تاریخ: شنبه 20 آبان 1391 - 23:09 عنوان: طرحهایی با استفاده از دانههای انار
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام.
از دو سه سال پیش که این طرح:
رو با دانههای انار ایجاد کردم و از قضا بسیار مورد استقبال واقع شد، در ذهنم بود که ما تمام نمادهای شهر و حتی دیگر نمادها رو با یاقوتها ایجاد کنیم و چه بهتر که مثل همین عکس دقیقاً با «صد دانه یاقوت» ایجاد بشه.
خواستم خواهش کنم شما هم دست به کار بشید و حداقل صد دانه یاقوت بردارید و طرحهایی که در ذهن دارید رو ایجاد کنید... خدا رو چه دیدید شاید یک روز یک نمایشگاه زدیم از این طرحها...
به هر حال، امروز با صرف ۳ ساعت وقت تونستم طرح «منار و انار» رو ایجاد کنم:
البته قبول دارم که بهتر هم میشد کار کرد، اما بیشتر از این فرصت نداشتم و از طرفی به خاطر سهلانگاری یک نفر، طرح به هم ریخت و دیگه حوصله بازسازیش رو نداشتم.
طرح کلی رو از این برداشت کردم:
اگر کسی بتونه در فضای بزرگتری مثلاً در حد یک متر ایجادش کنه، میتونه جزئیات رو بهتر نشون بده...
یادمه یک بار در تهران در یک روز تعطیل همه مردم جمع شده بودند و همه با بچههاشون بادبادک میساختند. در آخر به زیباترین بادبادک جایزه دادن.
ای کاش بشه ما هم یک جشنواره بذاریم و یک روز جمعه همه مردم رو در یک پارک جمع کنیم و بخواهیم طرحهای مورد نظرشون رو با صد دانه یاقوت ایجاد کنند.
چقدر جشنواره جذابی میشه نه!؟
خوب، ببینم شما چه کار میکنید!
من برای کسانی که ایدهای توی ذهنشون ندارن، چند پیشنهاد دارم:
این طرح:
یا این طرح:
یا میدان مخابرات:
تاریخ: یکشنبه 21 آبان 1391 - 14:18 عنوان: پاسخ به «طرحهایی با استفاده از دانههای انار»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
چه ایده های عالی و قشنگی بخصوص طرح دانه انار مناره و مسجد جامع ساوه
این جور طرحها برای توسعه گردشگری ساوه خیلی عالیه و الهام بخش قشنگی هستش. امیدوارم روزی بشه یادگاری هایی از این جور کارهای هنری تو شهر ساوه عرضه بشه و ببینیم و بتونیم اونو بخریم. استاد مشق و تکالیف مون سخت شد ها .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید