عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
انار نگین ساوه و انار و مردم ساوه
با سلام خدمت همه ی کاربران گل ساوه سرا
با توجه به برگزاری خوب مسابقه عکاسی انار در سال گذشته و استقبال عالی کاربران عزیز، مجموعه ساوه سرا تصمیم گرفت تا دومین مسابقه با موضوع انار را برگزار کنه
موضوع اصلی مسابقه
همونطور که دیدید عنوان مسابقه امسال انار نگین ساوه و انار و مردم ساوه هستش و کاربران عزیز می توانند آثار هنری مرتبط با انار یا انار و مردم ِ خودشون را در این تاپیک نمایش دهند.
شرایط مسابقه
شما عزیزان می توانید آثار هنری و فرهنگی خودتان را به صورت شعر، داستان، عکس، فیلم کوتاه، آثار گرافیکی،طرح، مقاله، پروژههای چند رسانهای و خطاطی و هر اثر هنری دیگری را در این مسابقه شرکت دهید.
کاربرانی که مایلند تا عکسهاشون را در مسابقه شرکت دهند می توانند از موبایلشون هم برای عکاسی استفاده کنند.
دوستان خوبم می توانند حداکثر 7 عدد از آثارشون را جهت شرکت در مسابقه در این تاپیک نمایش بدهند.
در این مسابقه مهمترین مساله ایده ها و خلاقیت های شماست، بنابراین به این مساله خیلی خیلی توجه فرمایید چرا که مطمئناً برنده های این مسابقه افرادی هستند که عالی ترین ایده ها را ارائه می کنند.
برندگان مسابقه
اگر تعداد شرکت کنندگان در این مسابقه بیش از 10 نفر باشد 3 برنده خواهیم داشت و در غیر این صورت 1 برنده
برنده ها هم با رای گیری کاربران ساوه سرا انتخاب خواهند شد.
جوایز
نفر اول: 20 هزار تومان بن خرید از فروشگاه اینترنتی آفتابگردان
نفر دوم: 10 هزار تومان بن خرید از فروشگاه اینترنتی آفتابگردان
نفر سوم: 5 هزار تومان بن خرید از فروشگاه اینترنتی آفتابگردان
مطمئنا هیچ یک از دوستان عزیز به نیت بردن جایزه در این مسابقه شرکت نمی کنه و جوایز هم ارزش مادی چندانی ندارند و فقط به عنوان یک یادگاری خدمت برندگان محترم تقدیم خواهد شد.
کاربران خوب و محترم ساوه سرا می توانند از تاریخ 1 شهریور 1390 الی 30 آبان 1390 آثار خودشون را در این تاپیک قرار دهند.
زمان رای گیری هم متعاقبا اعلام خواهد شد.
دوست عزيز عكس هاي قشنگي تهيه كرديد و سوژه اش هم خيلي جالبه. البته با اجازه شما ، توصيه مي كنم دوباره تو هواي افتابي همين عكس ها رو بگيريد تا عكس هاتون قشنگ تر و براق تر بيفته و كيفيت اش صد رصد بالا باشه . رنگ خاكستري هوا نذاشته تصوير زيباي گل انار خوب ديده بشه. با تشكر
سلام مسئله اینه که دیگه فصل گل انار گذشت اون عکسها فکر میکنم مربوط به چند ماه پیش باشه من یکسری عکس جدید میزارم که اینا رو چند رو پیش گرفتم، کیفیتشو یک هشتم کردم
jazrejonoon, عزیز عکسهای بسیار بسیار قشنگی هستن ...ممنونم
عکس دومت که با نردبون هست خیلی جالبه...خب یک کم سلیقه ای هستش و اتفاقا من از اینکه زمینه تصویر ابری هست خیلی خوشم اومد.
البته میشه تو فوتوشاپ یک کمی نورشو تنظیم کنید تا عکستون شفاف تر بشه
jazrejonoon دوست عزيز عكس ها بسيار قشنگ و عالي هستند.
با اجازه شما از عكس ها كپي برمي دارم. چون خيلي قشنگ هستند. عكس گل انار با نرده بون رو همانطور كه دوست عزيز سوه فرمودند با تكنيك گرافيك روشن تر تا شفاف بشه . عكس بسيار شاعرانه ايه.
دستتون درد نكنه. انارهاي خيلي درشت ايي داريد. خوش به سعادت شما كه تو حياط منزلتون شاهد روئيدن چنين انارهاي زيبايي هستيد.
به اميد تماشا عكس هاي بعدي
به به چه انارهايي داريد، كاشكي ما هم فقط يكي از اين درختهاي انار رو داشتيم!
دست شما درد نكنه، عكس شما چون ارگيناله خيلي با ارزشه. عكس نردبان مهتابي شده خيلي قشنگه .
ممنون از زحمتاتون و لطف و محبت تون. عاليه
jazrejonoon, عزیز
نمیدونم چرا ولی کلا امروز که عکساتو نگاه کردم دیدم که کلا زیباتر از قبل شدن و بیشتر به چشم میان
2تا عکس آخریت هم خیلی خوشگل هستن...مخصوصن اولی و ایکاش از یه زاویه دیگه می گرفتی...انگار که زوری خواستی انار رو نمایان کنی...فکر کنم اگه عکس را ازیر میگرفتی خیلی جالب تر و غیر کلیشه ای میشد...گفتم فقط نظر منه وگرنه که عالی هستن.
ای کاش لطف کنی و لینک عکسها را با سایز اصلیشون هم برامون در تاپیک بگذاری
سلام ممنون از لطف دوستان، رضوان خانم هم میبریم باغ انشاالله ما که دعوتتون کردیم یه بار افتخار ندادید
soveh, عزیز راست میگی اگر زاویهاش فرق داشت جالبتر میشد
این یه کوچه باغه چطوره؟
این هم باغ انار
این هم یک طرح گرافیکی که البته اینو برای جلد ماه اول نشریه ساوج طراحی کردم اگر اونجا دیدید تعجب نکنید البته این با اون طرح کمی فرق داره
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید