگه هم ممنونم.Applause دوستان اينهمه سخت نگيريد. از دوست خوبمون سوه ممنونم كه چنين پيشنهادهاي عالي رو مطرح كردن. لطفا به پيشنهادات ايشون عمل كنيد تا واقعا علاوه بر روحيه شاد ببينيد كه چقدر تحول ايجاد ميشه. ايه ياس خوندن از اين ببعد هم ممنوعVery Happy
مين عزيز بنده در خدمت هستم اميدوارم همگي موفق و شاد باشيد.Smiling
تاریخ: جمعه 25 شهریور 1390 - 15:33 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
مديريت كل انجمنها
rezvaneh, عزیز ...بسیار متشکرم. منم با صحبتهات موافقم. اینکه دیگه اون فضا نیست و فلان مشکلات رایج شده که خیلی گفتیم... حالا به عنوان یک عضو جامعه بیا و نظرت را بگو که چرا مردم بی رحم ....هزار جور دیگه شدن...یک کم ریشه ای تر و ریز بینانه تر نگاه کن. ممنونم
تاریخ: شنبه 26 شهریور 1390 - 08:53 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
خدای من اینجای همه برای یه میز گرد سیاسی اجتماعی فرهنگی اقتصادی و ... خلاصه میزگرد با موضوع همه چی حاضرن
خدا وکیلی من بیش از دو سه بار در باره یه موضوع اون هم در حد نهایت 10 خط نمیتونم نظر بدم اونم سریالی
هر شب بیام ببینم کسی نظرات فخیم درباره نظر گران بنده داشتن یا نه
اقا داداش دم در باهاتون ادامه صحبتهامون روکنیم
خیلی خوشحالم یاداوری کردین منم اسم نبرم فلانی یا بهمانی گفتم مثلا یکی
فامیلاتونن
ولی خدایی نمیدونم چرا همون وطن پرستی بعضی دوستان فقط تو انتقاد از وضع حاضره و هیچ کس یه جای کار رو نمیگیره . همه اینجورینا . خدایی مد نظرم کسی نیست حتی شما دوست عزیز
قرار نیست از غیب کار درست شه قبول ولی واقعا داریم به کجا میریم قهقرا
نه؟ هر کی در حد خودش میتونه موثر باشه
من چون عموما + اندیشم و نیمه پر لیوان رو میبینم به همه چی + نگاه میکنم همیشه + ها جلوی چشمه ولی قبول دارم نواقصی هم هست همیشه هم هست همه جا هم هست مختص جامعه من نمیشه. پس الکی خودم رو زیادی درگیر نمیکنم
من معتقدم کسی اگر در حد انجام تغییرات نیست حرفی بزنه ناخوداگاه از صحنه حذف میشه
پس منتظرم تا در حد ایجاد تغییرات بشم بعد نظراتم رو به یه کار تبدیل کنم فعلا حزب بازی اینجا جواب میده
خیلی خوب بود واقعا از حضور در جمعتون خوشحالم
موضوع چی بود چی شد
اتناي دوست عزيز از شما هم بعنوان يك همكار ممنونم مثبت انديش هستيد .در هر دقيقه ميتونيم اينجا كار مثبت انجام بديم . مشكلات همه جاي دنيا هست و نفس كار خير اينه كه به فكر راه حل ها باشيم. همه مراكز علمي و دانشگاههاي دنيا براي اين تشكيل ميشه كه بشكل علمي مشكلات رو بشناسند و براش راه حل عقلاني پيدا كنند. به اين خاطر يك پيشنهاد به همه دوستان ميدم و اون اينه كه هر كس از كتاب هاي خوب و علمي كه دم دست داره با توجه به نياز روز و جامعه چكيده هاي بدرد بخور رو با توجه به توانايي و تجربه شغلي اش بنويسه و اينجا عرضه كنه. فكر كنم مجموعه فرهنگي خيلي عالي از اب دربياد. بحث هاي جانبي بدرد نمي خوره. با دوستي و همكاري راحت تر ميتونيم به نقطه نظرهاي مثبت برسيم. باز هم از شما و همه دوستان ممنونم.
تاریخ: شنبه 26 شهریور 1390 - 18:42 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
مديريت كل انجمنها
از همه ی دوستان عزیز متشکرم...و نمیدونم چه اصراری هست که موضوع که بارها مورد اشاره قرار گرفته منحرف بشه...نمیدونم شاید علاقه مندی به اینکه دیگران را به این باور برسونیم که نا امید هستن و فعلا هیچی نمیشن خیلی زیاده...
اینجا هدف من و تعدادی دیگر از دوستان سیاه نمایی نیست...تنها نقد می کنیم ،آن هم به اندازه ظرف خودمون و ظرف شنونده هامون
به هر حال کار راحتتر اینه که بگیم اینجا بهشته و اونهایی هم که دوستمون در شعرشون نام بردند همگی از مریخ آمدن...پس حالا که بهشته جمیعا بشینیم و حالشو ببریم.
ولی همچنان هدفم بالا بردن فرهنگ نقد و بررسی برای خودم و دیگران هست و تا می بینم می نویسم ...شاید ما هم روزی مانند شهروندان شهر اصفهان بشیم و به همه ی مسایل شهری و اجتماعیمون حساسیت نشون بدیم تا هم کیفیت کارمون بالا بره و هم فضایی بهتر را برای آیندگانمون بوجود بیاریم.
پس لطفا فارغ از عقاید ذهنیتون که مربوط به خودتون هست بنویسین و هرگز تصور نکنید که بهشتی هستین و دیگران نافشون برای جهنم بریده شده.
از نشستن هیچکس بجایی نرسیده
به هر روی، موضوع بحث همون چیزی هست که چندین بار اعلام شد...اصراری هم بر بحث نیست
پس ادامه میدم
( پست بعدی نقش فیلم ها و کارتون ها برروحیات کودکان و جوانان )
تاریخ: شنبه 26 شهریور 1390 - 20:48 عنوان: پاسخ به «پسرهای عصر جدید....دخترهای عصر جدید»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
ولی واقعا من شخص خاصی مد نظرم نبودااااااااااااااااا
شعرتون خیلی خوب و به نظرم قابل تقدیر بود رضوان جان جدی میگماااااااااااا
بعدش فکر کنم اگه از مسئولان هم توسط منتقدین محترم انقاد بشه سرو کلشون پیدا میشه
ولی هر چی پیشنهاد کنین نه
نه soveh جان؟؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید