تاریخ: دوشنبه 19 فروردین 1392 - 22:08 عنوان: امامزاده سید اسماعیل (ع) ساوه به روایت تصویر
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
امامزاده سید اسماعیل (ع)
نسب شریف ایشان با واسطه به امام موسی الکاظم (ع) میرسد و در روستای یل آباد ساوه صاحب گنبد و بارگاه و حرم عظیم هستند و چون نگینی در این روستا چهره نمایی میکند .
این مطلب آخرین بار توسط blind در جمعه 23 فروردین 1392 - 23:49 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: سهشنبه 20 فروردین 1392 - 16:08 عنوان: پاسخ به «امامزاده سید اسماعیل (ع) ساوه»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
خيلي زيباست.....
blind, عزيز يه امامزاده تو وليعصر هست پله ميخوره ميره پايين چند متري خيلي كوچيكه ولي واقعا ارامش بخش هست به گمانم ميگن شاهزاده اسماعيل... ممنون ميشيم از اونجا هم عكس تهيه كنيد
با تشكر
تاریخ: سهشنبه 20 فروردین 1392 - 20:51 عنوان: پاسخ به «امامزاده سید اسماعیل (ع) ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
atena عزیزم ممنونم از الطاف شما.
اون امازاده رفتم و عکاسی هم کردم ولی نه به نظم این عکس هایی که دارم برای ساوه سرا تهیه میکنم. اما خوب شد که یادآوری کردید. ..چشم , اون مکان رو هم عکاسی میکنم. ممنون که دیدید.
ایام به کام دوست نازنین.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید