تاریخ: شنبه 11 خرداد 1392 - 20:36 عنوان: پاسخ به «دوستان نظر بدید»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
abbasbehnam, جان، نفس پیشنهاد شما بسیار خوبه...هرچند روستای پیغمبر بدرد تفرج نمیخوره
اما قبلاً هم از این پیشنهادات داشتن و از اونجایی که گردهمایی افراد به نام این سایت میتونه برای مجموعه سایت دردسر درست بکنه، خواهش میکنم که این قضیه را منتفی بدونید
به هرحال ما در ساوه و ایران و با شرایط و ضوابط خاص خودش زندگی میکنیم و باید یک سری مسایل را رعایت بکنیم. هرچند عرض کردم که پیشنهادتون خوبه اما در شرایط موجود و با توجه به یک سری اتفاقات و ....مشکل آفرینه...
شاد و موفق باشید
تاریخ: یکشنبه 12 خرداد 1392 - 02:43 عنوان: پاسخ به «دوستان نظر بدید»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
امتياز: 6130
abbasbehnam, جان، نفس پیشنهاد شما بسیار خوبه...هرچند روستای پیغمبر بدرد تفرج نمیخوره
اما قبلاً هم از این پیشنهادات داشتن و از اونجایی که گردهمایی افراد به نام این سایت میتونه برای مجموعه سایت دردسر درست بکنه، خواهش میکنم که این قضیه را منتفی بدونید
به هرحال ما در ساوه و ایران و با شرایط و ضوابط خاص خودش زندگی میکنیم و باید یک سری مسایل را رعایت بکنیم. هرچند عرض کردم که پیشنهادتون خوبه اما در شرایط موجود و با توجه به یک سری اتفاقات و ....مشکل آفرینه...
شاد و موفق باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید