تاریخ: شنبه 8 تیر 1392 - 00:02 عنوان: پیشنهاد به دوستان عکاس: تهیه عکس سه بعدی از اماکن تاریخی ساوه
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام.
من مدتهاست که خودم میخوام این کار رو انجام بدم اما قسمت نمیشه. بنابراین به دوستانی که دوربین و مهارت عکاسی دارن میگم، شاید بتونن انجام بدن و یک اثر تاریخی از خودشون به یادگار بذارن.
ببینید ما مایکروسافت یک تکنولوژی داره به نام Photo Synth در این تکنولوژی شما از یک سوژه (مثلاً منار مسجد جامع) به صورت دور تا دور (۳۶۰ درجه) عکس میگیرید و به نرم افزار Photo Synth میدید و این نرم افزار براتون یه چیزی شبیه به این تولید میکنه:
http://photosynth.net/view.aspx?cid=dacf62ff-64db-459f-b72e-fa78f835a94f
البته برای دیدنش ترجیحاً با Internet Explorer باز کنید که Silver Light روش نصب باشه.
البته باید یک اکانت در سایت live.com یا hotmail.com داشته باشید...
اگر کسی بتونه از منار مسجد جامع حدود پنجاه شصت عکس از دور تا دورش بگیره و به من تحویل بده، من میدم به این نرم افزار ببینم میتونه مدلسازی کنه یا خیر...
اگر موفق بشیم، روی یک جاهای دیگه هم میشه تست کرد... مثلاً میدان مادر، شهرداری و غیره...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید