عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
rezvaneh نوشته است:
سلام؛
soveh عزیز، شما به شعر سپید علاقه دارین. درسته؟
دوست عزیز
حقیقت اینه که خیلی سبک شعری و ایرانی و یا خارجی برام فرقی نداره و به زبون ساده باید بگم که شعرهایی به دلم میشینه که به اصطلاح شاعرش ترکونده باشه و واقعا باید متفاوت باشه و از کلمات و مفاهیم غنی باشه و برام بسیار مهمه که شاعر چه مطلبی را میخواد بیان کنه و از روی اون سطح فکری شاعر را حدس میزنم. اگه تاپیک شعر را از ابتدا نگاه کرده باشید می بینید که در آن شعرهای شعرای قدیم و جدید و اسپانیایی آلمانی فرانسوی و شیلیایی هم هست. ولی خب در باور من اگر تاپ ترین شعرای معاصر مثل فروغ، فریدون مشیری، هوشنگ ابتهاج، رهی معیری و اخوان ثالث و ... را مثلا از 10 تا 20 بهشون نمره بدیم، مطمئنم و باورم اینه که نمره ی احمد شاملو میشه 1000 . در بین شعرای قدیم هم خیام و حافظ و مولانا را بیش از بقیه دوست دارم.
تاریخ: چهارشنبه 12 مرداد 1390 - 12:14 عنوان: پاسخ به «لحظه ای خلأ»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
ولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم چتر نداشتیم خندیدیم، دویدیم و به شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم، دومین روز بارانی چطور؟ پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم. سعی میکردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملاً خیس بود. و سومین روز چطور؟ گفتی سرت درد میکند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملاً خیس شد . و چند روز پیش را چطور؟ به خاطر داری؟ که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پینهای چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم . . . !فردا دیگر برای قدم زدن نمیآیم تنها برو . .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید