تاریخ: پنجشنبه 11 مهر 1392 - 23:42 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
irani, جان استقبال که حتماً میشه
اما فکر نمیکنم کنسرت خوبی از آب در بیاد چونکه اولاً در سالن ورزشی شهرک فجر قراره برگزار بشه که اون هم برای ورزش ساخته شده و نه کنسرت...پس حتماً سیستم صوتی میزونی نداره
دوماً فکر نکنم مردم نظم را رعایت کنن ( که این هم با چندتا برگزاری کنسرت انشالله درست میشه)
ای مسوولین..............
امیدوارم عمر ما قد بده و ببینیم که یک روزی از این همه عوارض شرکت های شهرصنعتی و درآمدهای دیگه شهر و پول نفت و گاز و....یک سالن سینمای چند منظوره که قابلیت اجرای کنسرت هم داشته باشه برای شهرمون بسازن
اما اگر کنسرت احسان خواجه امیری بود حتماً میومدم...و اگر کنسرت شادمهر یا ابی بود که 100% میومدم
ولی حمید عسگری هم خوبه...مخصوصاً اگه از آهنگای آلبوم کما3 اجرا کنه
تاریخ: جمعه 12 مهر 1392 - 00:29 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
کنسرت خواجه امیری بود منم میومدم.
من تو عمرم 3 بار رفتم کنسرت . اولینش کنسرت علیرضا قربانی بود که بجز آواز های سنتی تیتراژ فیلم هاشونم خوندن که شب دهم و مدار صفر درجه خیلی طرفدار داشت.
بعد از اون کنسرت احسان خواجه امیری بود که واقعا عالی بود .من اهل موزیک و آواز نبوده و نیستم ولی برای شنیدن صدای خواجه امیری خصوصا اگر با اشعار افشین یداللهی همراه باشه هرگز تردید و تعلل نمیکنم.اون شب خود آقای یداللهی و خلعتبری و همسرِ نو عروس و پدر و مادر احسان هم بودن که احساس به دلیل ازدواجش برای خانمش دائم مزه میریخت.
سومینش هم به اصرار پسرم بود که با دوستای دانشگاهش بلیط اضافه خریده بودن و میخواستن بزور یکی رو جایگزین کنن رفتم کنسرت محسن یگانه که همون ده دقیقه اول اومدم بیرون و نشستم تو محوطه ورزشگاه تا کنسرت تمام بشه.
چیزی که بیشتر برای من جذاب هست اشعار اون آواز هست که مسلما اشعار عرفانی و معنایی برام باارزشتره و بعد موسیقی اون که گوش نواز باشه.
این خواننده رو نمیشناسم ولی امیدوارم بتونه شب خوبی رو برای طرفدارانش بسازه.
تاریخ: جمعه 12 مهر 1392 - 14:30 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
blind, جان حمید عسگری صدای آروم و دلنشینی داره و میشه گفت در انتخاب شعر هم با سلیقه هستش...اگر وقت دارید برید...خوبه
واقعاً بین خواننده های پاپ داخل ایران،خواجه امیری بینظیره و خوب طبیعیه که زیر دست اون پدر ( ایرج ) بزرگ شدن همچین نتیجه ای هم خواهد داشت...و از همه مهم تر اینکه به لحاظ اخلاقی هم انسان متینی هستش و شعرهای دکتر یداللهی هم که فوق العاده س
نمیدونم صدای سینا سرلک را شنیدید یا نه...اما بهمه پیشنهاد می کنم که آهنگ پریچهره این خواننده را بشنوند...بسیار بسیار عالی و دلنشینه
irani, جان عبدالمالکی؟ تو هم با این سلیقه ت ...البته خب به سن و سالت همینا میخوره...لابد امیر تتلو رو هم دوست داری؟
تاریخ: جمعه 12 مهر 1392 - 21:01 عنوان: پاسخ به «کنسرت بزرگ حمید عسگری در ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
soveh گرامی ممنونم از توضیحاتتون.خوشحالم که بابت احسان خواجه امیری با هم حس مشترک داریم. فرمایشتون هم بابت نجابت این خواننده صحیح و بجاست.
من ازکارای فنی موزیک سر در نمیارم ولی این توضیح رو اضافه میکنم که کنسرت قربانی و خواجه امیری تو برج میلاد برگزار شده بود که کلا اون مجموعه برای همچین مراسمی ساخته شده . کنسرت یگانه هم سالن بسکتبال اینا بود که خیلی بد بود. سکو ها که پر آدم بود و وسط سالن صندلی چیده بودن.کلی هم اضافه بر سازمان ریختن تو سالن. در واقع رو سر و کله و کت و کول هم نشسته بودن. مسائل دیگه ای هم بود که بهتره بیان نکنم چون نظر کاملا سلیقه ایی هست که ربطی به موسیقی نداره.تهویه و صدای سازها هم خراب بود. اصلا نمیشه با کنسرت های حرفه ای مقایسه اش کرد. نظم سلیقه تو کنسرت هایی که تو ورزشگاه ها برگزار میشه نیست. تو ساختمان میلاد انگار همه چی خط کشی شده بود.همه چی رو یه نظم و آرامش خاصی بود. البته یه دختر خانمی طبقه بالا نشسته بود که دائم جیغ میزد احسان ن ن ن ن ن دوست دارم. طفلک احسان سرشو بالا نکرد وضعیت رو ببینه. البته یقینا ملاحظه خانمش رو میکرد. ولی جدای از این حرف ها اونقدر نجابت تو سکنات و وجنات این پسر هست که همه رو شیفه خودش میکنه.حتی آقایون رو.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید