تاریخ: جمعه 14 تیر 1392 - 11:10 عنوان: ***پیشنهاد تابستانی...پیدیاف همه آثار استاد شهید***
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
امامخمینی(ره): آثار شهید مطهری بیاستثناء خوب و انسانساز است. ×سلام خدمت تمام دوستان و کاربران ساوه سرا،
تابستان،فصل اغتنام فرصت ها می باشد،در همین راستا و جهت استفاده هرچه بهتر از این زمان تصمیم گرفتیم پیشنهاد انصافاً مفیدی را به شما بدهیم....
سیر مطالعاتی آثار شهید مطهری...
استاد مطهری از علمای بزرگ اسلام در قرن اخیر بوده است که بیش از صد اثر تاریخی درباره اسلام و جامعه بشریت را تالیف و نوشته است, کتاب های ایشان را برای دانلود آماده کرده ایم.
در ذیل پی دی اف تمامی کتابهای استاد به دو صورت قرار داده شده،در حالت نخست مجموعه آثار استاد شهید در قالب 2 بخش می باشد(برای کسانی که خواستار دانلود یکجای کتابها هستند)،حالت دیگر هم به صورت کتاب به کتاب و به شکل مجزا آماده ی دانلود شده است...
کتاب های موجود در بخش اول: احیای تفکر اسلامی, امدادهای غیبی, انسان و ایمان, بیست گفتار, تعلیم و تربیت در اسلام, جاذبه و دافع علی (ع), کلام- عرفان- حکمت عملی, اصل فقه – فقه, انسان در قرآن, انسان و سرنوشت, پیرامون جمهوری اسلامی, توحید, جامعه و تاریخ, منطق- فلسفه.
کتاب های موجود در بخش دوم: نبوت, ده گفتار, نظام حقوق زن در اسلام, حکمت ها و اندرزها, معاد, جهاد, داستان راستان۱ و ۲, سیری در سیره ائمه اطهار, سیری در نهج البلاغه, زندگی جاوید با حیات اخروی, فلسفه اخلاق.
+++یادآور میشوم که لینک های فوق به طور کامل تمام کتاب های شهید مطهری را در بر میگیرد. ضمناً برای کسب اطلاع بیشتر در مورد سیر مطالعاتی کتابهای استاد می توانید به این لینک مراجعه فرمایید.
موفق باشید.
این مطلب آخرین بار توسط mohammad8668 در جمعه 14 تیر 1392 - 13:17 ، و در مجموع 4 بار ویرایش شده است.
تاریخ: جمعه 14 تیر 1392 - 11:38 عنوان: پاسخ به «***پیشنهاد تابستانی...پیدیاف همه آثار استاد شهید***»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
سلام؛
mohammad8668 عزیز؛ ممنون از لطف و توجه شما دوست گرامی، کار بسیار ارزشمندی رو انجام دادین.
کتابهای استاد مطهری در نوع خودش بینظیر، با دیدی باز و به دور از هر گونه جبهه گیری نوشته شده، با خیلی از دوستان و اطرافیان که در مورد کتابهای استاد باب صحبت رو باز میکنیم، اکثراً که متأسفانه جز تحصیلکردههای جامعه هم هستن، از خوندن و حتی گاهی شنیدن اسم کتابهای استاد ابراز بی اطلاعی میکنن (به شخصه عقیده دارم بعضی از کتابها رو باید خوند!! و باید در کتابخونه داشت!! چون وجودش هم کیفی و هم کمی ارزشمنده.....که کتابهای استاد مطهری جز اون دسته از کتابهاست)
برای بنده که در دوران دبیرستان کتابهای استاد رو مطالعه کردم، الان زمان بسیار مناسبی برای دوباره خوانی و مرور اونهاست، متأسفانه درگیری ها و خستگیهای روزمره؛ من یکی رو که از انجام خیلی از علایقم دور کرده که یکیش خوندن کتاب و این خیلی بد (شاید باورتون نشه، الان یه مدتی هست که قصد دارم نهج البلاغه امیر رو مرور دوبارهای داشته باشم، اما امــــــــــــــــــــــان از کوتاهی و خستگی و تنبلی
به هر حال ...باز هم ازتون تشکر میکنم...امیدوارم فرهنگ؛ کتابهای درست خواندن و درست کتاب خواندن!!! بین ما عادت بشه، چون هر کتابی ارزش خواندن ندارد و بعضی ازکتب رو اگر هزار بار هم بخونی باز هم ارزش خوندن دارن، و به قول دکتر نامنی:کتاب بخوانید که بیدار شوید، کتاب نخوانید که بخوابید
تاریخ: جمعه 14 تیر 1392 - 13:11 عنوان: پاسخ به «***پیشنهاد تابستانی...پیدیاف همه آثار استاد شهید***»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز،خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفته البته باید از دوست خوبم که پیشنهاد این کار را به بنده داد تشکر کنم زیرا من فقط اجرا کننده پیشنهاد ایشون بودم
انشاالله فرصت کافی برای مطالعه این آثار ارزشمند پیدا کنید،مطمئناً خیلی در خودسازی تاثیرگذاره...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید