تاریخ: جمعه 15 اردیبهشت 1385 - 02:45 عنوان: ماجراهای ننه قام !!!! ( قسمت دوم مسا
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
سلام دوستان
این تاپیک رو من قبلا زده بودم . متاسفانه در گوشه چشمی که آمریکای جهان خوار به دیتا بیس ساوه سرا فرمودند تاپیک ننه قام گور واگور شد
ننه قام خیلی از این موضوع ناراحت بود و به من گفت میری از اول برام تاپیک رو عین روز اولش سرپا میکنی ، چون که خواستگاراش کم شده بود دیگه قاطی کرده بود
خوب بریم سر اصل مطلب
ما چند وقت پیشا یه واکمن گزفتیم تا بریم صدای ننه قا رو ضبط کنیم تا بزاریم روی سایت
چشمتون روز بد نبینه
تا واکمن رو دستمون دید هم جفت لگر گذاشت نیون سینه ما
صدا شم ضبط کردم میتونید بشنوید
بعدا فهمیدم که ننه قام منو به یکی دیگه اشتباهی گرفته بوده !!!!
خلاصه .وقتی این صدا پخش شد ملت همه اینو ریختن تو گوشی هاشون و برای همدیگه بلوتوث کردن فتیر !!!!
همون شد که خواستگارا ریختن و پشت خونه صف کشیدن .
این ننه قای ما هم بدش نیومده . گفته ننه جون اون دوربینیگت رو هم ور دار بیار ازم شو بردار ، ببر بل تو اینترنت تا معروف شیم
گفته که خواستگار من باید یا کامران باشه یا هومن
خب فعلا این فایل صوتی رو داشته باشید تا چند روز دیگه یه ویدئو که از ننه قام آماده کردم و میکس هم شده و آپلود هم شده رو بهتون لینک بدم
راستی اگه نظر بدید ویدئو رو زودتر میزارم (حتی شما دوست عزیز)
یا علی
این مطلب آخرین بار توسط adame_haji در سهشنبه 19 اردیبهشت 1385 - 09:02 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
جالب بود فقط يه خورده موسيقي متن نداشت كه انشالله كار بعدي ننهقا قول ميدن كه جبران كنن
خوب محمد خان به اين ننهقا چي ميديد به منظور پاس داشت و قدرداني يادت نره از طرف ماهم ازش تشكر كن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید