تاریخ: یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 - 13:44 عنوان: طرح 313 هزار صلوات هدیه برای تولد آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف)......
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم در ساوه سرا...
امروز یه ختم صلوات میزاریم و حداکثر نیاز به 313 نفر داریم...
تولد حضرت 23 خرداد هست، سهم هر کسی 1000 تا صلوات که باید تا زمان تولد حضرت بفرسته...
هر کسی خواست بیشتر بفرسته می تونه چندین بار شرکت کنه، مثلا 2بار باید 2000 و 5 بار 5000تا صلوات بفرسته.
کسانی که می خوان شرکت کنن اسمشون رو بنویسن.
امیدوارم این طرح تا اون زمان تموم شه ان شاءالله...
تاریخ: سهشنبه 23 اردیبهشت 1393 - 20:00 عنوان: پاسخ به «طرح 313 هزار صلوات هدیه برای تولد آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف)......»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
تا الان حتی یه نفرم نیومده!!!!!!!!!!!!! چرا؟!؟!
من فکر می کردم این تاپیک حتما با استقبال خوبی روبه رو میشه، نمیدونم چرا این فکرو می کردم، چیزی که معلومه اینه که اشتباه می کردم، برا خودم متأسفم، حالا می فهمم چرا یارای واقعی امام زمان از اینهمه جمعیت فقط 313 نفره!
خواستم شمارو شریک کنم، باشه نخواهید اشکالی نداره، همه ثوابها مال خودم
در پناه حق
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید