تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1391 - 19:43 عنوان: قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
سلام دوستان 2 سال پیش من نبودم قرار عمومیتون پا نگرفت
یه قرار بزاریم برای تابستون یروز بریم مثلا هتل کاوه (شهرصنعتی ) اونجا یه دیزی میزنیم (شایدم وسایل بردیم پارک شهر صنعتی جوجه کباب درست کردیم )و بعد از ظهر برمیگردیم
کلی صفا تبادل اطلاعات و این حرفا ... در مورد پروژه های مخصوص ساوه سرا هم بحث میکنیم
نظرتون چیه ؟ اگه پایه این اعلام کنید تا من برنامشو بچینم
تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1391 - 19:58 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
الهی رضوانه فدای دل تیکه پارت بشه دادا جون...دلم بران کبابه....آرمون حسرت دارم...ننه!!!
اس کافیه کمتر از سیم ثانیه به حمید فکر کنی و عکس العملش به این پست...بعد من ببینم خودت با دستان مبارک خودت این پستت رو حذف میکنی....من منتظرم...بشمار!!!
حالا اگه میفرمودین متأهلین ساوه سرا یه چیزی...مجردهای سایت که کم هم نیستن..هتل کاوه؟ نهار؟ جوجه؟ استغفرالله....
تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1391 - 21:09 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
عضو فعال
اشهد ان لا اله الی الله
من خودم به این موضوع فکر کرده بودم
گفتم اگه یه برنامه دقیق بریزیم داد جونیگِم که مو لا درزش نره میشه یه قرار باحال داشت
اولندش که محدودیت سنی باید بزاریم
+20
یعنی زیر بیست سال قبول نیست چون قراره بریم شهر صنعتی (مثلا) و داخل شهر نیست و کمتر از 20 جوابگو نیست
شایدم یه قرار گذاشتیم رفتیم پارک طالقانی توقسمت استخر توپ و تاب سر سره ... اون موقع +3 هم میتونن بیان (البته با رضایت پدر مادر)
تازه محدودیت های زیادی هم داره . چون قرار عمومی دوست دختر پسر ها که نیست . یه سایت فرهنگی هست که بچه هاش برای انجام پروژه ها و آشنایی بیشتر اعضا قراره با هم یه قرار عمومی داشته باشند.
علی حساب دوستانی که پایه هستن یه امضا بزنن که ببینیم چحوریاست و نظر حمید هم انشا ا... جمع میشه
تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1391 - 21:16 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
adame_haji, جان، قبلاً در مورد اين موضوع صحبت كرده بوديم و گفته بودم كه هر وقت از اين فكرها به ذهنت رسيد، يك قيافه وحشتناكِ مخالف بياد جلو چشمت كه همانا من باشم!! ببين rezvaneh, چه اين درس رو خوب ياد گرفته! (هر چند كه هنوز هم جا داره نصيحتش بشه! پس پيغام خصوصيش رو چك كنه)
به هر حال، ما از ريشه با اين نوع جلسات مخالف هستيم و مطمئنم كه نياز نداره دليلى براش ذكر كنيم
هر چند كه اگر مثلاً تعداد خانم ها و آقايون زياد بشه، ميتونيم جلسات جداگانه كه خانم ها خودشون با مديريت يك خانم(مثلاً همسر adame_haji) برن و آقايون جداگانه خودشون برن داشته باشيم. مثلاً قيزقلعه و روستاهاى اطراف يا مثلاً جلاير يا قلعه رودخان و امثالهم.
به هر حال، فكر اينكه در يك محل هم خانم و هم آقا از اين سايت موجود باشه از سرتون به در كنيد
تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1391 - 21:39 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
عضو فعال
خب پس که این طور
باشه نظرم اینه که دوستان همه جمع بشن (زن و مرد و دختر و پسر) جمعه همین هفته با هم دیگه جمع بشیم از میدون مخابرات اتوبوس سوار بشیم بریم مصلی برای نماز پر فیض جمعه و پس از اون زیارت اهل قبور
گویا این مسئله جدید الطرح که حمید فرموند هم بدک نیست
زن و مرد جدا شدن ولی جوجه همچنان پا برجاست
خداییش اینجوری یه Challenge ی هم میشه بین قرار عمومی آقایون با خانوم ها
هر کدوم بهتر اجرا کردن اونا اول میشن
من از همین اعلام میکنم که توی قسمت قرار مردانه ما ساندویج هایدا هم میدیم
بچه ها نظراتون رو بگید . (البته نامردا بشتر از مردها هستن )
تاریخ: چهارشنبه 17 خرداد 1391 - 23:28 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
ادم حاج عزیز فکرای امروزی میکنی برادر ما بچه یای قدیمیم آقامون که بابامون باشن اجازه اینجور مجالس رو نمیدن یکم از حالت مدرنیته دربیا تو حالت سنتی سیر کن فکر کنم اینجوری بهتره
اینجا اگه اینقدر راحت بحث میشه واسه اینه که کسی کسرو نمیبینه اما اونجوری دیگه بحث درستی الانشو نداره
یه کلام از بچه یکا
از ساوه 3 نفر رفتیم . من و دوتا از بازیگرای بروبکس
خود صاحاب سایت مجید بود که از مشهد اومده بود
مدیر کل انجمنهاشون از اهواز با قطار اومده بود !!!!!!
از همه جای ایران اومده بودن . ازمیدون ولیعصر تهران حرکت کردیم
حدود 20 نفری هم خانوم بودن در بین بچه ها
نه کسی صدمه دید
نه کسی خراشی برداشت
چقدر هم تبادل اطلاعاتی کردیم باهم
یه فایل مربوط به بخش تبادل اطلاعات اینم فیلم آبشار
واقعا لذت بخش بود
سوه جان آیا این تور خارج از ایران بود ؟
mary67 جان اینقدر تقدس درستی الانِ بحث و بالا نبرید
mary67 نوشته است:
...اینجا اگه اینقدر راحت بحث میشه واسه اینه که کسی کسرو نمیبینه اما اونجوری دیگه بحث درستی الانشو نداره ...
در کل نظر و منظور من یه قرار عمومی ساده بود که گویا شدنی نیست
چون از چند نفر بچه های فعال 300 نفرشون مخالفن
تاریخ: پنجشنبه 18 خرداد 1391 - 06:54 عنوان: Re: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
مدیر انجمن
عضو شده در: 15 اسفند 1387 پست: 321 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8705
سوه جان جو ساوه رو كيا ميسازن؟
آدمايي مثل خود ما
كي ميتونه جو ساوه رو عوض كنه البته رو به بهبود و اصلاح؟
كي ميتونه؟
فكر ميكنم جوابش بازهم خود ما باشه
نسل جديد
كاش ساوه ايها يه كم دست از غيبت و فضولي و ... برميداشتن
تاریخ: پنجشنبه 18 خرداد 1391 - 16:31 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
adame_haji جان این خانه از پای بست.....
خیلی وقته حال و حوصله بحث و جدل و پست دادن ندارم
اما میگن برا همه ماله برا ما بیت الماله
هیچ سایت ای رو با این سایت مقایسه نکن
نمایشگاه کتاب میتینگ انجمن .............. برگذار شددد با جمعیت 73 نفر
کاشان اعضای اون سایت یه تور رفتن 42 نفر
شهرک سیمایی
و.......
هیچ فکر و بحثی که تو سایت های دیگه اس رو اینجا مطرح نکن
چون فایده ای نداره ه ه
سرت رو بکن تو کار خودت قرار و میتینگ های جوجه خوریت هم برو با فروم های دیگه
تور خواستی چند وقت پیش تو نت یه تور دیدم برا ساوه بودددددد
اما خارج از استان میبره بیشتررررررر
ادرسش رو خواستی بهم پیام بده
نقل قول:
خب پس که این طور
باشه نظرم اینه که دوستان همه جمع بشن (زن و مرد و دختر و پسر) جمعه همین هفته با هم دیگه جمع بشیم از میدون مخابرات اتوبوس سوار بشیم بریم مصلی برای نماز پر فیض جمعه و پس از اون زیارت اهل قبور
تاریخ: پنجشنبه 18 خرداد 1391 - 18:53 عنوان: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
عضو فعال
این پست و قبلا ازت خونده بودم :
irani نوشته است:
چهار شنبه سوری هم تموم شد
رفتیم بام ساوه و تا تونستیم زدیم و رقصیدیم
میدونم که کسی از اینجا اونجا نبود
چون چنین محیط شاد بزن برقصی با روحیه خیلی از کاربرای اینجا سازگار نیست
آقاامید میدونم امید نداری که اصلاحات توی این سایت پر رنگ باشه
چون به این نتیجه رسیدی که اینجا همه اصولگرا هستن
شایدم فکر میکنی یه مشت دیکتاتور اینجا جمعند
بخاطر همین بعد از اینکه حرفتو زدی همیشه پشتش گفتی :
irani نوشته است:
...
نه منتظر جواب ام نه جوابی به پیام کسی دارم
دل نوشته ای بود
به مزاق کسی خوش نیومد پاکش کنه
درکت میکنم
باید کنار اومد
نصیحتتی که کردی رو نمیخواستم گوش بدم :
irani نوشته است:
...
هیچ فکر و بحثی که تو سایت های دیگه اس رو اینجا مطرح نکن
چون فایده ای نداره ه ه
سرت رو بکن تو کار خودت قرار و میتینگ های جوجه خوریت هم برو با فروم های دیگه
...
اما نمیدونم جریان چی شد که یهو از عالم غیب همین 2 ساعت پیش یه قرار عمومی خارج از سایت بهم پیشنهاد شد (خدا شاهده)
حدود 15-16 نفر قراره یه مینیبوس بگیریم و بریم اطراف ساوه
جالب اینکه غذا هم همون جوجه شد
جالبتر اینکه هیچکدوم از اون 15 نفر رو نمیشناسم
بدتر از همه اینکه حمید توشون نیست
دوست داشتم با حمید برم که اونم تاقچه بالا میزاره
چون خودم دعوت شدم شما رو نمیتونم دعوت کنم وگرنه دعوت میکردمت بیای
البته اگه مینی بوس بیشتر جا داشت یه کاریش میکردم
ولی خداییش با این قرار عمومی که جور شد عقده کشایی ها مون رو میکنیم
یاد یه خاطره افتادم از شمال
3 تا خانواده شدیم رفتیم شمال یه ویلا گرفتیم توی چم خاله
40 تا پیرزن 40-70 ساله باهم جمع شده بودن یه اتوبوس در بست کرده بودن و اومده بودن ویلای بغل دستی ما رو که از حیاط مشترک بودیم رو اجاره کردن برای 4 ساعت که شام بخورن و برگردن شهرشون
صدای خوانددگی و ضرب و تمپو رقصشون کل حیاط و برداشته بود(پیرزنها )
زن دوستمون گفت من میرم تو مجلسشون رفت و دو ساعتی توی ویلای اونا بود و برگشت و روحیش عوض شده بود
تو کف این موندم که توی اون سن اومدن و لذت بردن از زندگیشون و رفتن
اندازه پیرزن ها هم نیستیم
خودشون بودن و خودشون یعنی مرد قاطیشون نبود . گناهی هم نکردن (حالا صداشونو شنیدیم ولی جای بچه هاشون بودیم ما)
در کل من از زدن تاپیک پشیمونم
رضوانه درست میگفت
ولی بقول بچه ها گفتنی بیخیل بابا
تاریخ: پنجشنبه 18 خرداد 1391 - 19:14 عنوان: Re: پاسخ به «قرار عمومی مخصوص تابستون سال 91»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
neda_y نوشته است:
سوه جان جو ساوه رو كيا ميسازن؟
آدمايي مثل خود ما
كي ميتونه جو ساوه رو عوض كنه البته رو به بهبود و اصلاح؟
كي ميتونه؟
فكر ميكنم جوابش بازهم خود ما باشه
نسل جديد
كاش ساوه ايها يه كم دست از غيبت و فضولي و ... برميداشتن
ندا جان
شما و بقیه دوستان فکر می کنید من از دور هم جمع شدن و تفریح کردن بدم میاد؟
نه
ولی هرچیزی بجای خودش و با آدمهایی که درک لازم برای همچین کارهایی را دارن...
میشه تو این جمع آدم 16 ساله باشه،56 ساله هم باشه؟
و یه سوال مهم:
بنظرت اصلاح جو فرهنگی ساوه باید اینجا انجام بشه؟ شاید ما آغاز کننده تغییرات فرهنگی باشیم ولی قرار نیست کار اصلی را ما انجام بدیم
کار اصلی به عهده ی هر کاربر در خونه خودش هست...تا تغییر را از اونجا و از خودش شروع کنه.
و صحبت حمید را هم در نظر بگیرید که اگر این کار به نام ساوه سرا ثبت بشه مطمئنا عواقب زیادی داره
اولا تا زمانیکه اتفاقی نیافتاده باشه همه آقا و خانم گل هستن و همه چی آرومه ولی خدای نکرده اگه دست یکی خراش برداره، پس فردا کانون فرهنگی کودکان و نوجوانان هم میاد وسط میگه از ما هم مجوز نگرفتن تا برسه به نهادهای دیگه.
پس مسایل زیادی هست و صرفاً یک ددر نیست.
به هر حال نداجان تا حدودی باصحبتهات موافقم ولی باید به همه ی زوایای اون و جو فرهنگی و سایز این شهر بیشتر دقت کنیم.
اونی که میاد وسط و یه حرفی میزنه و بای بای...خواهشاً خودش بره دنبال مجوزاش و وقتی مجوزاش را گرفت، بیاد بگه من این کارو کردم( با دست پر بیاد...از روی باد هوا حرف زدن کار سختی نیست).... مابقی امکاناتش را من مجانی در اختیارش قرار میدم.
موفق باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید